Αθήνα

189€ από 300€: Απόκτηση Πρώτου Διπλώματος Αυτόνομης Κατάδυσης | Λιμανάκια Βάρκιζας


189€ από 300€ για Απόκτηση Πρώτου Διπλώματος Αυτόνομης Κατάδυσης Open Water Diver SSI (έως 18μ), με την καθοδήγηση Έμπειρου Εκπαιδευτή, από την καταξιωμένη Σχολή «Dive Blue Dream»!

Απόλαυσε ένα συναρπαστικό υδάτινο ταξίδι και γνώρισε την αξεπέραστη ομορφιά του θαλάσσιου βυθού, με τον πιο ασφαλή τρόπο!

300,00€
189,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-37%
Κερδίζεις
111,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

189€ από 300€: Απόκτηση Πρώτου Διπλώματος Αυτόνομης Κατάδυσης | Λιμανάκια Βάρκιζας


189€ από 300€ για Απόκτηση Πρώτου Διπλώματος Αυτόνομης Κατάδυσης Open Water Diver SSI (έως 18μ), με την καθοδήγηση Έμπειρου Εκπαιδευτή, από την καταξιωμένη Σχολή «Dive Blue Dream»!

Απόλαυσε ένα συναρπαστικό υδάτινο ταξίδι και γνώρισε την αξεπέραστη ομορφιά του θαλάσσιου βυθού, με τον πιο ασφαλή τρόπο!

300,00€
189,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
22 Αγορές
-37% Έκπτωση
Κερδίζεις 111,00€
  • 189€ από 300€ για Απόκτηση Πρώτου Διπλώματος Αυτόνομης Κατάδυσης Open Water Diver SSI (έως 18μ), από την καταξιωμένη Σχολή «Dive Blue Dream»!

* Περιλαμβάνει: 
- 6 Καταδύσεις (πραγματοποιούνται στα Λιμανάκια Βάρκιζας)
- 5 Θεωρητικά Μαθήματα (πραγματοποιούνται στη Σχολή Dive Blue Dream: Σοφοκλή Βενιζέλου 105, Άγιοι Ανάργυροι)

* Παρέχεται πλήρης καταδυτικός εξοπλισμός.

* Για το Βιβλίο Κατάδυσης και το Πτυχίο SSI υπάρχει επιπλέον χρέωση (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση)


Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια σχετική εμπειρία στην κατάδυση. Καλή διάθεση, αγάπη και σεβασμό στη θάλασσα είναι αρκετά για να ανοίξεις μια πόρτα σε ένα νέο κόσμο!

  • Ισχύει έως 30/06/2024. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για εγγραφή στα τηλέφωνα 210 2614530 & 6973 690413, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.

O εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης της σχολής, Παπατζιτζές Ευάγγελος, είναι πιστοποιημένος και εγκεκριμένος τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από τον παγκόσμιο οργανισμό καταδύσεων της PADI αλλά και της SSI. Είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ παραμονής κάτω από νερό που είναι 17 ώρες, ενώ φλέρταρε και με το παγκόσμιο ρεκόρ το 2014. Τα προγράμματα εκπαίδευσής της σχολής, υποστηρίζονται πλήρως από την PADI και την SSI και οι υποψήφιοι εκπαιδεύονται με σύγχρονο τρόπο (οπτικοακουστικά μέσα, DVD, CD-ROM). Η Dive Blue Dream λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο 3409/05 και πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Η σχολή προσφέρει πιστοποιήσεις PADI και SSI σε όλα τα επίπεδα και εξειδικευμένα συστήματα Mixed Air, NITROX, παρέχει εκπαίδευση σε βαθιές καταδύσεις, νυχτερινές καταδύσεις και ευρεση & ανέλκυση όπως και πιστοποιήσεις σε ναυαγοσωστικές μεθόδους διάσωσης. Λειτουργεί όλο τον χρόνο με μαθήματα σε μικρές ομάδες (5-6 ατόμων) και υπάρχει αρχικά δυνατότητα μαθημάτων σε κοντινό κολυμβητήριο και σε κοντινές ακτές στην Αττική. Επίσης διαθέτει κατάστημα για αγορά, ενοικίαση και συντήρηση καταδυτικού εξοπλισμού. Καταδυτικές εκδρομές, πλήρωση φιαλών και πώληση καταδυτικών προϊόντων είναι μερικές από τις επιπλέον παροχές της Dive Blue Dream. Η σχολή λειτουργεί όλο το έτος και διαθέτει προγράμματα για παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σχολή Dive Blue Dream: Σοφοκλή Βενιζέλου 105, Άγιοι Ανάργυροι | Τοποθεσία Κατάδυσης: Λιμανάκια Βάρκιζας
http://www.divebluedream.gr/
210 2614530 & 6973 690413

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!