74€ από 95€ για Σύνταξη Βιογραφικού με Online Συνεδρία για εξατομικευμένη Εξέταση, Ανάλυση και Δόμηση ενός ανταγωνιστικού Βιογραφικού που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις την επόμενη θέση εργασίας, από την καταξιωμένη «Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας»!

Φτιάξε το Βιογραφικό σου με τη βοήθεια των καλύτερων, σύμφωνα με τις δεξιότητές σου αλλά και τις ανάγκες της αγοράς! 

95,00€
74,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-22%
Κερδίζεις
21,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
11


74€ από 95€ για Σύνταξη Βιογραφικού με Online Συνεδρία για εξατομικευμένη Εξέταση, Ανάλυση και Δόμηση ενός ανταγωνιστικού Βιογραφικού που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις την επόμενη θέση εργασίας, από την καταξιωμένη «Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας»!

Φτιάξε το Βιογραφικό σου με τη βοήθεια των καλύτερων, σύμφωνα με τις δεξιότητές σου αλλά και τις ανάγκες της αγοράς! 

95,00€
74,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
11 Αγορές
-22% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,00€
 • 74€ από 95€ για Σύνταξη Βιογραφικού με Online Συνεδρία, από την καταξιωμένη «Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας»!

- Διαθέσιμα ραντεβού: Δευτέρα & Τετάρτη 16:30-20:00
- Τρόπος Διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως μέσω Skype
- Συνολική διάρκεια: 60’
- Απαιτείται αποστολή υπάρχοντος βιογραφικού σημειώματος ή συμπλήρωση σχετικού εγγράφου για τις ατομικές πληροφορίες του υποψηφίου.
* Για Περισσότερες Πληροφορίες κάνε κλικ -----> ΕΔΩ

Τρόπος απόκτησης της προσφοράς:
1) Προχωράς στην αγορά του κουπονιού με έναν από τους τρόπους αγοράς
2) Στέλνεις email στο info@employ.edu.gr, με: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κωδικό του κουπονιού και επισύναψη του υπάρχοντος βιογραφικού σου (αν υπάρχει - σε διαφορετική περίπτωση θα σου προωθήσουν σχετικό έγγραφο για να συμπληρώσεις τις ατομικές σου πληροφορίες).
3) Επικοινωνούν μαζί σου για τον προγραμματισμό της συνεδρίας μέσω skype.


Διαθέτοντας εμπειρία 15 ετών, η επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας έχει βοηθήσει χιλιάδες νέους, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες να κάνουν πετυχημένα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά βήματα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους!

Σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς, Δημόσια Πανεπιστήμια και καταξιωμένους επιστήμονες, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και επιμόρφωσης για να βοηθήσουν κάθε άνθρωπο που τους εμπιστεύεται να πετύχει τους στόχους του!

  • Ισχύει για προγραμματισμό συνεδρίας έως 28/02/2021.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών για διαφορετικά άτομα.
  • Απαιτείται αποστολή υπάρχοντος βιογραφικού σημειώματος ή συμπλήρωση σχετικού εγγράφου για τις ατομικές πληροφορίες του υποψηφίου.
  • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο info@employ.edu.gr, με: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κωδικό του κουπονιού και επισύναψη του υπάρχοντος βιογραφικού σου (αν υπάρχει - σε διαφορετική περίπτωση θα σου προωθήσουν σχετικό έγγραφο για να συμπληρώσεις τις ατομικές σου πληροφορίες). Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί σου για τον προγραμματισμό της συνεδρίας μέσω skype.

  Η Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Η επιστημονική της ομάδα, υπό την ακαδημαϊκή εποπτεία και διεύθυνση του Δρ. Ταουσάνη Χρήστου, αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία της, προκειμένου να προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Δια Βίου Μάθησης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

  Με τη συνδρομή εξειδικευμένων επιστημόνων και καταξιωμένων ακαδημαϊκών, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, είναι πάντα εδώ για να βοηθήσει κάθε νέο άνθρωπο να σχεδιάσει ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον και να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του!

  Σκοπός της είναι να βρει το πρόγραμμα σπουδών, την εξειδίκευση και τις περιζήτητες δεξιότητες που ταιριάζουν με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα σας και τις μελλοντικές τάσεις.

  Στόχος της είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες, τα επιμορφωτικά προγράμματα και τις γνώσεις που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

  https://employ.edu.gr/
  2312 315181 | 210 2202677 | 6948 720920

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!