Σπίτι

Από 7,50€: Βιολογικό Πλύσιμο Κουβέρτας-Παπλώματος | Παραλαβή-Παράδοση


Από 7,50€ για Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Βιολογικό Πλύσιμο & Απολύμανση Κουβέρτας ή Παπλώματος, με Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης, για άμεση, γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, από την «Mrs Clean by Eco Clean»!

7,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
76

Από 7,50€: Βιολογικό Πλύσιμο Κουβέρτας-Παπλώματος | Παραλαβή-Παράδοση


Από 7,50€ για Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Βιολογικό Πλύσιμο & Απολύμανση Κουβέρτας ή Παπλώματος, με Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης, για άμεση, γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, από την «Mrs Clean by Eco Clean»!

7,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
76 Αγορές
  • 7,50€ από 15€ για Επαγγελματικό Πλύσιμο, Στέγνωμα και Βιολογικό Καθαρισμό και Απολύμανση 1 Κουβέρτας (συνθετικής) έως και Υπέρδιπλου μεγέθους ή 1 Παπλώματος (συνθετικού) έως και Διπλού μεγέθους (εξαιρούνται οι ισπανικές και μάλλινες κουβέρτες)
  • 10,50€ από 20€ Επαγγελματικό Πλύσιμο, Στέγνωμα και Βιολογικό Καθαρισμό και Απολύμανση 1 Κουβέρτας Ισπανικής ή Μάλλινης έως και Υπέρδιπλου μεγέθους ή 1 Πουπουλένιου Παπλώματος έως και Διπλού μεγέθους

    * Η προσφορά περιλαμβάνει παραλαβή, παράδοση και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης. Ισχύει για όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.
    * Η φύλαξη ισχύει έως 15/12/2021, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

* Συνδύασε την παραπάνω προσφορά με τις προσφορές της Xpress Pro και της Eco Clean, ώστε να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για 5 υπέροχα δώρα (Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ)
->Τσέκαρε τους «όρους χρήσης προσφοράς» παρακάτω, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

- Τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων από το προσωπικό της Eco Clean (απολυμαντικά, μάσκες προστασίας αναπνοής, γάντια, στολή ειδικού τύπου ολόσωμη) για την ασφάλεια πελατών & εργαζόμενων. 

  • Ισχύει για παράδοση κλινοσκεπασμάτων μαζί με τα κουπόνια που αγοράσατε έως 30/07/2021.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 κλινοσκέπασμα.
  • Μετά την αγορά των κουπονιών σας, επικοινωνείτε για ραντεβού με την Eco Clean αναφέροντας τους κωδικούς των κουπονιών και τον αριθμό των κλινοσκεπασμάτων σας, στα τηλέφωνα 2310 853727 & 2310 688280.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο (κατά την παράδοση) ή με email στο info@ecocleandelivery.com (πριν την παράδοση).
  • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 έως 18:00 & Σάββατο: 09:00 έως 14:00.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Στην προσφορά ΔΕΝ περιλαμβάνονται Ριχτάρια και Κιλίμια.

Η Mrs Clean by Eco Clean αναζωογονεί τα χαλιά σας, τους δίνει φρεσκάδα και τα κάνει να φαίνονται ξανά σαν καινούργια! 

Η Eco Clean εξελίσσεται συνεχώς και κάνει σημαία της την αγάπη για το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία microsplitting, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Καλώς ήρθατε σε μία σύγχρονη, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πολυετή εμπειρία!

Στα καθαριστήρια της Eco Clean παρέχονται άριστες υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για οικολογικό καθαρισμό χαλιών, στρωμάτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων, παπλωμάτων, κουβερτών, ρούχων.

Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία Eco Clean είναι υποαλλεργικά, εντελώς άοσμα, αναζωογονούν τα χρώματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Τα καθαριστήρια Eco Clean δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούν και εγγυόνται την άριστη ποιότητά τους. Όλα τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι όχι απλά βιοδιασπώμενα αλλά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς βλαβερές ή /και καρκινογόνες ουσίες. Δεν χρειάζεται να αποφευχθεί η επαφή με τα χέρια ή /και τα μάτια.

Η Εco Clean σας εξασφαλίζει αντιμικροβιακό καθαρισμό, απόλυτη απομάκρυνση βρωμιάς και σκόνης, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον με ρύπους και παρέχοντας απόλυτη αντιαλλεργική προστασία.

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχει με εξειδικευμένα μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας!

Παράλληλα, εισάγει τώρα στην εγχώρια αγορά την πρωτοποριακή μέθοδο τινάγματος χαλιών στον χώρο σας! Το συνεργείο της Eco Clean φρεσκάρει τα χαλιά στον χώρο σας, σύντομα, αποτελεσματικά & πάντα οικολογικά!

Παρέχει βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών & σαλονιών αυτοκινήτων, που εξαφανίζει ακάρεα, βακτήρια, οσμές, τους περισσότερους λεκέδες, απολυμαίνει και προστατεύει από αλλεργίες. Εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό παπλωμάτων, κουβερτών & ρούχων με απορρυπαντικά απόλυτα ασφαλή για τις ευαίσθητες ηλικίες & το περιβάλλον! Σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική. Πιο καθαρά δε γίνεται!

Καθαριότητα, Υγιεινή, Σεβασμός στο περιβάλλον και στον άνθρωπο! Αυτές είναι οι αρχές της Eco Clean!

Pinterest
Youtube

ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας
http://www.ecocleandelivery.com
2310 853727 & 2310 688280

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!