Αθήνα

Μόνο 35€ για Ετήσιο Πακέτο 6 Συνεδριών Laser για Γυναίκες | Γλυφάδα


Μόνο 35€ για Ετήσιο Πακέτο Laser Αποτρίχωσης με 6 Συνεδρίες & επιλογή Περιοχών ανάμεσα σε Full Bikini | Μασχάλες | Άνω Χείλος & Πηγούνι, με το διαδεδομένο και υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser Diode 808, στο Σύγχρονο Ινστιτούτο Αισθητικής «Aesthetix Clinic», στη Γλυφάδα!

35,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
19

Μόνο 35€ για Ετήσιο Πακέτο 6 Συνεδριών Laser για Γυναίκες | Γλυφάδα


Μόνο 35€ για Ετήσιο Πακέτο Laser Αποτρίχωσης με 6 Συνεδρίες & επιλογή Περιοχών ανάμεσα σε Full Bikini | Μασχάλες | Άνω Χείλος & Πηγούνι, με το διαδεδομένο και υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser Diode 808, στο Σύγχρονο Ινστιτούτο Αισθητικής «Aesthetix Clinic», στη Γλυφάδα!

35,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
19 Αγορές
  • 35€ για 6 Συνεδρίες (5,83€/συνεδρία) Laser Αποτρίχωσης με το υπερσύγχρονο Laser Diode 808 σε 1 περιοχή της επιλογής σας από τις παρακάτω

* Περιοχές προς επιλογή Full Bikini | Μασχάλες | Άνω Χείλος & Πηγούνι
* Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα έτος μετά την πρώτη σας επίσκεψη

* Δες και την Προσφορά του «Aesthetix Clinic» για Πακέτο Αδυνατίσματος με Cryolipolisis & Lipolaser, με κλικ ----> ΕΔΩ

Αποτρίχωση Σώματος με Laser Diode 808
Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το πρωτοποριακό σύστημα οριστικής αποτρίχωσης «Laser 808», το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης. Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης, το πιο διαδεδομένο σύστημα Αποτρίχωσης στην Αμερική καθώς είναι πραγματικά ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες από ποτέ συνεδρίες.

Με τη νέα τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν σύντομες, εντελώς ανώδυνες, και με θεαματικά αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Η αποτρίχωση με το Laser 808 είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, ενώ επιτυγχάνει οριστικά αποτελέσματα ακόμα και στις καστανές τρίχες. Επιπλέον, δεν απαιτείται αποθεραπεία, επιτρέποντας σας να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες απευθείας μετά το τέλος της θεραπείας.

Το Laser Diode 808 διαθέτει τη καινοτόμο τεχνική σάρωσης, με την οποία οι θύλακες της τρίχας που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα θερμαίνονται σταδιακά, μέχρι που να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες τρίχες. Με τη τεχνική σάρωσης καλύπτονται μεγαλύτερες περιοχές θεραπείας σε μικρότερο χρόνο, χωρίς τα ενδιάμεσα κενά που συνήθως αφήνουν τα κλασσικά συστήματα IPL, ενώ στη κεφαλή του συστήματος είναι ενσωματωμένος ψυκτικός μηχανισμός που καθιστά την εφαρμογή πραγματικά ανώδυνη και ασφαλή. Το σύστημα διαθέτει υψηλή συχνότητα επαναλήψεων παλμών (10Hz) και την ιδιαιτερότητα να λειτουργεί σε μήκος κύματος 808 nm (σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα αποτρίχωσης που λειτουργούν στα 650-1200 nm), γεγονός που εξασφαλίζει ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση:

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

aesthetix-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/09/2022.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-15:00 & 17:00-21:00 | Σάββατο 11.00 - 14.00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 1 για προσωπική χρήση και απεριόριστα για άτομα της επιλογής σου.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 21 0963 2850, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σου με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ώρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σου στον χώρο.

Ο Γιώργος Κουμεντάκης (πτυχιούχος του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην επιστήμη της Ολιστικής Διατροφολογίας και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής) ίδρυσε και διευθύνει το Σύγχρονο Ινστιτούτο Αισθητικής Aesthetix Clinic με κύριο στόχο την δημιουργία ενός χώρου υψηλής αισθητικής, που θα εξυπηρετεί με τον μέγιστο τρόπο την κάλυψη όλων των αναγκών για αισθητική περιποίηση και ομορφιά.

Αυτό που ξεχωρίζει το Ινσιτιτούτο Αισθητικής Aesthetix είναι η πολυετής πείρα και εξειδίκευση σε συνδυασμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων και καινοτόμων μηχανημάτων αισθητικής. Όλα αυτά συμβάλλουν στην παροχή υπηρεσιών ομορφιάς υψηλού επιπέδου.

Το Ινστιτούτο παρέχει υπηρεσίες Laser και των IPL, για αποτρίχωση, φωτοανάπλαση δέρματος και καταπολέμηση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Κάνε το δικό σου πρώτο όμορφο βήμα ολικής ανανέωσης και ευεξίας με την υποστήριξη των ειδικών του Aesthetix Clinic!
 

https://aesthetix.gr/
21 0963 2850

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!