Αθήνα

Από 49€: Προσομοίωση Ελεύθερης Πτώσης | SkydiveAttica | Μέγαρα

Aπό 49€ για 1 Μοναδική Εμπειρία Προσομοίωσης Ελεύθερης Πτώσης στο Atticafly του SkydiveAttica, στην Πάχη Μεγάρων!

Άφησε την αδρεναλίνη σου να χτυπήσει κόκκινο και βίωσε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
31

Από 49€: Προσομοίωση Ελεύθερης Πτώσης | SkydiveAttica | Μέγαρα

Aπό 49€ για 1 Μοναδική Εμπειρία Προσομοίωσης Ελεύθερης Πτώσης στο Atticafly του SkydiveAttica, στην Πάχη Μεγάρων!

Άφησε την αδρεναλίνη σου να χτυπήσει κόκκινο και βίωσε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας!

31 Αγορές
  • 49€ για Προσομοίωση Ελεύθερης Πτώσης για 1 Άτομο, Διάρκειας 2 Λεπτών
  • 99€ για Προσομοίωση Ελεύθερης Πτώσης για 1 Άτομο, Διάρκειας 3 Διλέπτων
  • 119€ για Προσομοίωση Ελεύθερης Πτώσης για 2 Άτομα, Διάρκειας 2 Διλέπτων το καθένα
  • 189€ για Προσομοίωση Ελεύθερης Πτώσης Διάρκειας 10 διλέπτων, που μπορούν να μοιραστούν σε έως 5 Άτομα

* Το πακέτο των 10 δίλεπτων πτήσεων μπορεί να μοιραστεί σε έως 5 άτομα με όποιον τρόπο επιθυμείς (π.χ. 5 άτομα από 2 δίλεπτα το καθένα ή 2 άτομα από 5 δίλεπτα το καθένα).

- H χρήση μη ανακυκλωμένου καθαρής ροής αέρα καθώς και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του COVID-19, διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
- Οποιοσδήποτε με καλή φυσική κατάσταση και χωρίς απαγορευτικό ιστορικό για ελεύθερη πτώση, μπορεί να πετάξει στον προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης. 

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

sky-dive-attica.png

AtticaFly Wind Tunnel
powered by SkyDive Attica

Ζήσε την μαγεία της ελεύθερης πτώσης με απόλυτη ασφάλεια στο AtticaFly, τον πλέον σύγχρονο και μοναδικό στην Ελλάδα, προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης.

Είτε είσαι έμπειρος αλεξιπτωτιστής, είτε μαθητευόμενος, είτε θες απλά να διασκεδάσεις, το AtticaFly και το Skydive Attica είναι ο απόλυτος προορισμός σου και οι έμπειροι εκπαιδευτές θα είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε σου βήμα.

Ο χρόνος ελεύθερης πτώσης στον προσομοιωτή είναι τουλάχιστον ΔΥΟ φορές μεγαλύτερος από ένα άλμα με αλεξίπτωτο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως μια πτήση από 18.000ft αναλογεί σε 110sec ελεύθερης πτώσης.

Ποιοι μπορούν να πετάξουν στον προσομοιωτή;

Οποιοσδήποτε με καλή φυσική κατάσταση και χωρίς απαγορευτικό ιστορικό για ελεύθερη πτώση, μπορεί να πετάξει στον προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για παιδιά από 4 ετών και άνω ενώ πρέπει να συνοδεύονται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους ή/και να έχουν υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση από τους γονείς τους.

H χρήση μη ανακυκλωμένου καθαρής ροής αέρα καθώς και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του COVID-19, διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να μπεις σε μια κανονική θέση πτήσης πριν σου δείξει τις βασικές κινήσεις και σήματα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται εντός της τουρμπίνας. Αυτά θα σου επιτρέψουν να κινηθείς με έλεγχο προς κάθε κατεύθυνση. Καθώς οι «πτήσεις» προχωρούν, θα μπορείς να προοδεύεις και να μαθαίνεις νέες τεχνικές!

Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή.

Διαθέσιμες Ώρες Πτήσης*: 11:00, 14:00, 17:00.

  • Ισχύει έως 30/09/2024.
  • Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 11:00, 14:00, 17:00
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητο να βρίσκεστε στο χώρο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το ραντεβού
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 6983 83 83 88, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.

Το Αττικό Αεραθλητικό Κέντρο (Skydive Attica) ιδρύθηκε μέσα από το πάθος τους για την ελεύθερη πτώση και την αγάπη των μελών τους για το άθλημα. Με σύμμαχο τον καλό καιρό όλη την διάρκεια του χρόνου, τις εκπληκτικές επιδόσεις του αεροσκάφους, τις νέες εγκαταστάσεις, τον σύγχρονο εξοπλισμό τους και το ύψος των 12000ft, επικεντρώνουν όλη τους την προσπάθεια στην εξέλιξη του αλεξιπτωτισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας ασφαλή και αξέχαστα άλματα στα μέλη τους.

Η Σχολή λειτουργεί σε μόνιμη βάση στην Πάχη Μεγάρων Αττικής Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και αργίες. Οι ώρες λειτουργίας ακολουθούν το ωράριο του αεροδρομίου που είναι από 09.00 έως 18.00 κατά τους χειμερινούς μήνες και 09.00 έως 20.00 κατά τους καλοκαιρινούς. Οι εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται στην τοποθεσία Λάκκα Καλογήρου (Πάχης Μεγάρων) είναι εύκολα προσβάσιμες είτε με αυτοκίνητο (30 λεπτά οδήγηση περίπου από την Αθήνα), είτε χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό(Σταθμός Μεγάρων).

Η Σχολή Αλεξιπτωτισμού, βρίσκεται υπό την εποπτεία του Αττικού Αεραθλητικού Κέντρου, το οποίο είναι μη κερδοσκοπικό αεραθλητικό σωματείο, μέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.) και αναγνωρισμένο ως αθλητικό σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΛ.Α.Ο. μετά από σύμφωνη γνωμοδότηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέρος του Αττικού Αεραθλητικού Κέντρου(Skydive Attica) και του καταστατικού που διέπει τη λειτουργία του σωματείου με σκοπό την προώθηση του αθλήματος μέσω των μελών του.

Tο αεροσκάφος με το οποίο πραγματοποιούνται οι ρίψεις αλεξιπτωτιστών είναι 6θέσιο τύπου Cessna 206U με Αρ. Νηολογίου F–BNAE. Το αεροσκάφος βρίσκεται υπο την επίβλεψη Οργανισμού Συνεχούς Διαχείρισης Αξιοπλοΐας (Continuing Airworthiness Management Organization) πιστοποιημένου από την EASA έτσι ώστε να υπάρχει το υψηλότερο στάνταρτ συντήρησης και ασφάλειας.

Λάκκα Καλογήρου
https://skydiveattica.gr/wind-tunnel/
6936 598 157

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!