Σώμα | Αδυνάτισμα

Από 39,90€: Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας και δυνατότητα για Foot Detox

Από 39,90€ για Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας για Λεμφικό Μασάζ, Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας και Κατακράτησης & δυνατότητα για Foot Detox για πλήρη Αποσυμφόρηση, συνδυαστικά με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής για Αποτοξίνωση, στο Σύγχρονο Διαιτολογικό-Διατροφολογικό Γραφείο της Νίκης Κυριακοπούλου, στους Αμπελόκηπους!

105,00€
39,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-62%
Κερδίζεις
65,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Από 39,90€: Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας και δυνατότητα για Foot Detox

Από 39,90€ για Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας για Λεμφικό Μασάζ, Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας και Κατακράτησης & δυνατότητα για Foot Detox για πλήρη Αποσυμφόρηση, συνδυαστικά με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής για Αποτοξίνωση, στο Σύγχρονο Διαιτολογικό-Διατροφολογικό Γραφείο της Νίκης Κυριακοπούλου, στους Αμπελόκηπους!

105,00€
39,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
21 Αγορές
-62% Έκπτωση
Κερδίζεις 65,10€

Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας (30') συνδυαστικά με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής

  • 39,90€ από 105€ για 3 Συνεδρίες * Ολοκλήρωση σε 15 ημέρες από την πρώτη επίσκεψη - Περιλαμβάνεται ειδικό Αποτοξινωτικό Πρόγραμμα Διατροφής 10 ημερών
  • 74,90€ από 210€ για 6 Συνεδρίες * Ολοκλήρωση σε 1 μήνα από την πρώτη επίσκεψη - Περιλαμβάνεται ειδικό Αποτοξινωτικό Πρόγραμμα Διατροφής 10 ημερών
  • 99,90€ από 315€ για 9 Συνεδρίες * Ολοκλήρωση σε 2 μήνες από την πρώτη επίσκεψη - Περιλαμβάνεται ειδικό Αποτοξινωτικό Πρόγραμμα Διατροφής 10 ημερών

Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας (30') & Foot Detox (30'), συνδυαστικά με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής

  • 69,90€ από 195€ για 3 Συνεδρίες * Ολοκλήρωση σε 15 ημέρες από την πρώτη επίσκεψη - Περιλαμβάνεται ειδικό Αποτοξινωτικό Πρόγραμμα Διατροφής 10 ημερών
  • 129,90€ από 330€ για 6 Συνεδρίες * Ολοκλήρωση σε 1 μήνα από την πρώτη επίσκεψη - Περιλαμβάνεται ειδικό Αποτοξινωτικό Πρόγραμμα Διατροφής 10 ημερών
  • 179,90€ από 495€ για 9 Συνεδρίες * Ολοκλήρωση σε 2 μήνες από την πρώτη επίσκεψη - Περιλαμβάνεται ειδικό Αποτοξινωτικό Πρόγραμμα Διατροφής 10 ημερών

* Περιοχές εφαρμογής πρεσσοθεραπείας σε κάθε συνεδρία: κοιλιά, μέση, γλουτοί, μηροί και γάμπες (ταυτόχρονα).
* Το Foot Detox πραγματοποιείται στα πέλματα, μετά την ολοκλήρωση της πρεσσοθεραπείας.


* Τσέκαρε και την Προσφορά για Πρόγραμμα Διατροφής 2 Εβδομάδων ή 1 Μήνα, με κλικ: ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

kyriakopoulou-kritikes.jpg

Πρεσσοθεραπεία
Η πρεσσοθεραπεία είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία λεμφικού μασάζ, αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, σε συνδυασμό με θερμοθεραπεία. Κάνει λεμφικό μασάζ και «πιέζοντας» τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και τη χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη. Ενδείκνυται επίσης για χρόνιες φλεγμονές, λεμφοίδημα, κατακράτηση υγρών και πρηξίματα. Παράλληλα, μειώνει το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», βελτιώνοντας την υφή του δέρματος, ενώ προκαλεί αίσθημα ευεξίας. Με την πρεσσοθεραπεία σώματος, περιττά υγρά και τοξίνες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, με τη βοήθεια μιας αντλίας, στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικροϋπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται.

Foot Detox
To detox foot spa είναι μία επιστημονική μέθοδος που αποτελεί ένα εξαιρετικό συμπληρωματικό «εργαλείο» για την αποτοξίνωση και εξισορρόπηση. Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα της επιδερμίδας του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία η συσκευή λαμβάνει χώρα ηλεκτρολυτική αντίδραση. Στο ποδόλουτρο, το νερό γίνεται μία συνέχεια των υγρών του σώματος, με μόνο διαχωρισμό τους την επιδερμίδα των ποδιών. Μέσα σε αυτό το πεδίο η απόρριψη τοξικών αποβλήτων είναι εμφανής. Τα ιόντα που παράγονται από το σύστημα Detox φορτίζουν το σώμα μας με αρνητικά ιόντα με στόχο να αναζωογονήσουν, να καλυτερεύσουν και να σταθεροποιήσουν τη βιοενέργεια των εσωτερικών μας οργάνων, επιτυγχάνοντας έτσι την αυτό-αποτοξίνωση.

  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 21/08/2024. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού είτε εκτυπωμένο είτε στο κινητό σας σε ηλεκτρονική μορφή.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στο τηλέφωνο 2315 119142 & 6949661045 για προγραμματισμό ραντεβού.
  • Για ακύρωση ραντεβού θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

Η Διατροφολόγος/Διαιτολόγος Νίκη Κυριακοπούλου εδρεύει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος Τεχνολόγος Τροφίμων και Διαιτολόγος/Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφή του ΔΙ.ΠΑ.Ε., ενώ ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Θα τη βρείτε στο Health Diet, ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο και είναι στη διάθεσή σας για να σας παράσχει ό,τι πιο αξιόπιστο στον τομέα της διατροφής.

Βασικός της στόχος είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή να γίνει τρόπος ζωής για αποτελέσματα διατήρησης βάρους και καλής υγείας σε βάθος χρόνου.

Στο Διαιτολογικό Γραφείο Health Diet παρέχονται:
- Ανθρωπομετρικές μετρήσεις
- Ανάλυση σύστασης σώματος και λιπομέτρηση
- Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής
- Διατροφή για απώλεια και αύξηση βάρους
- Ειδική Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις
- Διατροφή εγκύου και θηλασμού
- Διατροφή για αθλητές
- Ειδική διατροφή για χορτοφάγους και vegan

Τέλος, παρέχονται σύγχρονες μέθοδοι όπως είναι το τεστ τροφικής ευαισθησίας DNΑ, καθώς και εξέταση βιοσυντονισμού.

Κλεομένους 5, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη
2315 119142

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€