Σπίτι

Από 49,90€: Βιοκαθαρισμός Σπιτιού (Σαλόνι-Χαλιά-Στρώματα-Κουρτίνες)!


Από 49,90€ για Ολοκληρωμένο Στεγνό Βιοκαθαρισμό και Απολύμανση Σπιτιού (έως 400 τ.μ.), με σύγχρονο, ασφαλή και πιστοποιημένο τρόπο, με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της «CleanMe»!

Περιλαμβάνει Καθαρισμό: Σαλονιών, όλων των Χαλιών, όλων των Στρωμάτων και όλων των Κουρτινών εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

49,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
37

Από 49,90€: Βιοκαθαρισμός Σπιτιού (Σαλόνι-Χαλιά-Στρώματα-Κουρτίνες)!


Από 49,90€ για Ολοκληρωμένο Στεγνό Βιοκαθαρισμό και Απολύμανση Σπιτιού (έως 400 τ.μ.), με σύγχρονο, ασφαλή και πιστοποιημένο τρόπο, με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της «CleanMe»!

Περιλαμβάνει Καθαρισμό: Σαλονιών, όλων των Χαλιών, όλων των Στρωμάτων και όλων των Κουρτινών εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

49,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
37 Αγορές

Ολοκληρωμένος Στεγνός Βιοκαθαρισμός και Απολύμανση Σπιτιού

  • 49,90€ για 1 Σπίτι έως 60 τ.μ.
  • 79,90€ για 1 Σπίτι έως 100 τ.μ.
  • 99,90€ για 1 Σπίτι έως 200 τ.μ.
  • 149€ για 1 Σπίτι έως 400 τ.μ.

* Οι προσφορές περιλαμβάνουν όλους τους καναπέδες & πολυθρόνες, όλα τα χαλιά, όλα τα στρώματα και όλες τις κουρτίνες εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

- Ο Στεγνός Βιοκαθαρισμός απομακρύνει: ακάρεα και τα αυγά τους, νύμφες και τα περιττώματά τους, βακτήρια, άλλους μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνες ουσίες.

Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη
* Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
* Για την αφαίρεση λεκέδων από τα στρώματα ή τους καναπέδες υπάρχει επιπλέον χρέωση, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

- Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας "ISO 9001 : 2015 & ISO 14001 : 2015" που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

- Για την αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Δες και την άλλη Προσφορά της «CleanMe» για Βιοκαθαρισμό, Οικολογικό Καθαρισμό & Απολύμανση Σαλονιών και Στρώματος Ύπνου, με κλικ -----> ΕΔΩ

cleanme-8.jpg

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

cleanme-kritikes.jpg

Αναλυτική διαδικασία 4 σταδίων βιοκαθαρισμού στρωμάτων, καναπέδων, χαλιών και κουρτινών:

1. Αρχικά πραγματοποιείται ειδικό test ακάρεων για να διαπιστώσουμε σε τι μικροβιακό επίπεδο βρίσκεται η επιφάνεια.

2. Αποφορτίζουμε πλήρως και εξάγουμε όλο το μικροβιακό φορτίο καθαρίζοντας σε βάθος με την μέθοδο της απορρύπανσης και τόλων των πλευρών με σύγχρονη μηχανή μεγάλης ισχύος τελευταίας γενιάς.

Αθόρυβη σκούπα αναρρόφησης σκόνης ενεργειακής κλάσης Α, με φίλτρο αντιμικροβιακό και έξτρα σακούλα κατακράτησης σκόνης 99.99%.

3. Ηλεκτροκίνητο πέλμα με βούρτσα, καθαρά επαγγελματικό για βέλτιστο σκούπισμα και τίναγμα των υφασμάτινων και ινωδών επιφανειών όπου απορροφά τα ακάρεα, τα αυγά τους, τις νύμφες τους, τα περιττώματά τους, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς, τη σκόνη καθώς και ότι άλλο που δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε τον πλήρη και βαθύ καθαρισμό της επιφάνειας.

4. Στο τέλος της πραγματοποιείται απολύμανση με πιστοποιημένο απο τον ΕΟΦ προϊόν για COVID-19 (αλλά και στρεπτόκκοκο,σταφυλόκκοκο,σαλμονέλα, E.Coli) το οποίο και σταματά τη διασπορά των ιών σε όλων των ειδών τις επιφάνειες και τον αέρα κλειστού χώρου με αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντι'ι'κή δράση στην μείωση του μικροβιακού φορτίου.

  • Ισχύει έως 21/12/2022.
  • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:30 έως 22:00.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό (κατά την παράδοση) ή με email στο cleanme.skg@gmail.com (πριν την παράδοση).
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 694 280 8073, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall.
  • Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη. Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
  • Για την αφαίρεση λεκέδων από από τα στρώματα ή τους καναπέδες υπάρχει επιπλέον χρέωση, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
  • Για αλλαγή ραντεβού ή ακύρωση, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Η CleanMe, στηρίζοντας την αέναη ανάγκη του ανθρώπου για καθαριότητα και υγιεινή, τώρα παρά ποτέ, λόγω της πανδημίας από τον ιό Covid-19, αλλά και συνεπής στη διαρκή προσπάθεια για καθαρότερο περιβάλλον, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βίο-καθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού!

Η εταιρεία CleanMe διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα (ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015) βιολογικά και οικολογικά προϊόντα μικρό-διάσπασης (micro-splitting) που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Με την ενσυναίσθηση της δύσκολης αυτής περιόδου αλλά και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η CleanMe συμβάλλει στην υγιεινή και τη καθαριότητα για τη προάσπιση της υγείας όλων μας και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματισμός, συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το παζλ της εταιρίας με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι προσφερόμενες λύσεις της CleanMe, εκτείνονται σε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμών:

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση στρωμάτων – σαλονιών – χαλιών

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση αυτοκινήτων κατ’οίκον

Οικολογική αποστείρωση ΧΩΡΙΣ χημικά

Απολύμανση επιφανειών

Υπηρεσίες καθαρισμού σκαφών

Καθαρισμός νεόδμητων οικιών

Καθαρισμός οικιών μετά από ανακαίνιση

Καθαρισμός κτιρίων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός γραφείων

Καθαρισμός καταστημάτων

Καθαρισμός εταιρειών

Υπηρεσίες νανοτεχνολογίας

Ειδικοί καθαρισμοί κατόπιν συνεννόησης

Πώληση προϊόντων καθαρισμού

Επιδαύρου 116, Πυλαία
https://cleanme.gr/
694 280 8073

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!