Πρόσωπο

Από 19€: Θεραπείες Προσώπου | Ραδιοσυχνότητες Medical Needling Massage


Από 19€ για 2 ή 3 Θεραπείες Λείανσης Ρυτίδων, Βαθιάς Ανάπλασης, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια, με Χρήση της Μεθόδου Ραδιοσυχνότητες RF & των Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling & Massage Προσώπου, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Medi Anaplasis» στη Βασιλίσσης Όλγας!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
63

Από 19€: Θεραπείες Προσώπου | Ραδιοσυχνότητες Medical Needling Massage


Από 19€ για 2 ή 3 Θεραπείες Λείανσης Ρυτίδων, Βαθιάς Ανάπλασης, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια, με Χρήση της Μεθόδου Ραδιοσυχνότητες RF & των Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling & Massage Προσώπου, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Medi Anaplasis» στη Βασιλίσσης Όλγας!

63 Αγορές

Θεραπεία Λείανσης Ρυτίδων, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια

 • 19€ για 2 Συνεδρίες (9,50€/συνεδρία)
 • 24€ για 3 Συνεδρίες (8€/συνεδρία)

* Συνολική διάρκεια κάθε θεραπείας: 90 λεπτά.
Κάθε θεραπεία περιλαμβάνει:
- Χρήση της Κορυφαίας Μεθόδου με Ιατρικές Ραδιοσυχνότητες RF 
- Χρήση των Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling (Εφαρμογή Υαλουρονικού με Dermaroller)
- Massage Προσώπου

Η θεραπεία περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:
- Καθαρισμός Προσώπου: ντεμακιγιάζ, αντισηψία, απολίπανση και τόνωση.
- Εφαρμογή της Κορυφαίας και Αποτελεσματικής Μεθόδου Ιατρικών Ραδιοσυχνοτήτων RF, για την ανόρθωση και την βαθιά σύσφιξη ιστών, συνολικής διάρκειας 25'.
- Χρήση των Καινοτόμων και Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical - - Needling (Εφαρμογή Υαλουρονικού με Dermaroller) για ενεργοποίηση της αιμοπεταλιδικής ανάπλασης και διάνοιξης διόδων για σωστή απορρόφηση της φαρμακοκαλλυντικής αγωγής, για την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση την γήρανσης με χρήση εξειδικευμένων προϊόντων που περιέχουν δραστικά συστατικά όπως botox, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες κ.α.
- Μασάζ Προσώπου με κρέμες, κατάλληλες για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.


* Δες και την Προσφορά του «Medi Anaplasis» για Σύσφιξη, Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας & Τοπικού Πάχους με Διπλές Θεραπείες Λιπογλυπτικής Σώματος, με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

medi-anaplasis-kritikes.jpg

Ιατρικές Ραδιοσυχνότητες RF

Η τεχνολογία των ιατρικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μέθοδος για την λείανση και την άμεση σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό. 

Οι θεραπείες μέσω ραδιοσυχνοτήτων έχουν ενταχθεί σχετικά πρόσφατα στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να αναστρέψουμε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο με ασφαλή, ανώδυνα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. 

Οι ραδιοσυχνότητες είναι προ πολλού γνωστές στην ιατρική και στην χειρουργική και ευρέως χρησιμοποιούμενες έως ότου διαπιστώθηκε και η ευεργετική δράση τους στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος.

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που στηρίζεται στην παραγωγή θερμότητας στην επιδερμίδα. 

Αυτή η αύξηση της θερμότητας απελευθερώνει τους δεσμούς κολλαγόνου και απλώνει τις δεσμίδες των ινών κολλαγόνου. Οι ινοβλάστες απελευθερώνονται στη γύρω περιοχή, διεγείροντας έτσι την αύξηση νέου κολλαγόνου. 

Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας. Επίσης δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Αποτελέσματα Θεραπείας:

- Επιδερμική σύσφιξη
- Λείανση Ρυτίδων
- Αντιμετώπιση Μαύρων Κύκλων και Οιδημάτων στα μάτια
- Ανάπλαση και Ανανέωση Προσώπου

 • Ισχύει έως 31/03/2023.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στον χώρο, στο τηλέφωνο 2310 818888.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο. 
 • H προσφορά δεν ισχύει για τα εγγεγραμμένα μέλη του Medi Anaplasis.

Τo Medi Anaplasis είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας προσώπου και σώματος, με τη χρήση τελευταίας γενιάς προϊόντων κοσμητολογίας σε συνδυασμό με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Στο κέντρο Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Medi Anaplasis προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα ομορφιάς και αντιγήρανσης, ώστε να σας χαρίσουν ένα φυσικό και μακράς διάρκειας αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο κάθε επισκέπτης είναι ξεχωριστός, έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες, γι’ αυτό και εφαρμόζονται εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με επαγγελματισμό, σεβασμό και διακριτικότητα, χτίζοντας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η αυτοπεποίθηση που κερδίζουν με τα αποτελέσματα των θεραπειών.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και ανακαλύψτε το μονοπάτι της ομορφιάς, της ευεξίας και της αναζωογόνησης. 

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 148, Θεσσαλονίκη
https://www.medianaplasis.gr/
2310 818888

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!