Θεσσαλονίκη

Από 29,90€: Ατομικές Συνεδρίες Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού


Από 29,90€ για Ατομικές Συνεδρίες Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού Σημειώματος & δυνατότητα κατάρτισης του Ατομικού Πλάνου Δράσης, από την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη επιστημονική ομάδα της «Δια Βίου Ανέλιξη», στην περιοχή Ντεπώ!

50,00€
29,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
20,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
11

Από 29,90€: Ατομικές Συνεδρίες Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού


Από 29,90€ για Ατομικές Συνεδρίες Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού Σημειώματος & δυνατότητα κατάρτισης του Ατομικού Πλάνου Δράσης, από την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη επιστημονική ομάδα της «Δια Βίου Ανέλιξη», στην περιοχή Ντεπώ!

50,00€
29,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
11 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 20,10€
  • 29,90€ από 50€ για 1 Aτομική Συνεδρία Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού Σημειώματος ή Ατομικού Πλάνου Δράσης
  • 49,90€ από 100€ για 2 Ατομικές Συνεδρίες Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού Σημειώματος και Επαναξιολόγησης του Βιογραφικού με δυνατότητα Επικοινωνίας για απορίες και διευκρινίσεις
  • 69,90€ από 150€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο 3 Συνεδριών Σχεδίασης Επαγγελματικού Βιογραφικού Σημειώματος και Ατομικού Πλάνου Δράσης

- Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε online (skype, viber, google meet) είτε δια ζώσης (Κίμωνος Βόγα 68, Περιοχή Ντεπώ).
- Διάρκεια συνεδρίας: 45’
- Απευθύνεται σε εφήβους και σε ενήλικες.


Η «Δια Βίου Ανέλιξη» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που λειτουργεί από το 2015 και παρέχει Συμβουλευτικές και Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες. Η επιστημονική ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων σταδιοδρομίας μας βρίσκεται εδώ για να σου δώσει όλες τις πληροφορίες και τα tips που χρειάζεται να έχει ένα σύγχρονο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και για να σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις την κατάσταση που βρίσκεται εργασιακά και να ξεκαθαρίσετε παρέα τα βήματα υλοποίησης του στόχου.

    • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 26/10/2024.
    • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, με χρήση έως 1 κουπονιού ανά άτομο.
    • Απευθύνεται σε εφήβους και σε ενήλικες.
    • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε online (skype, viber, google meet) είτε δια ζώσης (Κίμωνος Βόγα 68, Περιοχή Ντεπώ).
    • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 6982 198352 για προγραμματισμό ραντεβού.

    Η Δια Βίου Ανέλιξη είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2015 και σκοπό της έχει την παροχή υπηρεσιών και την άσκηση δραστηριοτήτων ψυχοκοινωνικού, εκπαιδευτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα που προάγουν τη συμμετοχή των μελών της τοπικής κοινότητας με αποτελεσματικό και εποικοδομητικό τρόπο στην κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, στην προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης.

    Για να πετύχει τους σκοπούς της στοχεύει να αναπτύξει δραστηριότητες οποιασδήποτε μορφής κοινωνικού, εκπαιδευτικού, πολιτιστικού ή αναπτυξιακού χαρακτήρα. Οι ειδικότεροι στόχοι μέσα από τους οποίους θα εκπληρωθεί ο σκοπός της είναι:

    - η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας στη δια βίου μάθηση και στη δια βίου εξέλιξη της κοινωνικής, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

    - η προαγωγή της συνεργασίας, της αλληλοϋποστήριξης και της διευκόλυνσης της προσωπικής και οικογενειακής ζωής μέσα από την ανάπτυξη προσωπικών, διαπροσωπικών, κοινωνικών και διαπολιτισμικών δεξιοτήτων και σχέσεων

    - η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας για τη θετική προσαρμογή και την κοινωνική ενσωμάτωση σε δύσκολες και αντίξοες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες

    - η προώθηση της αλληλεγγύης, της ενεργούς δράσης και της δικτύωσης των ανθρώπων που πλήττονται από την σύγχρονη κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα

    - η συμβολή στην επαγγελματική ένταξη και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από την απόκτηση γνώσεων και τη διεύρυνση μεταγνωστικών (learning to learn) ικανοτήτων και δεξιοτήτων δια βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας.

    Η Δια Βίου Ανέλιξη είναι μέλος της Ένωσης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας «Εν Καλό ΚΕΜ».

    Κίμωνος Βόγα 68, Περιοχή Ντεπώ
    https://diaviouanelixi.blogspot.com/
    6982 198352

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!

    Θεσσαλονίκη
    Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!
    Best Price Βάκχαι - Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού | Βούλγαρη

    Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!

    Αγορές: 16 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 11,90€
    Θεσσαλονίκη
    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!
    Έκπτωση -41% Αναβάθμιση - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης | Κέντρο

    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!

    Αγορές: 25 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 150,00€
    89,00€