Θεσσαλονίκη

Από 59,90€: Ατομική Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού


Από 59,90€ για Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου & Ενήλικες, με Ψυχομετρικά ΤεστΑτομικές Συνεδρίες & Ανάλυση και Παροχή Έκθεσης Αποτελεσμάτων, από την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη επιστημονική ομάδα της «Δια Βίου Ανέλιξη», στην περιοχή Ντεπώ!

100,00€
59,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
40,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
11

Από 59,90€: Ατομική Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού


Από 59,90€ για Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου & Ενήλικες, με Ψυχομετρικά ΤεστΑτομικές Συνεδρίες & Ανάλυση και Παροχή Έκθεσης Αποτελεσμάτων, από την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη επιστημονική ομάδα της «Δια Βίου Ανέλιξη», στην περιοχή Ντεπώ!

100,00€
59,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
11 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 40,10€
  • 59,90€ από 100€ για Συμπλήρωση και Αξιολόγηση 1 Ψυχομετρικού Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού & 1 Ατομική Συνεδρία με Ανάλυση του Τεστ και Παροχή Έκθεσης Αποτελεσμάτων
  • 89,90€ από 160€ για Συμπλήρωση και Αξιολόγηση 2 Ψυχομετρικών Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού & 1 Ατομική Συνεδρία με Ανάλυση των Τεστ και Παροχή Έκθεσης Αποτελεσμάτων
  • 99,90€ από 200€ για Συμπλήρωση και Αξιολόγηση 3 Ψυχομετρικών Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού & 1 Ατομική Συνεδρία με Ανάλυση των Τεστ και Παροχή Έκθεσης Αποτελεσμάτων
  • 199,90€ από 280€ για Συμπλήρωση και Αξιολόγηση 3 Ψυχομετρικών Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού & 3 Ατομικές Συνεδρίες με Ανάλυση των Τεστ, Παροχή Έκθεσης Αποτελεσμάτων και Επισήμανση των Τμημάτων που ενδιαφέρουν και ανταποκρίνονται στο προφίλ του ατόμου

- Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε online (skype, viber, google meet) είτε δια ζώσης (Κίμωνος Βόγα 68, Περιοχή Ντεπώ)
- Διάρκεια συνεδρίας: 45’
- Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και σε ενήλικες.

Ψυχομετρικά Τεστ
Οι ψυχομετρικές δοκιμασίες αποτελούν σταθμισμένες τεχνικές μέτρησης των δεξιοτήτων, της συμπεριφοράς και της προσωπικότητας ενός ατόμου. Στοχεύουν στην καταγραφή των επιδόσεων και τη σύγκρισή τους με τις μέσες επιδόσεις του πληθυσμού στον οποίο ανήκει. Αποτελούν σημείο αναφοράς για τη μελλοντική συμπεριφορά του ατόμου σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και συνεισφέρουν στη διάγνωση ψυχολογικών, νοητικών, μαθησιακών ή άλλων προβλημάτων.

Οι ψυχομετρικές αυτές δοκιμασίες (τεστ) είναι γραπτές (συμπλήρωση Τεστ Γλωσσικού, Αριθμητικού, Χωρικού και Διαγραμματικού Συλλογισμού, Σκίτσο Ανθρώπινης Μορφής και Τεστ Προσωπικότητας) και προφορικές (συμμετοχή σε μικρή και μεγάλη ομάδες και ατομική συνέντευξη) και στοχεύουν να αναλύσουν και να εκτιμήσουν:
- Τις ικανότητες του υποψήφιου (προσωπικές δυνατότητες, που μπορεί να είναι ταλέντα, κλίσεις ή προδιαθέσεις και αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης κληρονομικών και περιβαλλοντικών παραγόντων). Οι ικανότητες αυτές είναι γενικές, δηλαδή αυτές που εκδηλώνονται σε κάθε δραστηριότητά του (π.χ. αντίληψη, μνήμη, ικανότητα προφορικής ή/και γραπτής έκφρασης, εκτέλεσης αριθμητικών πράξεων, προσανατολισμού κ.ά.) και ειδικές, δηλαδή αυτές που εκδηλώνονται σε συγκεκριμένους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και συνήθως συνδέονται με κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες (π.χ. οι αθλητικές ικανότητες μπορούν να αξιοποιηθούν σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με τον αθλητισμό).
- Τις επικοινωνιακές δεξιότητες και δεξιότητες για συνεργασία με άλλα άτομα για τον σχεδιασμό ή ανάλυση και επίτευξη ενός στόχου/έργου.
- Την προσωπικότητα του υποψήφιου (δηλαδή την έμφυτη συμπεριφορά του, σταθερά και διαχρονικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί και παγιωθεί, διαφοροποιώντας τον από τους γύρω του).


Η «Δια Βίου Ανέλιξη» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που λειτουργεί από το 2015 και παρέχει Συμβουλευτικές και Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες. Ένας τομέας, στον οποίο δραστηριοποιείται ιδιαίτερα είναι η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Προσανατολισμού για ενήλικες, καθώς και έφηβους. Η εξειδικευμένη και πιστοποιημένη επιστημονική ομάδα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, έχει προετοιμάσει ένα πλήρες πακέτο επαγγελματικού προσανατολισμού, ώστε να βοηθήσει γονείς και μαθητές για τις επιλογές των σπουδών τους.

Επιπλέον, μέσα από τις ατομικές συνεδρίες κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, με πλήρη σεβασμό στον ίδιο και τις ιδιαιτερότητες κάθε οικογένειας και ο σύμβουλος ενισχύει την ανάπτυξη της αυτογνωσίας του και τελικά την καλύτερη κατανόηση του εαυτού και της προσωπικότητάς του. Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής αντιλαμβάνεται καλύτερα και την αγορά εργασίας, ενημερώνεται για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τα Πανεπιστήμια και τις εναλλακτικές που διαθέτει με σκοπό την ορθή επιλογή της κατεύθυνσης σπουδών που σε βάθος χρόνου θα οδηγήσει στην επίτευξη των επαγγελματικών του στόχων.

Μια πολύτιμη και άκρως απαραίτητη υποστήριξη τόσο για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, όσο και για τους γονείς, καθώς η σωστή επιλογή καριέρας αποτελεί μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική διαδικασία.

    • Ισχύει έως 26/10/2024.
    • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, με χρήση έως 1 κουπονιού ανά άτομο.
    • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε online (skype, viber, google meet) είτε δια ζώσης (Κίμωνος Βόγα 68, Περιοχή Ντεπώ).
    • Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ενήλικες.
    • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 6982 198352 για προγραμματισμό ραντεβού (online ή δια ζώσης).

    Η Δια Βίου Ανέλιξη είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2015 και σκοπό της έχει την παροχή υπηρεσιών και την άσκηση δραστηριοτήτων ψυχοκοινωνικού, εκπαιδευτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα που προάγουν τη συμμετοχή των μελών της τοπικής κοινότητας με αποτελεσματικό και εποικοδομητικό τρόπο στην κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, στην προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης.

    Για να πετύχει τους σκοπούς της στοχεύει να αναπτύξει δραστηριότητες οποιασδήποτε μορφής κοινωνικού, εκπαιδευτικού, πολιτιστικού ή αναπτυξιακού χαρακτήρα. Οι ειδικότεροι στόχοι μέσα από τους οποίους θα εκπληρωθεί ο σκοπός της είναι:

    - η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας στη δια βίου μάθηση και στη δια βίου εξέλιξη της κοινωνικής, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

    - η προαγωγή της συνεργασίας, της αλληλοϋποστήριξης και της διευκόλυνσης της προσωπικής και οικογενειακής ζωής μέσα από την ανάπτυξη προσωπικών, διαπροσωπικών, κοινωνικών και διαπολιτισμικών δεξιοτήτων και σχέσεων

    - η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας για τη θετική προσαρμογή και την κοινωνική ενσωμάτωση σε δύσκολες και αντίξοες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες

    - η προώθηση της αλληλεγγύης, της ενεργούς δράσης και της δικτύωσης των ανθρώπων που πλήττονται από την σύγχρονη κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα

    - η συμβολή στην επαγγελματική ένταξη και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από την απόκτηση γνώσεων και τη διεύρυνση μεταγνωστικών (learning to learn) ικανοτήτων και δεξιοτήτων δια βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας.

    Η Δια Βίου Ανέλιξη είναι μέλος της Ένωσης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας «Εν Καλό ΚΕΜ».

    Κίμωνος Βόγα 68, Περιοχή Ντεπώ
    https://diaviouanelixi.blogspot.com/
    6982 198352

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!

    Θεσσαλονίκη
    Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!
    Best Price Βάκχαι - Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού | Βούλγαρη

    Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!

    Αγορές: 16 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 11,90€
    Θεσσαλονίκη
    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!
    Έκπτωση -41% Αναβάθμιση - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης | Κέντρο

    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!

    Αγορές: 25 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 150,00€
    89,00€