54€ από 75€ για Online Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με Ατομική Ανάλυση των απαντήσεων και αποτελέσματα ταύτισης ανά επιστημονικό πεδίο, από την καταξιωμένη «Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας»!

Βρες τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά σου και συνδύασέ τα με συγκεκριμένα επαγγέλματα και κλάδους!

75,00€
54,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-28%
Κερδίζεις
21,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
17


54€ από 75€ για Online Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με Ατομική Ανάλυση των απαντήσεων και αποτελέσματα ταύτισης ανά επιστημονικό πεδίο, από την καταξιωμένη «Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας»!

Βρες τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά σου και συνδύασέ τα με συγκεκριμένα επαγγέλματα και κλάδους!

75,00€
54,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
17 Αγορές
-28% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,00€
 • 54€ από 75€ για Online Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, από την καταξιωμένη «Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας»!

Μια πολύτιμη βοήθεια για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προκειμένου να βρουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους και να τα συνδυάσουν με συγκεκριμένα επαγγέλματα και κλάδους.
Μέσω του αυτοματοποιημένου ερωτηματολογίου (test) o μαθητής απαντά σε μια σειρά απλών ερωτήσεων του τύπου «Θα σου άρεσε να διδάσκεις», «θα σε ενδιέφερε να σχεδιάσεις μια μηχανή» κ.λπ. και λαμβάνει μια ατομική ανάλυση όπου βλέπει σε κάθε κλάδο πόσο ταύτιση και ενδιαφέρον έχει.
Έτσι ένας μαθητής ο οποίος πχ έχει κυρίαρχη κατηγορία την ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ μπορεί να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα και να βοηθηθεί ώστε να μπορέσει με σιγουριά να ακολουθήσει το 3ο επιστημονικό πεδίο ή τομέα που οδηγεί στις σχολές υγείας και πρόνοιας
Το τεστ έχουν υλοποιήσει χιλιάδες μαθητές στην Ελλάδα και τους έχει βοηθήσει σημαντικά στις επιλογές τους στο Λύκειο και στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό!

- Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
* Για Περισσότερες Πληροφορίες κάνε κλικ -----> ΕΔΩ

Τρόπος απόκτησης της προσφοράς:
1) Προχωράς στην αγορά του κουπονιού με έναν από τους τρόπους αγοράς
2) Στέλνεις email στο info@employ.edu.gr, με: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κωδικό του κουπονιού.
3) Επικοινωνούν μαζί σου για τον προγραμματισμό του online test.


Διαθέτοντας εμπειρία 15 ετών, η επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας έχει βοηθήσει χιλιάδες νέους, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες να κάνουν πετυχημένα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά βήματα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους!

Σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς, Δημόσια Πανεπιστήμια και καταξιωμένους επιστήμονες, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και επιμόρφωσης για να βοηθήσουν κάθε άνθρωπο που τους εμπιστεύεται να πετύχει τους στόχους του!

  • Ισχύει για προγραμματισμό online test έως 28/02/2021.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών για διαφορετικά άτομα.
  • Απευθύνεται σε μαθητές από Γυμνασίου και Λυκείου.
  • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο info@employ.edu.gr, με: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί σου για τον προγραμματισμό του online test.

  Η Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Η επιστημονική της ομάδα, υπό την ακαδημαϊκή εποπτεία και διεύθυνση του Δρ. Ταουσάνη Χρήστου, αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία της, προκειμένου να προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Δια Βίου Μάθησης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

  Με τη συνδρομή εξειδικευμένων επιστημόνων και καταξιωμένων ακαδημαϊκών, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, είναι πάντα εδώ για να βοηθήσει κάθε νέο άνθρωπο να σχεδιάσει ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον και να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του!

  Σκοπός της είναι να βρει το πρόγραμμα σπουδών, την εξειδίκευση και τις περιζήτητες δεξιότητες που ταιριάζουν με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα σας και τις μελλοντικές τάσεις.

  Στόχος της είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες, τα επιμορφωτικά προγράμματα και τις γνώσεις που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

  https://employ.edu.gr/
  2312 315181 | 210 2202677 | 6948 720920

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!