Αυτοκίνητο | Μηχανή

24,90€ από 50€: Κατ' Οίκον Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου!


24,90€ από 50€ για Επαγγελματικό Κατ' Οίκον Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου, με Καθαρισμό Σαλονιού, Ταπετσαρίας, Καθισμάτων, Πορτ Μπαγκάζ, Γυάλισμα, Απόσμηση Καμπίνας, Καθαρισμό Αεραγωγών, σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από το εξειδικευμένο προσωπικό της «Perfect Biocleaning»!

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
25,10€
Αγορές
85

24,90€ από 50€: Κατ' Οίκον Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου!


24,90€ από 50€ για Επαγγελματικό Κατ' Οίκον Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου, με Καθαρισμό Σαλονιού, Ταπετσαρίας, Καθισμάτων, Πορτ Μπαγκάζ, Γυάλισμα, Απόσμηση Καμπίνας, Καθαρισμό Αεραγωγών, σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από το εξειδικευμένο προσωπικό της «Perfect Biocleaning»!

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
85 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€
  • 24,90€ από 50€ για Επαγγελματικό Κατ' Οίκον Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου!

Περιλαμβάνει:
- Βαθύ βιολογικό καθαρισμό σε σαλόνι, ταπετσαρία, καθίσματα, πόρτες, μοκέτες, δάπεδο, ταμπλώ, πορτ μπαγκάζ
- Καθαρισμό και γυάλισμα πλαστικών επιφανειών
- Απόσμηση καμπίνας με απολύμανση και καθαρισμό των αεραγωγών με ατμοκαθαριστή σε νεφέλη.

* Η υπηρεσία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στο σημείο που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο (αυλή, πάρκινγκ, δρόμος) με βασική προυπόθεση να υπάρχει στο σημείο παροχή ρεύματος.

Ισχύει για όλη τη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβανομένης και όλης της Περιφέρειας.
Ισχύει και για όλο τον Νομό Χαλκιδικής με extra χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση. Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στους επαγγελματίες την ημέρα της άφιξης στον χώρο σας.

- Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται είναι της εταιρείας Voulis, τα οποία είναι εγκεκριμένα από την Ε.Ε, άριστης ποιότητας, οικολογικά, υποαλλεργικά, βιοδιασπόμενα και απόλυτα ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

- Για αυτοκίνητα σε πολύ κακή κατάσταση υπάρχει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου της επιχείρησης), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
- Από την προσφορά εξαιρούνται τα αυτοκίνητα με δερμάτινο σαλόνι.
- Δεν ισχύει για οργανικούς λεκέδες.
- Για αφαίρεση-επανατοποθέτηση καλυμμάτων υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

  • Ισχύει έως 19/09/2021.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό κατά την άφιξη των επαγγελματιών στον χώρο σας ή με email στο perfect.biocleaning@gmail.com μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μετά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 698 389 7554, αναφέροντας προφορικά το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον κωδικό κουπονιού GoldMall.
  • Η υπηρεσία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στο σημείο που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο (αυλή, πάρκινγκ, δρόμος) με βασική προυπόθεση να υπάρχει στο σημείο παροχή ρεύματος.
  • Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβανομένης και όλης της Περιφέρειας. Ισχύει και για όλο τον Νομό Χαλκιδικής με extra χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση. Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στους επαγγελματίες την ημέρα της άφιξης στον χώρο σας.
  • Για αλλαγή ραντεβού ή ακύρωση, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για αυτοκίνητα σε πολύ κακή κατάσταση υπάρχει extra χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου της επιχείρησης), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
  • Από την προσφορά εξαιρούνται τα αυτοκίνητα με δερμάτινο σαλόνι.
  • Δεν ισχύει για οργανικούς λεκέδες.
  • Για αφαίρεση-επανατοποθέτηση καλυμμάτων υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Με την Perfect Biocleaning θα πείτε οριστικό αντίο σε ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και επίμονους λεκέδες!

Με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο προσωπικό και απόλυτο επαγγελματισμό, σας χαρίζει ένα υγιές περιβάλλον να ζείτε!

Σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, ενώ πάντα θα σας προτείνει τις καλύτερες μεθόδους και λύσεις καθαρισμού ειδικά για την περίπτωσή σας.

Φρεσκάδα και καθαριότητα σε Χαλιά, Μοκέτες, Στρώματα, Κουβέρτες, Παπλώματα, Καναπέδες, Σαλόνια, Οχήματα, όλα σαν καινούργια!

Ν. Ζέρβα 10, Κέντρο
6983897554

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!