Ομορφιά | Ευεξία

Από 49,90€: Λεμφικό Μασάζ με Vacuum, Ραδιοσυχνότητες & Cavitation

Από 49,90€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Λεμφικoύ Μασάζ με Vacuum σε συνδυασμό με Ραδιοσυχνότητες (RF) & Cavitation, για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και Σύσφιξη, στο Ινστιτούτο Ομορφιάς «You4ia Creations», στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

60,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-17%
Κερδίζεις
10,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
31

Από 49,90€: Λεμφικό Μασάζ με Vacuum, Ραδιοσυχνότητες & Cavitation

Από 49,90€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Λεμφικoύ Μασάζ με Vacuum σε συνδυασμό με Ραδιοσυχνότητες (RF) & Cavitation, για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και Σύσφιξη, στο Ινστιτούτο Ομορφιάς «You4ia Creations», στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

60,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
31 Αγορές
-17% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,10€

Λεμφικό Μασάζ με Vacuum σε συνδυασμό με Ραδιοσυχνότητες (RF) & Cavitation

  • 49,90€ από 60€ για 3 Συνεδρίες (16,96€/συνεδρία)
  • 89,90€ από 120€ για 6 Συνεδρίες (14,98€/συνεδρία) 
  • 119,90€ από 180€ για 9 Συνεδρίες (13,32€/συνεδρία)
  • 149,90€ από 240€ για 12 Συνεδρίες (12,42€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 20'
- Οι Συνεδρίες πραγματοποιούνται σε μηρούς, γλουτούς και γάμπες ταυτόχρονα.
- Η θεραπεία δεν επιτρέπεται να εφαρμόζεται σε άτομα με ευρυαγγείες.
- Το Cavitation εφαρμόζεται τοπικά μόνο στις περιοχές που υπάρχουν ''ψωμάκια'' και περίσσιο λίπος. Όταν τα πόδια είναι λεπτά, χωρίς ιδιαίτερο λίπος και η θεραπεία γίνεται μόνο για την κυτταρίτιδα, δεν επιτρέπεται η εφαρμογή cavitation, καθώς θα καταστεί επιβλαβής για τα κόκκαλα και τις αρθρώσεις.

Vacuum
Το Vacuum είναι ενδοδερμικό μασάζ μέσω αναρρόφησης, με έμφαση στους λεμφοσταθμούς του σώματος και στις επίμαχες, εμφανείς λιποζώνες. Καταφέρνει να ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού, ξεμπλοκάροντας το σώμα από τις τοξίνες και τα άχρηστα υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού.


Ραδιοσυχνότητες (RF)

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) (multipolar RF) νέας γενιάς, μέσω τοπικής στοχευμένης θερμικής ενέργειας στα λιποκύτταρα και στους ιστούς του δέρματος πετυχαίνει αποστράγγιση του νερού, αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, βελτίωση και επανασύνταξη των δεσμών κολλαγόνου, ενθαρρύνοντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου κaι ελαστίνης.

Το Ενδοδερμικό μασάζ (Vacuum) σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες (RF) βοηθούν, μέσω της αναρρόφησης, την αποβολή των λιποκυττάρων και τη λείανση του δέρματος στην περιοχή που εμφανίζεται κυτταρίτιδα.

Cavitation
Ο όρος cavitation αναφέρεται ουσιαστικά στην διαδικασία της σπηλαίωσης για λιποδιάλυση του τοπικού πάχους. Η διαδικασία αυτή επιφέρει την καταστροφή των λιποκυττάρων με την δύναμη των υπερήχων . Στην ουσία οι υπέρηχοι αυτοί , δημιουργούν φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα να ‘σπάσουν’ την κυτταρική μεμβράνη αυτών και κατ’ επέκταση την καταστροφή τους. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της λεμφικής οδού για αυτό και συνιστάται η κατανάλωση πολλών υγρών κατά την διάρκεια της θεραπείας.

* Δες όλες τις Προσφορές του «You4ia Creations», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

you4ia-kritikes2.jpg
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 22/06/2024.
  • Δευτέρα 10:00-15:00 | Τρίτη έως Παρασκευή 10:00-20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 697 019 2122
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το «You4ia Creations» βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σε καλεί σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι ομορφιάς και ευεξίας!

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017, όταν και άνοιξε το κατάστημα, βασισμένο σε καινούργιες σύγχρονες θεραπείες και βασίζοντας την επιτυχία του στη δημιουργία μιας εξαιρετικά καταρτισμένης ομάδας αλλά και ενός πλήρως λειτουργικού και σύγχρονου χώρου στην οδό Μητροπόλεως.

Ετοιμάσου να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και αφέσου στην απόλυτη φροντίδα και στην περιποίηση που δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα αυτό που επιθυμείς!

Το «You4ia Creations» χρησιμοποιεί πιστοποιημένα, κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα της αγοράς, αλλά και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές!

Εδώ θα απολαύσεις μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς, όπως: Μανικιούρ-Πεντικιούρ, PMU, Microblading, Russian Lips, Laser Αποτρίχωση, Cryoplasma, Αφαίρεση Τατουάζ, Microneedling, Dermapen Mesotherapy, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, Hyaluron Pen Technique.

«You4ia Creations»! Δημιουργεί... τον πιο όμορφο εαυτό σου!

Γρηγορίου Παλαμά 5, Κέντρο Θεσσαλονίκης
697 019 2122

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 85 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€