Αθήνα

179€ από 210€: Ελεύθερη Πτώση μαζί με Εκπαιδευτή | Αττική


179€ από 210€ για 1 Ελεύθερη Πτώση μαζί με Έμπειρο Εκπαιδευτή (Tandem Skydive) από τα 12000 πόδια, από την εξειδικευμένη Σχολή «Skydive Greece», στα Μέγαρα!

Δοκίμασε το extreme sport με την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης και την κορυφαία αίσθηση ελευθερίας, με την ύψιστη ασφάλεια!

210,00€
179,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-15%
Κερδίζεις
31,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
32

179€ από 210€: Ελεύθερη Πτώση μαζί με Εκπαιδευτή | Αττική


179€ από 210€ για 1 Ελεύθερη Πτώση μαζί με Έμπειρο Εκπαιδευτή (Tandem Skydive) από τα 12000 πόδια, από την εξειδικευμένη Σχολή «Skydive Greece», στα Μέγαρα!

Δοκίμασε το extreme sport με την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης και την κορυφαία αίσθηση ελευθερίας, με την ύψιστη ασφάλεια!

210,00€
179,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
32 Αγορές
-15% Έκπτωση
Κερδίζεις 31,00€
  • 179€ από 210 για 1 Ελεύθερη Πτώση μαζί με Έμπειρο Εκπαιδευτή (Tandem Skydive) από τα 12000 πόδια, από την εξειδικευμένη Σχολή «Skydive Greece», στα Μέγαρα!

- Διάρκεια πτώσης: περίπου 50''
- Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος: 95kg

* Η ζώνη ρίψης βρίσκεται στην περιοχή του Αεροδρομίου Πάχης Μεγάρων (LGMG), στον χώρο όπου επιχειρούν και οι Ειδικές Δυνάμεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε -----> ΕΔΩ


Το άλμα tandem είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο και αποτελεί τον πιο ασφαλή και δημοφιλή τρόπο για να βιώσεις την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης. Μετά από μια ολιγόλεπτη εκπαίδευση, φορώντας ειδική εξάρτυση, είσαι σε θέση να κάνεις άλμα μαζί με έμπειρο εκπαιδευτή του Skydive Greece με ειδικό εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για δύο.

Η εξάρτυσή σου προσδένεται στο αλεξίπτωτο του εκπαιδευτή, ο οποίος ελέγχει απόλυτα την ελεύθερη πτώση, ενεργοποιεί και χειρίζεται το αλεξίπτωτο μέχρι την ασφαλή προσγείωση και των δύο. Δεν είσαι απλά επιβάτης αλλά το τιμώμενο πρόσωπο!

Το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας θα δώσει άδεια για τα στοιχεία και τον σκοπό της πτήσης, θα ανοίξουν την πόρτα και θα βγείτε στον ουρανό για να βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις την έκπληξη να μετατρέπεται σε απόλυτη ευχαρίστηση!

Το αλεξίπτωτο ενεργοποιείται από τον εκπαιδευτή και ακολουθεί συναρπαστική πτήση κάτω από το θόλο μέχρι να προσγειωθείτε απαλά και με ασφάλεια στο έδαφος. Κατά την πτήση με το αλεξίπτωτο, γεμάτοι αδρεναλίνη, θα απολαύσετε την συγκλονιστική θέα του Σαρωνικού κόλπου, της Σαλαμίνας και της Αίγινας μέχρι και ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Κάθε άλμα είναι μοναδικό διότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Κράτησε για πάντα την όμορφη αυτή εμπειρία σε βίντεο και φωτογραφίες, ζητώντας το από το προσωπικό του Skydive Greece!

Η ζώνη ρίψης βρίσκεται στην περιοχή του Αεροδρομίου Πάχης Μεγάρων (LGMG), στον χώρο όπου επιχειρούν και οι Ειδικές Δυνάμεις. Πρόκειται για έναν ιστορικό και επαρκέστατο χώρο προσγείωσης ενόψει της καταπληκτικής θέας προς την θάλασσα. Η σπάνια φυσική ομορφιά του τοπίου, η θέα της θάλασσας και οι κλιματολογικές συνθήκες καθιστούν αυτή την ζώνη ρίψης ως σπάνια και αγαπητή σε παγκόσμιο επίπεδο. Βρισκόμαστε σε απόσταση μόλις 30’ από το κέντρο της Αθήνας ή 5’ από τον σταθμό «Μέγαρα» του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Το ωράριο λειτουργίας καθώς και τα αιτούμενα στοιχεία των πτήσεων (προθέσεις, διάρκεια, ύψος) υπακούνε στις Αρχές Διοίκησης, τον Πύργο Ελέγχου, την Μετεωρολογική Υπηρεσία του Αεροδρομίου καθώς και στο Κέντρο Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας Αθηνών (Τ.Μ.Α.).

  • Ισχύει έως 30/09/2024. 
  • Παρασκευή 14:00 - 19:00 | Σάββατο & Κυριακή 09:00 - 19:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο και αφορά 1 ελεύθερη πτώση μαζί με έμπειρο εκπαιδευτή (Tandem Skydive) από τα 12000 πόδια.
  • Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος, για να πραγματοποιηθεί η ελεύθερη πτώση, είναι 95 κιλά.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 6974 572552, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.

Η Skydive Greece είναι η παλαιότερη σχολή ελεύθερης πτώσης (1988) και η πρώτη με άδεια έγκρισης λειτουργίας από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ) (1989) και την Αμερικανική Ομοσπονδία Αλεξιπτωτισμού (USPA), της οποίας είναι μέλος από το 1995.

Όλοι οι εκπαιδευτές της είναι απόφοιτοι των καλύτερων σχολών του εξωτερικού και πιστοποιημένοι από την U.S.P.A. Έχουν πολυετή εμπειρία και αδιάλειπτη παρουσία στο άθλημα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτουν άρτια γνώση της περιοχής ρίψεων και του αεροπλάνου που χρησιμοποιεί. Μπορούν να καλύψουν όλες τις μεθόδους εκπαίδευσης, Στατικού Ιμάντα, A.F.F και Tandem.

Τα αλεξίπτωτα και όλος ο εξοπλισμός ανήκουν στις πιο γνωστές και αξιόπιστες κατασκευάστριες εταιρείες. Επιθεωρούνται και συντηρούνται όπως ο Νόμος και η διεθνής βιβλιογραφία ορίζουν. Υπεύθυνη συντήρησης εξοπλισμού και επανασυσκευασίας εφεδρικών αλεξιπτώτων είναι η Μαρία Καμπούροβα, μία εκ των μόνο δύο Master Riggers της χώρας με 30ετή εμπειρία και αναμφισβήτητη παιδεία στον χώρο του αλεξιπτωτισμού. Οι αντίστοιχοι έλεγχοι και εργασίες πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, με τις προδιαγραφές, τα μηχανήματα και υλικά που ορίζει η Νομοθεσία.

Η έδρα της Σχολής βρίσκεται εντός του Αεροδρομίου Γενικής Αεροπορίας στην Πάχη Μεγάρων. Η εκπαίδευση εδάφους πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της και τα άλματα εκτελούνται στην οικεία ζώνη ρίψεων.

https://skydivegreece.gr/
6974 572552

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!