Τρόποι Αγοράς Deals

Για να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε αγορά deal που σε ενδιαφέρει, γίνε μέλος δωρεάν πατώντας εδώ. Μπορείς να αποκτήσεις τα κουπόνια των deals με οποιονδήποτε από τους εξής τρόπους:

Κάρτα (Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη)
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα διαθέτεις, είτε πιστωτική, είτε προπληρωμένη, είτε χρεωστική (δηλαδή και την κάρτα που χρησιμοποιείς για αναλήψεις από ΑΤΜ). Δεκτές είναι όλες: Visa, Mastercard, Electron, Maestro όλων των τραπεζών. Η ασφάλεια των συναλλαγών σου είναι εξασφαλισμένη, μιας και εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο ασφαλούς επικοινωνίας SSL. Τα στοιχεία της κάρτας σου (όνομα, αριθμός, κλπ.) δεν γίνονται γνωστά σε εμάς, μιας και η συναλλαγή σου γίνεται απευθείας με την τράπεζα. Εάν επιλέξεις πληρωμή με κάρτα, μεταφέρεσαι σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον όπου και εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση για τη συναλλαγή από όποια τράπεζα και αν έχει εκδοθεί η κάρτα σου. Με την ολοκλήρωση της αγοράς του κουπονιού σου, μπορείς να το βρεις και να το χρησιμοποιήσεις πατώντας στην επιλογή «Προφίλ» και στο πεδίο «Τα κουπόνια μου».

Κατάθεση σε τράπεζα ή e-banking
Μπορείς να καταθέσεις την αξία του κουπονιού που θέλεις να αγοράσεις (η συγκεντρωτικά το σύνολο της αξίας για περισσότερα κουπόνια) ή πραγματοποιείς μεταφορά μέσω e-banking στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας ως αιτιολογία το το e-mail εγγραφής σου και το ονοματεπώνυμό σου:
EUROBANK
Αριθμός λογαριασμού: 00260122450200791735
ΙΒΑΝ:  GR 2302601220000450200791735
Επωνυμία: METΡΟΝΤΗΛ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Εάν κάνεις τραπεζική κατάθεση, στείλε μας με e-mail το καταθετήριο (info@goldmall.gr) ή με fax (Δε-Πα έως 18:00 στο 2310 230062). Εάν επιλέξεις e-banking στείλε μας print screen-αποτύπωση οθόνης στο info@goldmall.gr. Σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο καθώς και τα κουπόνια που επιθυμείς ώστε αυτά να καταχωρηθούν στο «Προφίλ» σου. Αν δεν μπορείς να στείλεις το αποδεικτικό της κατάθεσης σου, κάλεσε μας Δε-Πα 10:00-18:00 στο 2310 230060 και δώσε μας τα εξής στοιχεία: ποσό της κατάθεσης που έχεις πραγματοποιήσει, την προσφορά ή τις προσφορές που θέλεις, το e-mail εγγραφής και το όνομα σου. Αμέσως μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σου, θα καταχωρήσουμε τα κουπόνια σου στο «Προφίλ» σου στο πεδίο «Τα κουπόνια μου». Η χρέωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα από τη δική μας, επιβαρύνει τον καταθέτη.

Μετρητά ή Κάρτα στα γραφεία μας ή στα γραφεία επίσημων συνεργατών μας
OMIΛΟΣ METROMEDIA - Κ. Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00
LASERLINE CLINICS - Τσιμισκή 86, 4ος όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00

Τηλεφωνική Παραγγελία με Αντικαταβολή
Αντικαταβολή των κουπονιών που επιθυμείς στον χώρο σου με courrier (με extra χρέωση ανά παράδοση 2,50€ για το σύνολο των κουπονιών της παραγγελίας σας- και παραλαβή εντός 24 ωρών). Στέλνεις e-mail στο sales@goldmall.gr ή καλείς στο 2310 230060 (Δε-Πα 10:00 18:00) και δηλώνεις:
-πόσα κουπόνια θέλεις
-από ποια προσφορά
-e-mail εγγραφής (εάν είσαι ήδη μέλος)
-ονοματεπώνυμο
-διεύθυνση παράδοσης
-κινητό τηλέφωνο.
Για την τηλεφωνική παραγγελία με αντικαταβολή, περιοχές εξυπηρέτησης είναι ο Νομός Θεσσαλονίκης καθώς και όλοι οι Νομοί της Μακεδονίας (Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία).

Πίστωση
Μπορείς να πιστώσεις με ποσό της επιλογής σου το «Προφίλ» σου στο GoldMall και να πραγματοποιείς αγορές χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις κάθε φορά. Πιστώνεις το «Προφίλ» σου με τραπεζική κατάθεση, e-banking ή πληρωμή στα γραφεία μας ή των επίσημων συνεργατών μας. Πληροφορίες σχετικά με την κάθε επιλογή θα διαβάσεις λίγο πιο πάνω. Στη συνέχεια για να αγοράσεις οτιδήποτε, στέλνεις e-mail στο info@goldmall.gr με την επιθυμία σου, και τα κουπόνια της αρεσκείας σου γίνονται διαθέσιμα στο προφίλ σου.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σου στο sales@goldmall.gr και στο 2310 230060 (Δε-Πα) 10:00-18:00!