Σπίτι

Προσφορά: Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών και Στρώματος Ύπνου!

Επαγγελματικός ΒιοκαθαρισμόςΟικολογικός Καθαρισμός & Απολύμανση Σαλονιών και Στρώματος Ύπνου (Μονού, Διπλού ή Υπέρδιπλου), σε όλη τη Θεσσαλονίκη, για απομάκρυνση επίμονων λεκέδων, μικροβίων, ακάρεων, βακτηρίων, μυκητών κ.α., με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της «CleanMe»!

20,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
5,10€
Αγορές
67

Προσφορά: Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών και Στρώματος Ύπνου!

Επαγγελματικός ΒιοκαθαρισμόςΟικολογικός Καθαρισμός & Απολύμανση Σαλονιών και Στρώματος Ύπνου (Μονού, Διπλού ή Υπέρδιπλου), σε όλη τη Θεσσαλονίκη, για απομάκρυνση επίμονων λεκέδων, μικροβίων, ακάρεων, βακτηρίων, μυκητών κ.α., με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της «CleanMe»!

20,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
67 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€

Επαγγελματικός Βιοκαθαρισμός και Οικολογικός Καθαρισμός & Απολύμανση

Στρώματα

  • 15,90€ από 25€ για 1 Στρώμα Μονό
  • 24,90€ από 40€ για 1 Στρώμα Διπλό ή Υπέρδιπλο 
  • 29,90€ από 50€ για 2 Στρώματα Μονά 
  • 49,90€ από 90€ για 1 Στρώμα Διπλό ή Υπέρδιπλο και 2 Μονά Στρώματα

Καναπέδες

  • 14,90€ από 20€ για 1 Καναπέ-Πολυθρόνα 
  • 19,90€ από 30€ για 1 Καναπέ Διπλό 
  • 24,90€ από 40€ για 1 Καναπέ Τριπλό 
  • 79,90€ από 115€ για 1 Καναπέ Γωνία έως 3m×2,50m 

Συνδυαστικά πακέτα

  • 79,90€ από 130€ για 1 Στρώμα Διπλό ή Υπέρδιπλο & 1 Καναπέ Τριπλό & 1 Καναπέ Διπλό & 1 Πολυθρόνα
  • 89,90€ από 155€ για 1 Στρώμα Διπλό ή Υπέρδιπλο & 1 Καναπέ Γωνία έως 3m×2,50m
  • 99,90€ από 180€ για 3 Στρώματα (1 Διπλό ή Υπέρδιπλο και 2 Μονά) & 1 Καναπέ Τριπλό & 1 Καναπέ Διπλό & 1 Πολυθρόνα
  • 119,90€ από 205€ για 3 Στρώματα (1 Διπλό ή Υπέρδιπλο και 2 Μονά) & 1 Καναπέ Γωνία έως 3m×2,50m

    Στρώματα: Για την αφαίρεση λεκέδων υπάρχει extra χρέωση (κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Ισχύει για όλη τη Θεσσαλονίκη
* Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

* Δες και την άλλη Προσφορά της «CleanMe» για Βιοκαθαρισμό και Απολύμανση Σπιτιού που περιλαμβάνει Σαλόνια, όλα τα Χαλιά, όλα τα Στρώματα και όλες τις Κουρτίνες, με κλικ -----> ΕΔΩ

cleanme-8.jpg

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

cleanme-kritikes.jpg

Οικολογικός καθαρισμός σαλονιού

Δερμάτινα σαλόνια

Αναλυτική διαδικασία 2 σταδίων οικολογικού καθαρισμού:

1. Η δερμάτινη επιφάνεια, όπως και αυτή από δερματίνη, το φρεσκάρισμα της πραγματοποιείται με κυρίως προϊόντα νανοτεχνολογίας.

Για την αφαίρεση των λεκέδων, χρησιμοποιούνται οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα που δεν επηρεάζουν τον χρωματισμό και την υφή των υφασμάτων και μηχανή υπέρθερμου ατμού για πλήρη αποστείρωση – απολύμανση.

Έτσι δίνουμε πάλι τη λάμψη και την καθαριότητά που τους αξίζει.

2. Στο τέλος τα περιποιούνται με ειδικό γαλάκτωμα (τροφή δέρματος) το οποίο μαλακώνει την επιφάνεια τους και αφήνει μια γυαλάδα όσο το επιτρέπει η παλαιότητα του.

Υφασμάτινα σαλόνια & Στρώματα

Αναλυτική διαδικασία 3 σταδίων οικολογικού καθαρισμού:

1. Αποφορτίζουμε πλήρως και εξάγουμε όλο το μικροβιακό φορτίο καθαρίζοντας σε βάθος με την μέθοδο της απορρύπανσης με σύγχρονη μηχανή μεγάλης ισχύος τελυταίας γενιάς.

Αθόρυβη σκούπα αναρρόφησης σκόνης ενεργειακής κλάσης Α, με φίλτρο αντιμικροβιακό και έξτρα σακούλα κατακράτησης σκόνης 99.99%.

2. Ο οικολογικός καθαρισμός πραγματοποιείται με επαγγελματική extraction μηχανή μεγάλης ισχύος η οποία παρέχει πλύση – απόπλυση ταυτόχρονα σε βάθος μέχρι 5cm παρέχοντας και απολύμανση.

Για αφαίρεση των λεκέδων, χρησιμοποιούνται οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα που δεν επηρεάζουν τον χρωματισμό και την υφή των υφασμάτων.

3. Αν υπάρχουν δυσάρεστες οσμές με τον οικολογικό καθαρισμό γίνεται εξάλειψη αυτών με προϊόν το οποίο περιέχει και συστατικά βακτηριοκτόνου – μυκητοκτόνου.

Ολοκληρώνοντας την διαδικασία, είναι εμφανής η αναζωογόνηση του και η έντονη φρεσκάδα του.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθούν, διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας “ISO 9001 : 2015 & ISO 14001 : 2015” που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

  • Ισχύει έως 24/08/2022.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στo τηλέφωνo 2310 916222 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό (κατά την παράδοση) ή με email στο cleanme.skg@gmail.com (πριν την παράδοση).
  • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:30 έως 22:00.
  • Ισχύει για όλη τη Θεσσαλονίκη. Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα

Η CleanMe, στηρίζοντας την αέναη ανάγκη του ανθρώπου για καθαριότητα και υγιεινή, τώρα παρά ποτέ, λόγω της πανδημίας από τον ιό Covid-19, αλλά και συνεπής στη διαρκή προσπάθεια για καθαρότερο περιβάλλον, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βίο-καθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού!

Η εταιρεία CleanMe διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα (ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015) βιολογικά και οικολογικά προϊόντα μικρό-διάσπασης (micro-splitting) που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Με την ενσυναίσθηση της δύσκολης αυτής περιόδου αλλά και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η CleanMe συμβάλλει στην υγιεινή και τη καθαριότητα για τη προάσπιση της υγείας όλων μας και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματισμός, συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το παζλ της εταιρίας με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι προσφερόμενες λύσεις της CleanMe, εκτείνονται σε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμών:

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση στρωμάτων – σαλονιών – χαλιών

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση αυτοκινήτων κατ’οίκον

Οικολογική αποστείρωση ΧΩΡΙΣ χημικά

Απολύμανση επιφανειών

Υπηρεσίες καθαρισμού σκαφών

Καθαρισμός νεόδμητων οικιών

Καθαρισμός οικιών μετά από ανακαίνιση

Καθαρισμός κτιρίων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός γραφείων

Καθαρισμός καταστημάτων

Καθαρισμός εταιρειών

Υπηρεσίες νανοτεχνολογίας

Ειδικοί καθαρισμοί κατόπιν συνεννόησης

Πώληση προϊόντων καθαρισμού

Επιδαύρου 116, Πυλαία
https://cleanme.gr/
694 280 8073

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!