49,90€ από 130€ για το Ετήσιο Πρόγραμμα Online Live Μαθημάτων με Θέμα «Αυτοβελτίωση Ψυχολογίας», από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών!

130,00€
49,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-62%
Κερδίζεις
80,10€
Αγορές
26

49,90€ από 130€ για το Ετήσιο Πρόγραμμα Online Live Μαθημάτων με Θέμα «Αυτοβελτίωση Ψυχολογίας», από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών!

130,00€
49,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
-62% Έκπτωση
Κερδίζεις 80,10€
 • 49,90€ από 130€ για το Ετήσιο Πρόγραμμα Online Live Μαθημάτων με Θέμα «Αυτοβελτίωση Ψυχολογίας» του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών

- Βραδινός κύκλος: 20:00 – 22:30
- Τρόπος Διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως μέσω του προγράμματος Zoom
- Σύνολο ωρών: 60 διδακτικές ώρες - 15 Μαθήματα
- Συνολική διάρκεια: Ετήσια (8 μήνες)
- Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται βεβαίωση ετήσιας παρακολούθησης

* Για το Ετήσιο Αναλυτικό Πρόγραμμα του τομέα «Αυτοβελτίωση Ψυχολογίας» κάνε κλικ ΕΔΩ.
* Για περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών κάνε κλικ ΕΔΩ.

Τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου online μαθημάτων:
Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο koinonikopanep@gmail.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή.


Με τα μαθήματα αυτοβελτίωσης θα πετύχεις, όχι μόνο να έχεις μια καλύτερη και βαθύτερη σχέση με τον εαυτό σου αλλά και με τα άτομα γύρω σου. Θα μάθεις να ελέγχεις τις παρορμήσεις σου και θα αναπτύξεις δεξιότητες ώστε να παίρνεις αποφάσεις χωρίς να επηρεάζεσαι σημαντικά από εξωτερικούς παράγοντες.

Το να αναγνωρίζεις τις δεξιότητες σου θα σε βοηθήσει ώστε να μπορείς να θέτεις στόχους ρεαλιστικούς και κατά επέκταση να τους πετυχαίνεις. Αυτό θα παροτρύνει στο να αναλάβεις το τιμόνι της ζωής σου και συνειδητοποιήσεις πόσο άξιος αγάπης και σεβασμού είσαι για τον εαυτό σου αλλά και για τους σημαντικούς άλλους. Θα αποκτήσεις μεθόδους και τεχνικές που θα συμβάλουν στην επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας σου ώστε να ζεις τη ζωή που σου αξίζει!

  • Ισχύει για έναρξη μαθημάτων έως τις 15/12/2020.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο koinonikopanep@gmail.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού. Στη συνέχεια θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα εγγραφής στην πλατφόρμα και ένα δεύτερο με οδηγίες για την εγγραφή.

  Το «Kοινωνικό Πανεπιστήμιο» συστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα με σειρές-κύκλους μορφωτικών μαθημάτων, ημερίδων, διαλέξεων, καθώς και συνεδρίων με επίκαιρα όσο και διαχρονικά θέματα και ζητήματα.

  Το «Kοινωνικό Πανεπιστήμιο» εντάσσεται στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και στοχεύει στη διαρκή επιμόρφωση του πολίτη με παροχή ποιοτικής και έγκυρης γνώσης, που θα βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή με κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον.

  Το μορφωτικό πρόγραμμα είναι ευέλικτο και μπορεί να διευρύνει ή και επανακαθορίζει τους κύκλους του προγραμματισμού του με ποικίλα γνωστικά αντικείμενα από διαφορετικούς χώρους του επιστητού.

  Πανεπιστημιακοί καθηγητές και άλλοι διαπρεπείς στον χώρο τους επιστήμονες καλούνται, μέσα από τις συστηματικά οργανωμένες σειρές μαθημάτων, να προσφέρουν στους ενδιαφερομένους έγκυρες γνώσεις αλλά και γόνιμους προβληματισμούς που θα αναφέρονται στην ψυχολογία, κοινωνιολογία, ιστορία, τη γλώσσα, την αρχαιογνωσία, την παιδαγωγική, την ιατρική, τις φυσικές επιστήμες, την ιστορία της τέχνης, την τέχνη και τον κριτικό λόγο, τη νεοελληνική λογοτεχνία. Έτσι, η συμμετοχή των πολιτών στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα θα αποβεί γόνιμη και κοινωνικά ωφέλιμη.

  Η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή θεσμοθετήθηκε όπου επικεφαλής είναι η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Μαρία Πλατσίδου, η γνωστή ψυχολόγος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογίας και Υγείας κ. Δρ. Τάνια Αναγνωστοπούλου και η Δρ. Σοφία Χατζηνικολάου, Σχ. Σύμβουλος Π.Ε., βάζοντας τα θεμέλια για την άριστη και αξιόπιστη λειτουργία του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου».

  http://www.koinonikopanep.com/
  6981347237 & 6947449794

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!