Για το Παιδί

Από 5,50€ για Είσοδος και Ξενάγηση (50') στο Human Body Museum!


Από 5,50€ για Είσοδο και Ξενάγηση (50') στο πρώτο και μοναδικό Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος «Human Body Museum», στον Πολυχώρο «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο!

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο εσωτερικό ενός ενήλικου Ανθρώπινου Σώματος, ιδανικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια!

14,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-14%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
199

Από 5,50€ για Είσοδος και Ξενάγηση (50') στο Human Body Museum!


Από 5,50€ για Είσοδο και Ξενάγηση (50') στο πρώτο και μοναδικό Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος «Human Body Museum», στον Πολυχώρο «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο!

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο εσωτερικό ενός ενήλικου Ανθρώπινου Σώματος, ιδανικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια!

14,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
199 Αγορές
-14% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
 • 22€ από 28€ για Είσοδο και Ξενάγηση Ατόμων (5,50€ ανά άτομο)
 • 17€ από 21€ για Είσοδο και Ξενάγηση 3 Ατόμων (5,66€ ανά Άτομο)
 • 12€ από 14€ για Είσοδο και Ξενάγηση 2 Ατόμων (6€ ανά Άτομο)

* Διάρκεια ξενάγησης: 50'

Το πρώτο και μοναδικό Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος «Human Body Museum» στον Πολυχώρο «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο (7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου)
Μάθε περισσότερα -------> ΕΔΩ

Ωράριο Λειτουργίας
Κυριακή και Αργίες 11:00 έως 19:00 (Ξεναγήσεις ανά 1 ώρα - τελευταία ξενάγηση στις 18:00)
Εορταστικό Ωράριο Πάσχα:
Δευτέρα του Πάσχα 06/05 11:00-19:00
Τρίτη 07/05 11:00-19:00
Κυριακή 12/05 11:00-19:00

Το Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος είναι μία εκπαιδευτική – Ψυχαγωγική έκθεση-ταξίδι μέσα στο ανθρώπινο σώμα, ιδανικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια!

Το «ΣΩΜΑ» είναι μια γιγαντιαία κατασκευή, μοναδική στην Ευρώπη, πενήντα μέτρων μήκος , έξι μέτρων ύψος (50μ x 6μ) και αναπαριστά ένα ξαπλωτό ανθρώπινο σώμα εγκύου γυναίκας. Το όνομά της; Ζωή.

Οι επισκέπτες μέσα από ένα θεαματικό ταξίδι εξερεύνησης του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ξεκινούν μια πρωτότυπη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδρομή από το πρόσωπο – το στόμα είναι η πύλη εισόδου- για το «Σώμα». Περπατούν, βλέπουν, παρατηρούν από κοντά και ενημερώνονται από εξειδικευμένο προσωπικό για όλα τα βασικά όργανα με τις λειτουργίες τους. Η καρδιά, το στομάχι ο εγκέφαλος τα πνευμόνια το ήπαρ κ.α., οι αρτηρίες, όλο το φλεβικό και λεμφικό σύστημα και βέβαια το φαινόμενο της εγκυμοσύνης, ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά και τόσο κατανοητά. Συσχετίζουμε την υγεία των οργάνων με την υγιεινή διατροφή, την άθληση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, σύμφωνα με τους κανόνες του Ιπποκράτη «Περί Διατροφής & Υγείας»

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν σε υπερμεγέθη ανάγλυφες απεικονίσεις διάφορα όργανα, όπως η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα μάτια, το δέρμα και πολλά άλλα, με αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

human-body-museum-kritikes.jpg

 • Ισχύει έως 30/11/2024.
 • Κυριακή και Αργίες 11:00 έως 19:00 (Ξεναγήσεις ανά 1 ώρα - τελευταία ξενάγηση στις 18:00)
  Εορταστικό Ωράριο Πάσχα:

  Δευτέρα του Πάσχα 06/05 11:00-19:00
  Τρίτη 07/05 11:00-19:00
  Κυριακή 12/05 11:00-19:00
 • Το ωράριο λειτουργίας είναι δυνατόν να μεταβληθεί, αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών.
 • Δεν ισχύει για σχολεία. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την είσοδό σου.

Το HUMAN BODY MUSEUM αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του να περιηγηθούν στο εσωτερικό ενός ενήλικου ανθρώπινου σώματος και να δουν από κοντά όλα τα ανθρώπινα όργανα, σε πλήρη λειτουργία. Με τη συνοδεία εξειδικευμένων ξεναγών ξεκινούν από το στόμα του σώματος της «ΖΩΗΣ» το εντυπωσιακό ταξίδι εξερεύνησης που ολοκληρώνεται με την «γέννηση» της γνώσης για τις συνθήκες που θα πρέπει να διαμορφώσουμε για να διατηρήσουμε υγιές το σώμα μας.
Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν σε υπερμεγέθη ανάγλυφες απεικονίσεις διάφορα όργανα, όπως η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα μάτια, το δέρμα και πολλά άλλα, με αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία τους και ενδεικτικές αναφορές στις παθήσεις που συνηθέστερα πλήττουν το καθένα από αυτά.
Το HUMAN BODY MUSEUM σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, στη χώρα που ο Ιπποκράτης δίδαξε τους αέναους κανόνες «Περί Διατροφής και Υγείας», με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εκπαιδευτική προσέγγιση του θέματος της διατροφής και των επιδράσεών της στο ανθρώπινο σώμα, από την αρχή ακόμα του σχηματισμού του εμβρύου, ως τα στάδια της ενηλικίωσης και των ειδικών συνθηκών που διαμορφώνονται σε διάφορες φάσεις της ενήλικης ζωής όπως η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η μέση ηλικία.


7ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου
https://humanbodymuseum.gr/contact/
2310 686544

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!