19,90€ από 30€ για Online Θεατρομουσικοπαιδαγωγικό Πρόγραμμα για Εφήβους 12-16 ετών, με έμπειρους συγγραφείς, ζωγράφους, ηθοποιούς, μουσικούς και δασκάλους δημιουργικής γραφής, από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών!

Μία πρωτότυπη δημιουργική «βουτιά» στον κόσμο της Τέχνης με τον πιο άμεσο και διαδραστικό τρόπο!

30,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-34%
Κερδίζεις
10,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18


19,90€ από 30€ για Online Θεατρομουσικοπαιδαγωγικό Πρόγραμμα για Εφήβους 12-16 ετών, με έμπειρους συγγραφείς, ζωγράφους, ηθοποιούς, μουσικούς και δασκάλους δημιουργικής γραφής, από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών!

Μία πρωτότυπη δημιουργική «βουτιά» στον κόσμο της Τέχνης με τον πιο άμεσο και διαδραστικό τρόπο!

30,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
18 Αγορές
-34% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,10€
 • 19,90€ από 30€ για το Online Θεατρομουσικοπαιδαγωγικό Πρόγραμμα για Εφήβους 12-16 ετών, από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

- Έναρξη Μαθημάτων: 24/10/2021
- Ώρες Μαθημάτων: 19:00 - 21:00
- Τρόπος Διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως μέσω του προγράμματος Zoom
- Σύνολο ωρών: 10 δίωρα (20 ώρες)
- Συνολική διάρκεια: Από 24/10/2021 έως και 22/12/2021 (το τελευταίο είναι το μόνο δίωρο που δε θα γίνει Κυριακή)
- Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης

* Για περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών κάνε κλικ ΕΔΩ.

Τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου online μαθημάτων:
Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο koinonikopanep@gmail.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή.


Πρωτότυπο Θεατρομουσικοπαιδαγωγικό Πρόγραμμα «Αγαπώντας τις τέχνες αποκαθηλώνω τον ρατσισμό»
Αν αγαπάς το παιχνίδι, πιστεύεις στις Τέχνες και θέλεις να δημιουργήσεις με καμβά το χαρτί, το σώμα και τη φωνή σου και εργαλεία λέξεις, χρώματα, σχέδια, μουσική και υποκριτική, μην χάνεις χρόνο!
Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σχεδίασε ένα πρωτότυπο δημιουργικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους που θα σε συστήσει στον κόσμο της τέχνης με τον πιο άμεσο και διαδραστικό τρόπο!
Έμπειροι συγγραφείς, ζωγράφοι, ηθοποιοί, μουσικοί και δάσκαλοι δημιουργικής γραφής θα σε συνοδέψουν στο ταξίδι της δημιουργίας και της ανατροπής των στερεοτύπων. Μέσα από την αλληλεπίδραση διδασκόντων και διδασκόμενων θα προκύψουν ερωτήματα και ιδέες που θα καταλήξουν στη σύνθεση ενός συλλογικού καλλιτεχνικού προϊόντος!

  • Ισχύει για εγγραφές έως 23/10/2021. Έναρξη μαθημάτων 24/10/2021.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο koinonikopanep@gmail.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή.

  Το «Kοινωνικό Πανεπιστήμιο» συστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα με σειρές-κύκλους μορφωτικών μαθημάτων, ημερίδων, διαλέξεων, καθώς και συνεδρίων με επίκαιρα όσο και διαχρονικά θέματα και ζητήματα.

  Το «Kοινωνικό Πανεπιστήμιο» εντάσσεται στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και στοχεύει στη διαρκή επιμόρφωση του πολίτη με παροχή ποιοτικής και έγκυρης γνώσης, που θα βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή με κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον.

  Το μορφωτικό πρόγραμμα είναι ευέλικτο και μπορεί να διευρύνει ή και επανακαθορίζει τους κύκλους του προγραμματισμού του με ποικίλα γνωστικά αντικείμενα από διαφορετικούς χώρους του επιστητού.

  Πανεπιστημιακοί καθηγητές και άλλοι διαπρεπείς στον χώρο τους επιστήμονες καλούνται, μέσα από τις συστηματικά οργανωμένες σειρές μαθημάτων, να προσφέρουν στους ενδιαφερομένους έγκυρες γνώσεις αλλά και γόνιμους προβληματισμούς που θα αναφέρονται στην ψυχολογία, κοινωνιολογία, ιστορία, τη γλώσσα, την αρχαιογνωσία, την παιδαγωγική, την ιατρική, τις φυσικές επιστήμες, την ιστορία της τέχνης, την τέχνη και τον κριτικό λόγο, τη νεοελληνική λογοτεχνία. Έτσι, η συμμετοχή των πολιτών στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα θα αποβεί γόνιμη και κοινωνικά ωφέλιμη.

  Η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή θεσμοθετήθηκε όπου επικεφαλής είναι η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Μαρία Πλατσίδου, η γνωστή ψυχολόγος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογίας και Υγείας κ. Δρ. Τάνια Αναγνωστοπούλου και η Δρ. Σοφία Χατζηνικολάου, Σχ. Σύμβουλος Π.Ε., βάζοντας τα θεμέλια για την άριστη και αξιόπιστη λειτουργία του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου».

  http://www.koinonikopanep.com/
  6981347237 & 6947449794

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
  • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!