Online Εκπαίδευση

89€ από 150€: Online Μαθήματα Η/Υ - Πιστοποίηση για Προκηρύξεις ΑΣΕΠ


89€ από 150€ για Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, από το εξειδικευμένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «Αναβάθμιση»!

150,00€
89,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-41%
Κερδίζεις
61,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
25

89€ από 150€: Online Μαθήματα Η/Υ - Πιστοποίηση για Προκηρύξεις ΑΣΕΠ


89€ από 150€ για Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, από το εξειδικευμένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «Αναβάθμιση»!

150,00€
89,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
25 Αγορές
-41% Έκπτωση
Κερδίζεις 61,00€
 • 89€ από 150€ για Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Τρόπος απόκτησης της προσφοράς:
1) Προχωράς στην αγορά του κουπονιού με έναν από τους τρόπους αγοράς
2) Στέλνεις email στο info@anavathmisi.net.gr, με: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τον κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1.
3) Θα σου σταλεί email με οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής.

Περιλαμβάνει:
- 60 ώρες (2 μήνες) μαθήματα πληροφορικής μέσω ειδικής πλατφόρμας εξ αποστάσεως κατάρτισης
- Eξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής στις ενότητες Επεξεργασία Κειμένου (MS Word), Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel), Πληροφορίες & Επικοινωνίες (Internet)
- Μία (1) δωρεάν επανεξέταση ανά ενότητα σε περίπτωση αποτυχίας
- 3 ώρες προσομοίωση εξετάσεων πιστοποίησης
- Έκδοση επίσημου πιστοποιητικού χειρισμού Η/Υ από τον ΕΟΠΠΕΠ για χρήση σε προκηρύξεις Δημοσίου και ΑΣΕΠ
- Έκδοση επίσημου πιστοποιητικού χειρισμού Η/Υ από το ΕΣΥΔ για χρήση στο εξωτερικό


Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Σκοπός του Προγράμματος είναι να μπορούν όλοι να εκπαιδευτούν σε βασικές γνώσεις πληροφορικής και να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τους Η/Υ και τις εφαρμογές τους. Κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι οι εκπαιδευτικές ενότητες που διδάσκονται να οδηγούν σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το ελληνικό δημόσιο και αποδεκτή στον ιδιωτικό τομέα.

Περιγραφή του Προγράμματος (η εκπαίδευση υλοποιείται εξ αποστάσεως με ειδική πλατφόρμα e-learning)

Οι ενότητες που διδάσκονται για 60 ώρες είναι αρχικά αυτές που απαιτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο και είναι οι παρακάτω:
1. Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
2. Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
3. Πληροφορίες & Επικοινωνίες (Internet)

Φορέας Πιστοποίησης
Ο φορέας πιστοποίησης είναι ο οργανισμός στον οποίο καλείται ο εκπαιδευόμενος να εξεταστεί με στόχο να αποκτήσει το πιστοποιητικό γνώσης Γενικής Χρήσης Υπολογιστών. Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (πρώην ΟΕΕΚ) του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και είναι αποδεκτό τόσο από το ΑΣΕΠ, όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Πιστοποιητικό
Τo πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και είναι αποδεκτό από το ΑΣΕΠ, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. Με το τέλος της εκπαίδευσης ο εκπαιδευόμενος δίνει εξετάσεις. Για όσες ενότητες περάσει επιτυχώς λαμβάνει το πιστοποιητικό του το πολύ εντός 7 ημερών. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα για μία (1) δωρεάν επανεξέταση ανά ενότητα.

  • Ισχύει για έναρξη online μαθημάτων έως 21/08/2024.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο info@anavathmisi.net.gr, με: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τον κωδικό του κουπονιού που αγόρασες. Ακολούθως, θα σου σταλεί email με οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής.

  Η Αναβάθμιση είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – πρώην ΕΚΕΠΙΣ).

  Τα στελέχη του διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων, Συμβουλευτικής, Ευρωπαϊκών - Κοινοτικών Προγραμμάτων και Μελετών, καθώς και στην υποστήριξη – κοινωνική ενσωμάτωση Ατόμων με Αναπηρία.

  Η Αναβάθμιση παρέχει πιστοποιημένη κατάρτιση σε ποικίλες ειδικότητες.

  Διαθέτει σύγχρονες κτηριακές υποδομές με αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια Πληροφορικής και Ζωγραφικής - Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου καταρτίζονται σε σύγχρονες ειδικότητες άνεργοι, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες, Άτομα με Αναπηρία και στελέχη υποστήριξης ΑμεΑ.

  Επίσης, δραστηριοποιείται στην Οργάνωση Εκδηλώσεων Τέχνης και Πολιτισμού και υλοποιεί δράσης Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης που αφορούν την οικογένεια και την Αναπηρία.

  Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της εγγυάται την τοποθέτηση των κατάλληλων ανθρώπων στις επιχειρήσεις, ώστε να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες τις αγοράς με σωστά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

  Βάκχου 19-23, Κέντρο
  https://anavathmisi.net.gr/
  2310 500191

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!

  Θεσσαλονίκη
  Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!
  Best Price Βάκχαι - Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού | Βούλγαρη

  Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!

  Αγορές: 16 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 11,90€