Σπίτι

Από 5€ για Επιδιόρθωση Χαλιών σε Ρέλια-Κρόσια, με Παραλαβή-Παράδοση!

Συμπληρωματική Προσφορά για τους Αγοραστές κουπονιών της Eco Clean

Επαγγελματική Επιδιόρθωση Χαλιών Μηχανής, με Αφαίρεση και Αντικατάσταση με καινούργια Ρέλια ή Κρόσια Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, για άμεση, γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, από την «Mrs Clean by Eco Clean»!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
41

Από 5€ για Επιδιόρθωση Χαλιών σε Ρέλια-Κρόσια, με Παραλαβή-Παράδοση!

Συμπληρωματική Προσφορά για τους Αγοραστές κουπονιών της Eco Clean

Επαγγελματική Επιδιόρθωση Χαλιών Μηχανής, με Αφαίρεση και Αντικατάσταση με καινούργια Ρέλια ή Κρόσια Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, για άμεση, γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, από την «Mrs Clean by Eco Clean»!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
41 Αγορές
  • Συμπληρωματική Προσφορά για τους Αγοραστές κουπονιών της Eco Clean
  • Α) Αντικατάσταση Παλιών ή Φθαρμένων Ρελιών με Καινούργια
    5€ από 7€ για έως 1m 
    10€
    από 14για 1,01m έως 2m
    15€ από 21€ για 2,01m έως 3m
    • Β) Αφαίρεση Παλιών ή Φθαρμένων Κροσιών (μηχανής) και Προσθήκη Ρελιών
      5€
      από 7€ για έως 1m
      10€
      από 14για 1,01m έως 2m
      15€ από 21€ για 2,01m έως 3m

    • Γ) Αντικατάσταση Παλιών ή Φθαρμένων Κροσιών (μηχανής) με Καινούργια
      9€
      από 13€ για έως 1m
      18€
      από 26€ για 1,01m έως 2m
      27€
      από 54€ για 2,01m έως 3m

    • Δ) Αφαίρεση Ρελιών και Προσθήκη Κροσιών (μηχανής)
      9€
      από 13€ για έως 1m
      18€
      από 26€ για 1,01m έως 2m
      27€
      από 54€ για 2,01m έως 3m

      ***** Απαραίτητη προϋπόθεση
      για την αξιοποίηση των παραπάνω κουπονιών είναι η αγορά των αντίστοιχων κουπονιών για Καθαρισμό Χαλιών:
      Xpress Pro. Delivery by Eco Clean   ή   Eco Clean

      * ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της Eco Clean: Με την αγορά κουπονιού από 4,01m² και άνω, λαμβάνεις μέρος στον διαγωνισμό για 5 υπέροχα δώρα! (Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ)

      Οι επιλογές για τα Κρόσια είναι οι εξής:

      1-IYLsi.jpg
      2-ovWKK.jpg
      3-X07c9.jpg

      Παράδειγμα για τη χρήση κουπονιού με τη βοήθεια φωτογραφίας:

      jhmmjhjhmhjmhjmhjmhjm.jpg

      Αν χρειαστεί στην πλευρά 1,60m να αλλαχτεί το ρέλι, τότε τα κουπόνια που πρέπει να αγοραστούν είναι:
      - για την επιδιόρθωση το 1,01m – 2,00m (τρέχον μέτρο) στα 10€ και
      - το αντίστοιχο κουπόνι καθαρισμού των προσφορών μας (δείτε τα links πιο πάνω)

      Ισχύει για Χαλιά Μηχανής & για όλο το νομό Θεσσαλονίκης

      * Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 πλευρά ενός χαλιού. Όσες πλευρές πρέπει να επιδιορθωθούν, τόσα κουπόνια πρέπει να αγοραστούν.
      * Στην προσφορά ΔΕΝ περιλαμβάνονται Χειροποίητα, Κιλίμια, Μεταξωτά, Μαλλινομέταξα, Οβάλ, Στρόγγυλα ή ιδιαίτερα Χαλιά Σχήματος και Ποιότητος (μεταλλικά, δερμάτινα στοιχεία κ.α)
      * Η Mrs Clean by Eco Clean αναλαμβάνει επίσης: Latex - Ειδικό για Χαλιά Handtufted, Τοποθέτηση Πανιού Handtufted, Θερμοκόλληση, Κόλλημα Φάσας, Αλλαγή Διαστάσεων και άλλες ειδικές εργασίες, με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

    Επίλεξε τα κουπόνια που ταιριάζουν στα χαλιά σου, στις χαμηλότερες τιμές! 
    Στη συνέχεια η Eco Clean θα παραλάβει τα πολύτιμα χαλιά σου και θα τους φερθεί με σεβασμό, ώστε αυτά να σε συναντήσουν ξανά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γεμάτα φρεσκάδα και καθαριότητα!

    ->Τσέκαρε τους «όρους χρήσης προσφοράς» παρακάτω, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

    - Τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων από το προσωπικό της Eco Clean (απολυμαντικά, μάσκες προστασίας αναπνοής, γάντια, στολή ειδικού τύπου ολόσωμη) για την ασφάλεια πελατών & εργαζόμενων. 

    • Ισχύει για παράδοση χαλιών μαζί με τα κουπόνια που αγοράσατε έως 31/10/2021.
    • Απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιοποίηση των κουπονιών είναι η αγορά των αντίστοιχων κουπονιών για Καθαρισμό Χαλιών από την Eco Clean.
    • Μετά την αγορά των κουπονιών σας, επικοινωνείτε για ραντεβού με την Eco Clean αναφέροντας τους κωδικούς των κουπονιών και τον αριθμό των χαλιών σας, στα τηλέφωνα 2310 853727 & 2310 688280.
    • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο (κατά την παράδοση) ή με email στο info@ecocleandelivery.com (πριν την παράδοση).
    • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 έως 18:00 & Σάββατο: 09:00 έως 14:00.
    • Οι μετρήσεις των χαλιών πρέπει να είναι ακριβείς ώστε να ταιριάζουν στα επιλεγμένα κουπόνια. 
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
    • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 πλευρά ενός χαλιού. Τα μέτρα δεν αθροίζονται. Όσες πλευρές πρέπει να επιδιορθωθούν, τόσα κουπόνια πρέπει να αγοραστούν.
    • Για χαλιά άνω των 3m υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ ανά τρέχον μέτρο, καταβλητέο στην Eco Clean.
    • Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτεται από τα μέτρα του επιλεγμένου κουπονιού, επιβαρύνεστε επιπλέον χρέωση η οποία καταβάλλεται απευθείας στην Eco Clean. 
    • Στην προσφορά ΔΕΝ περιλαμβάνονται Χειροποίητα, Κιλίμια, Μεταξωτά, Μαλλινομέταξα, Οβάλ, Στρόγγυλα ή ιδιαίτερα Χαλιά Σχήματος και Ποιότητος (μεταλλικά, δερμάτινα στοιχεία κ.α).
    • Τα χαλιά παραδίδονται προς την Eco Clean τυλιγμένα σε ρολά. Σε άλλη περίπτωση μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με επιπλέον επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, απαραίτητη η έγκυρη ενημέρωση κατά το κλείσιμο ραντεβού. 

    Η Mrs Clean by Eco Clean αναζωογονεί τα χαλιά σας, τους δίνει φρεσκάδα και τα κάνει να φαίνονται ξανά σαν καινούργια! 

    Η Eco Clean εξελίσσεται συνεχώς και κάνει σημαία της την αγάπη για το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία microsplitting, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

    Καλώς ήρθατε σε μία σύγχρονη, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πολυετή εμπειρία!

    Στα καθαριστήρια της Eco Clean παρέχονται άριστες υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για οικολογικό καθαρισμό χαλιών, στρωμάτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων, παπλωμάτων, κουβερτών, ρούχων.

    Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία Eco Clean είναι υποαλλεργικά, εντελώς άοσμα, αναζωογονούν τα χρώματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

    Τα καθαριστήρια Eco Clean δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούν και εγγυόνται την άριστη ποιότητά τους. Όλα τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι όχι απλά βιοδιασπώμενα αλλά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς βλαβερές ή /και καρκινογόνες ουσίες. Δεν χρειάζεται να αποφευχθεί η επαφή με τα χέρια ή /και τα μάτια.

    Η Εco Clean σας εξασφαλίζει αντιμικροβιακό καθαρισμό, απόλυτη απομάκρυνση βρωμιάς και σκόνης, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον με ρύπους και παρέχοντας απόλυτη αντιαλλεργική προστασία.

    Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχει με εξειδικευμένα μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας!

    Παράλληλα, εισάγει τώρα στην εγχώρια αγορά την πρωτοποριακή μέθοδο τινάγματος χαλιών στον χώρο σας! Το συνεργείο της Eco Clean φρεσκάρει τα χαλιά στον χώρο σας, σύντομα, αποτελεσματικά & πάντα οικολογικά!

    Παρέχει βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών & σαλονιών αυτοκινήτων, που εξαφανίζει ακάρεα, βακτήρια, οσμές, τους περισσότερους λεκέδες, απολυμαίνει και προστατεύει από αλλεργίες. Εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό παπλωμάτων, κουβερτών & ρούχων με απορρυπαντικά απόλυτα ασφαλή για τις ευαίσθητες ηλικίες & το περιβάλλον! Σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική. Πιο καθαρά δε γίνεται!

    Καθαριότητα, Υγιεινή, Σεβασμός στο περιβάλλον και στον άνθρωπο! Αυτές είναι οι αρχές της Eco Clean!

    Pinterest
    Youtube

    ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας
    http://www.ecocleandelivery.com
    2310 853727 & 2310 688280

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!