Σπίτι

Από 49,90€: Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Ακινήτου στη Θεσ/νίκη

Από 49,90€ για Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης για Ακίνητα έως 100 τ.μ., διάρκειας 10 ετών, απαραίτητου για Μίσθωση, Αγοραπωλησία & ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», από την εξειδικευμένη ομάδα της «KONIA», σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
15

Από 49,90€: Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Ακινήτου στη Θεσ/νίκη

Από 49,90€ για Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης για Ακίνητα έως 100 τ.μ., διάρκειας 10 ετών, απαραίτητου για Μίσθωση, Αγοραπωλησία & ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», από την εξειδικευμένη ομάδα της «KONIA», σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

15 Αγορές

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης Ακινήτου διάρκειας 10 ετών

  • 49,90€ για Ακίνητο έως 50 τ.μ.
  • 59,90€ για Ακίνητο από 51 τ.μ. έως 75 τ.μ.
  • 69,90€ για Ακίνητο από 76 τ.μ. έως 100τ.μ.

* Δεν περιλαμβάνεται το παράβολο κόστους 5€, το οποίο πληρώνεται από τον ιδιοκτήτη μέσω taxis net.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων Κ.Εν.Α.Κ. (Άρθρο 14) το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Π.Ε.Α.:
1. Απεικονίζει την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου.
2. Στο ΠΕΑ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα γενικά στοιχεία του κτηρίου, η υπολογιζόμενη ετήσια συνολική κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας του κτηρίου αναφοράς και του εξεταζόμενου κτηρίου, η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανά πηγή ενέργειας και τελική χρήση, η πραγματική ετήσια συνολική τελική κατανάλωση ενέργειας, οι υπολογιζόμενες και πραγματικές ετήσιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, καθώς και συστάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου.
3. Κάθε συμβολαιογράφος για την κατάρτιση πράξεως αγοραπωλησίας ακινήτου υποχρεούται να μνημονεύσει στο συμβόλαιο τον αριθμό πρωτοκόλλου του ΠΕΑ και να επισυνάψει σε αυτό επίσημο αντίγραφο του ΠΕΑ.
Σε κάθε μίσθωση ακινήτου, ο αριθμός πρωτοκόλλου του ΠΕΑ πρέπει να συμπληρώνεται στα σχετικά πεδία των ηλεκτρονικών δηλώσεων μίσθωσης που υποβάλλονται μετά την 09/11/2015 βάσει του άρθρου 58, παρ. 3, Ν.4342 /2015.
4. Σε περίπτωση που το ΠΕΑ εκδίδεται στο πλαίσιο προγραμμάτων για τον οικιακό τομέα χρηματοδοτούμενων από εθνικούς ή/και κοινοτικούς πόρους, οι συστάσεις του Ενεργειακού Επιθεωρητή αναφέρονται, κατά προτεραιότητα, με βάση τις επιλέξιμες, κάθε φορά, επεμβάσεις.

* Το ΠΕΑ ισχύει για δέκα χρόνια, εκτός από την περίπτωση ριζικής ανακαίνισης του κτηρίου πριν παρέλθει η δεκαετία, οπότε η ισχύς του λήγει με το πέρας των εργασιών ανακαίνισης και πρέπει να εκδοθεί νέο.

Περιοχές εξυπηρέτησης:
- Η προσφορά ισχύει για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.
- Για λοιπές περιοχές θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.

* Δες και τις υπόλοιπες Προσφορές της «KONIA», με κλικ -----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

konia-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 18:00.
  • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δεν περιλαμβάνεται το παράβολο κόστους 5€, το οποίο πληρώνεται από τον ιδιοκτήτη μέσω taxis net.
  • Η προσφορά ισχύει για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Για λοιπές περιοχές θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.
  • Για την υλοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 745786, για τον προγραμματισμό ραντεβού.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Στην ΚΟΝΙΑ κάνουν ακριβώς αυτό που αγαπάμε, ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι. Εδώ θα βρεις μία εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων μηχανολόγων και πολιτικών μηχανικών, ηλεκτρολόγων και υδραυλικών, οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεσή σου. 

Εμπιστεύσου την έμπειρη ομάδα της KONIA, από τη μελέτη και την κατασκευή του ακινήτου σου, την εγκατάσταση και τη συντήρηση της θέρμανσης και ψύξης, έως και την κάλυψη των καλύτερων και οικονομικότερων ασφαλιστικών υπηρεσιών, αλλά και την παροχή κατάλληλων ενεργειακών συμβούλων με γνώμονα πάντα τις δικές σου ανάγκες.

Στην ΚΟΝΙΑ κάνουν ακριβώς αυτό που αγαπάνε, ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι. Το δικό σου σπίτι!

Αγ. Δημητρίου 49, Κέντρο
https://konia.gr/
2310 745786

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!