Σπίτι

Προσφορά για Βιολογικό Καθαρισμό Χαλιών | Φύλαξη | Παραλαβή-Παράδοση!

Επαγγελματικός Οικολογικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών με Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, με την Ποιοτική Εγγύηση της Eco Clean!

* Δωρεάν Φύλαξη έως 31/03/2022

9,00€
3,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-61%
Κερδίζεις
5,50€
Αγορές
2892

Προσφορά για Βιολογικό Καθαρισμό Χαλιών | Φύλαξη | Παραλαβή-Παράδοση!

Επαγγελματικός Οικολογικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών με Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, με την Ποιοτική Εγγύηση της Eco Clean!

* Δωρεάν Φύλαξη έως 31/03/2022

9,00€
3,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
2892 Αγορές
-61% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,50€

Παραλαβή, Οικολογικός Βιολογικός Καθαρισμός, Φύλαξη, Παράδοση

  • 3,50€ απο 9€ για 1 Χαλί Μηχανής ή Μοκέτα διαστάσεων έως 1 τ.μ.
  • 6,50€ από 18€ για 1 Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων έως 1 τ.μ.
  • 5,90€ από 18€ για 1 Χαλί Μηχανής ή Μοκέτα διαστάσεων έως 2 τ.μ.
  • 8,90€ από 22€ για  1 Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων έως 2 τ.μ.
  • 12,90€ από 36€ για 1 Χαλί Μηχανής ή Μοκέτα διαστάσεων από 2,01 τ.μ. έως 4 τ.μ.
  • 15,90€ από 40€ για 1 Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων από 2,01 τ.μ. έως 4 τ.μ.
  • 17,90€ από 54€ για 1 Χαλί Μηχανής ή Μοκέτα διαστάσεων από 4,01 τ.μ. έως 6 τ.μ.
  • 20,90€ από 58€ για 1 Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων από 4,01 τ.μ. έως 6 τ.μ.
  • 23,90€ από 81€ για  1 Χαλί Μηχανής ή Μοκέτα διαστάσεων από 6,01 τ.μ. έως 8 τ.μ.
  • 26,90€ από 86€ για 1 Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων από 6,01 τ.μ. έως 8 τ.μ.

    Οι παραδόσεις χαλιών έως 30/11 επιστρέφονται τον Φεβρουάριο του 2022.

    * ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ----> Για Επιδιόρθωση Χαλιών Μηχανής, με Αφαίρεση και Αντικατάσταση με καινούργια Ρέλια ή Κρόσια κάνε κλικ ΕΔΩ

    * ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της Eco Clean: Με την αγορά κουπονιού από 4,01m² και άνω, λαμβάνεις μέρος στον διαγωνισμό για 5 υπέροχα δώρα! (Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ)

    * Συμπεριλαμβάνονται όλοι οι τύποι χειροποίητων χαλιών (Ziegler, Kαμπέ & Χαντάφ)

    * Δωρεάν Φύλαξη έως 31/03/2022. Μετά από την παραπάνω ημερομηνία υπάρχει extra χρέωση (κατόπιν συνεννόησης), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Επίλεξε τα κουπόνια που ταιριάζουν στα χαλιά σου, στις χαμηλότερες τιμές! Στη συνέχεια η Eco Clean θα παραλάβει τα πολύτιμα χαλιά σου και θα τους φερθεί με σεβασμό, ώστε αυτά να σε συναντήσουν ξανά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γεμάτα φρεσκάδα και καθαριότητα!

->Τσέκαρε τους «όρους χρήσης προσφοράς» παρακάτω, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

- Τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων από το προσωπικό της Eco Clean (απολυμαντικά, μάσκες προστασίας αναπνοής, γάντια, στολή ειδικού τύπου ολόσωμη) για την ασφάλεια πελατών & εργαζόμενων. 

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Οικολογικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών

Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και “ντύνει” κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Έχουν όμως την ιδιαιτερότητα να συσσωρεύουν σκόνη, λάσπη, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και συσσωρεύονται βαθιά στη βάση τους.

Η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνει την εμφάνιση των χαλιών σας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους ενώ τα διάφορα μικροατυχήματα έχουν επιπτώσεις στην εμφάνισή τους και συνεπώς στην αισθητική του χώρου σας. Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου στον οποίο είναι στρωμένο!

Στην Eco Clean χάρη στην πολυετή τους εμπειρία, γνωρίζουν με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτεί βάσει του υλικού σύνθεσής του. Δίνουνε μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό.

Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, φιλικά προς στο περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα. Κάθε διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με την απορρύπανση του χαλιού ή της μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος.

Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά το βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ακολουθούν το στέγνωμα, το δίπλωμα και φυσικά η αποθήκευση στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτουμε.

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι αυτό συνθήκες.

Η εταιρεία σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό της και τα σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρονικές βούρτσες καθαρισμού, «ξεχνουδωτές» χαλιών, περιστροφικά στυπτήρια, στεγνωτήρια χαλιών) και τα βιολογικά – οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται την ευαίσθητη ίνα του ακριβού μάλλινου χαλιού σας και το περιβάλλον επιτυγχάνουν το τελικό ιδανικό αποτέλεσμα.

  • Ισχύει για παράδοση χαλιών μαζί με τα κουπόνια που αγοράσατε έως 15/03/2022.
  • Μετά την αγορά των κουπονιών σας, επικοινωνείτε για ραντεβού με την Eco Clean αναφέροντας τους κωδικούς των κουπονιών και τον αριθμό των χαλιών σας, στα 2310 853727 & 2310 688280.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο (κατά την παράδοση) ή με email στο info@ecocleandelivery.com (πριν την παράδοση).
  • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 έως 18:00 & Σάββατο: 09:00 έως 14:00.
  • Οι μετρήσεις των χαλιών πρέπει να είναι ακριβείς ώστε να ταιριάζουν στα επιλεγμένα κουπόνια. 
  • Η Δωρεάν φύλαξη από την Eco Clean - εφόσον το επιθυμείτε - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία και ισχύει έως 31/03/2022. Μετά από την παραπάνω ημερομηνία υπάρχει extra χρέωση (κατόπιν συνεννόησης), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα χαλί.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Ελάχιστη παραγγελία 4m². 
  • Για χαλιά άνω των 8m² υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ ανά τ.μ., καταβλητέο στην Eco Clean.
  • Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα. Δηλαδή: Μήκος Χαλιού x Πλάτος Χαλιού = Τετραγωνικά Μέτρα Χαλιού.
  • Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτεται από τα τ.μ του επιλεγμένου κουπονιού, επιβαρύνεστε επιπλέον χρέωση η οποία καταβάλλεται απευθείας στην Eco Clean. 
  • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται κιλίμια και πολύ ιδιαίτερα χαλιά (π.χ. μεταλλικά, δερμάτινα σχέδια κ.α.).
  • Τα χαλιά παραδίδονται προς την Eco Clean τυλιγμένα σε ρολά. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με απαραίτητη την έγκυρη ενημέρωση κατά το κλείσιμο ραντεβού. 

Η Εco Clean & delivery είναι μια σύγχρονη, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πολυετή εμπειρία!

Στα καθαριστήρια της Eco Clean παρέχονται άριστες  υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για οικολογικό καθαρισμό  χαλιών, στρωμάτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων, παπλωμάτων, κουβερτών, ρούχων.

Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία Eco Clean είναι  υποαλλεργικά, εντελώς άοσμα, αναζωογονούν τα χρώματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Τα καθαριστήρια Eco Clean δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούν και εγγυόνται την άριστη ποιότητά τους. Επιλέγουν πάντα τα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, τα οποία είναι  φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά ακόμη και προς τα κατοικίδιά σας.

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχει με εξειδικευμένα μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας!

ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας
http://www.ecocleandelivery.com
2310 853727 & 2310 688280

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!