Εκπαίδευση

49,90€ από 130€: Ετήσιο Online Πρόγραμμα | Δημιουργική Γραφή

49,90€ από 130€ για το Ετήσιο Πρόγραμμα Online Live Μαθημάτων με Θέμα «Δημιουργική Γραφή», από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών!

130,00€
49,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-62%
Κερδίζεις
80,10€
Αγορές
26

49,90€ από 130€: Ετήσιο Online Πρόγραμμα | Δημιουργική Γραφή

49,90€ από 130€ για το Ετήσιο Πρόγραμμα Online Live Μαθημάτων με Θέμα «Δημιουργική Γραφή», από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών!

130,00€
49,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
-62% Έκπτωση
Κερδίζεις 80,10€
  • 49,90€ από 130€ για το Ετήσιο Πρόγραμμα Online Live Μαθημάτων με Θέμα «Δημιουργική Γραφή» του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών

- Απογευματινός κύκλος: 18:45 – 21:00
- Τρόπος Διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως μέσω του προγράμματος Zoom
- Σύνολο ωρών: 60 διδακτικές ώρες - 15 Μαθήματα
- Συνολική διάρκεια: Ετήσια (8 μήνες)
- Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται βεβαίωση ετήσιας παρακολούθησης

* Για το Ετήσιο Αναλυτικό Πρόγραμμα του τομέα «Δημιουργική Γραφή» κάνε κλικ ΕΔΩ.
* Για περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών κάνε κλικ ΕΔΩ.

Τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου online μαθημάτων:
Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο koinonikopanep@gmail.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή.


Διδάσκεται η Δημιουργική Γραφή;

Ναι, η Δημιουργική Γραφή διδάσκεται με Εγγύηση των πέντε καταξιωμένων Συγγραφέων μας, εξειδικευμένων στη Δημιουργική Γραφή.

Διδάσκεται γιατί ενεργοποιούνται οι δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου και αναπτύσσονται οι δεξιότητες του σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο. Λειτουργεί θεραπευτικά, με την εσωτερική απελευθέρωση, αυτοεπιβεβαίωση και λύτρωση γιατί η διδασκαλία της είναι βασισμένη σε προσωπικές αναζητήσεις και εμπειρίες.

Σας καλούμε να ταξιδέψουμε μαζί στο άγνωστο, μαγικό αλλά τόσο οικείο κόσμο της Δημιουργικής Γραφής και να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

    • Ισχύει για έναρξη μαθημάτων έως τις 15/12/2020.
    • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
    • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο koinonikopanep@gmail.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή.

    Το Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος έχει ως όραμα να αλλάξει την πραγματικότητα της παιδείας, να δημιουργήσει ευκαιρίες εκπαίδευσης για κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, με απώτερο στόχο η «Δια βίου μάθηση» να αποτελεί πλέον ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

    Σκοπός του είναι να στηρίξει και να προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στη μάθηση σε όλα αυτά τα άτομα που διψάνε για γνώση και δεξιότητες ζωής αλλά τα κοινωνικά πρότυπα τα αποτρέπουν και τα απομακρύνουν από αυτά. Αυτό πραγματοποιείται μέσω των ποικίλων, καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προγραμμάτων που προσφέρει στους σπουδαστές-μέλη του.

    Το Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος προέκυψε ως ιδέα στις αρχές του 2012, ενώ συστάθηκε στην Καβάλα το 2013 και από τότε υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα μη χρηματοδοτούμενα από κάποιον κρατικό φορέα.

    Από τότε δομήθηκε ένα ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα με διακεκριμένους επιστήμονες που θα υποστήριζαν τα άτομα που είχαν ανάγκη, προσφέροντας γνώσεις και δεξιότητες ζωής για την αυτοβελτίωσή τους, όπως και τεχνικές διαχείρισης προβλημάτων και καταστάσεων, ευκαιρίες για σχέσεις και συμμετοχή σε ομάδες. Κεντρική ιδέα και στόχος ήταν να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως μόρφωσης, ηλικίας, καταγωγής και κοινωνικής θέσης, χωρίς προϋποθέσεις, και να παρέχεται δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε όσους το χρειαζόταν.

    Το Κ.Ι.Ε.Π.Ε. δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης και δράσης του αλλά και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, μέσα από σειρές-κύκλους μορφωτικών μαθημάτων, προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης, ημερίδων, διαλέξεων και συνεδρίων με επίκαιρα αλλά και διαχρονικά θέματα και ζητήματα.

    Πραγματοποιούνται ποικίλα επιμορφωτικά προγράμματα με εισηγήσεις, διαλέξεις, συζητήσεις με οπτικοακουστικό υλικό. Η παρεχόμενη επιμόρφωση ολοκληρώνεται με παράλληλες δράσεις (βιβλιοπαρουσιάσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία, σε αρχαιολογικούς χώρους, εκθέσεις, δρώμενα, προβολή και ανάλυση ταινιών, εκπαιδευτικές εκδρομές, περιβαλλοντικοί περίπατοι, κοινωνικές και ψυχαγωγικές δράσεις, ιστορικές και καλλιτεχνικές διαδρομές) με 800 περίπου σπουδαστές στα παραρτήματά του στις πάνω από 15 πόλεις της Ελλάδος.

    Επίσης, πραγματοποιεί θεματικές εκδηλώσεις και δραστηριοποιείται σε συνδιοργανώσεις, εκδηλώσεων & δράσεων με τις τοπικές Περιφέρειες, τους Δήμους, Αρχές και Φορείς, με την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με Δημοτικές Βιβλιοθήκες, Οργανισμούς και πολλούς άλλους αξιόλογους φορείς.

    Ο μορφωτικός φορέας έχει πολύπλευρη δράση με έδρα την Καβάλα & παραρτήματα σε άλλες 14 πόλεις, σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κοζάνη, Βέροια, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ξάνθη, Χρυσούπολη Καβάλας, Δοξάτο Δράμας, Θάσο, Τύρναβο, Μουζάκι, Ν. Σμύρνη και Ηλιούπολη στην Αθήνα και στον Μαραθώνα Αττικής, ενώ επίκειται ίδρυση παραρτημάτων σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

    http://www.koinonikopanep.com/
    2310 211335 | 6981347237

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!

    Θεσσαλονίκη
    Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!
    Best Price Βάκχαι - Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού | Βούλγαρη

    Μηνιαίο Πακέτο (4 Μαθήματα) Εκμάθησης Ποντιακών Χορών για Ενήλικες, στην περιοχή Βούλγαρη!

    Αγορές: 16 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 11,90€
    Θεσσαλονίκη
    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!
    Έκπτωση -41% Αναβάθμιση - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης | Κέντρο

    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!

    Αγορές: 24 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 150,00€
    89,00€