Από 11€ για 1 ή 3 Διπλές Θεραπείες Λιπογλυπτικής Σώματος, με τη Μέθοδο LPG Endermologie, σε συνδυασμό με Ενέσιμη Ιατρική Μεσοθεραπεία για Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους & της Χαλάρωσης, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Medi Anaplasis» στη Βασιλίσσης Όλγας!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
180

Από 11€ για 1 ή 3 Διπλές Θεραπείες Λιπογλυπτικής Σώματος, με τη Μέθοδο LPG Endermologie, σε συνδυασμό με Ενέσιμη Ιατρική Μεσοθεραπεία για Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους & της Χαλάρωσης, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Medi Anaplasis» στη Βασιλίσσης Όλγας!

180 Αγορές
 • 11€ για 1 Συνεδρία LPG Endermologie & 1 Συνεδρία Ενέσιμης Ιατρικής Μεσοθεραπείας για Άμεση Καταστροφή των Λιποκυττάρων & Θεραπεία Κυτταρίτιδας.

- Συνολική Διάρκεια κάθε Συνεδρίας: 50’

 • 29€ για 3 Συνεδρίες LPG Endermologie & 3 Συνεδρίες Ενέσιμης Ιατρικής Μεσοθεραπείας για Άμεση Καταστροφή των Λιποκυττάρων & Θεραπεία Κυτταρίτιδας.

- Συνολική Διάρκεια κάθε Συνεδρίας: 50’


- Εξάλειψη του Τοπικού Πάχους και διέγερση της Λέμφου, αποβολή Τοξινών και Λίπους και απαλλαγή εύκολα και γρήγορα από τα περιττά κιλά.

LPG Endermologie

Η θεραπεία Endermologie αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου. 

Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων όπως:

⦁ λιπώδης – συμπαγής κυτταρίτιδα
⦁ τοπικό πάχος
⦁ οιδηματώδη – μαλακή κυτταρίτιδα (φλεβική ανεπάρκεια)
⦁ ινώδης κυτταρίτιδα
⦁ επιδερμική χαλάρωση

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, παροχετεύει έντονα τις κατακρατήσεις των υγρών, εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους καθώς και στη βελτίωση εμφάνισης του δέρματος. 

Ενέσιμη Ιατρική Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος, μέσα από μία υποβοηθούμενη φυσική διαδικασία ανάπλασης και κολλαγονογέννεσης. 

Πραγματοποιείται με πολλαπλούς νυγμούς που διαπερνούν τον εξωτερικό επιδερμιδικό φραγμό και εκκινούν τη φυσική διαδικασία αναδόμησης της μεσοδερματικής στοιβάδας. 

Τα θεαματικά αποτελέσματα οφείλονται στην ταυτόχρονή έγχυση διάφορων ενεργών συστατικών σε κατάλληλους συνδυασμούς, που συνεργούν για τη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητάς του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία, απευθύνεται κυρίως στη διόρθωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

 Η έγχυση των ουσιών γίνεται με ενέσιμο τρόπο, διάχυτα. Η ενόχληση είναι πολύ μικρή, διότι οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά λεπτές. Πολλά άτομα δεν αισθάνονται έως και καθόλου ενόχληση. 

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι μείγμα υλικών που αντιστοιχεί στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

 • Ισχύει έως 30/09/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00. 
 • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπόνια, 1 για προσωπική χρήση και 3 για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 818888.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο. 
 • Tο κορμάκι για την Εφαρμογή της θεραπείας LPG, διατίθεται από το Medi Anaplasis.
 • H προσφορά δεν ισχύει για τα εγγεγραμμένα μέλη του Medi Anaplasis.
 • Παρέχεται ως Δώρο από το Medi Anaplasis 1 Ανάλυση Σύστασης Σώματος, για τους αγοραστές της συγκεκριμένης προσφοράς. 

Τo Medi Anaplasis είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας προσώπου και σώματος, με τη χρήση τελευταίας γενιάς προϊόντων κοσμητολογίας σε συνδυασμό με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Στο κέντρο Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Medi Anaplasis προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα ομορφιάς και αντιγήρανσης, ώστε να σας χαρίσουν ένα φυσικό και μακράς διάρκειας αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο κάθε επισκέπτης είναι ξεχωριστός, έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες, γι’ αυτό και εφαρμόζονται εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με επαγγελματισμό, σεβασμό και διακριτικότητα, χτίζοντας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η αυτοπεποίθηση που κερδίζουν με τα αποτελέσματα των θεραπειών.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και ανακαλύψτε το μονοπάτι της ομορφιάς, της ευεξίας και της αναζωογόνησης. 

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 148, Θεσσαλονίκη
https://www.medianaplasis.gr/
2310 818888

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!