Αθήνα

Από 10€ City Sightseeing Athens - Ανοιχτό Διώροφο Λεωφορείο | Σύνταγμα

                                   Το Goldmall.gr σε πάει... tour στην Αθήνα μόλις από 10€!

City Sightseeing Athens Tour με το κορυφαίο Ανοιχτό Διώροφο Λεωφορείο στον κόσμο! Ανέβα στο πιο δημοφιλές κόκκινο λεωφορείο, εξερεύνησε τον αρχαίο αθηναϊκό πολιτισμό, απόλαυσε το κέντρο της Αθήνας, και δες την πόλη εν κινήσει!

Η πιο... διασκεδαστική γραμμή στο Κέντρο (90'), με Free WiFi & με δυνατότητα Hop on-Hop off καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (8:30-17:00)!

10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
50

Από 10€ City Sightseeing Athens - Ανοιχτό Διώροφο Λεωφορείο | Σύνταγμα

                                   Το Goldmall.gr σε πάει... tour στην Αθήνα μόλις από 10€!

City Sightseeing Athens Tour με το κορυφαίο Ανοιχτό Διώροφο Λεωφορείο στον κόσμο! Ανέβα στο πιο δημοφιλές κόκκινο λεωφορείο, εξερεύνησε τον αρχαίο αθηναϊκό πολιτισμό, απόλαυσε το κέντρο της Αθήνας, και δες την πόλη εν κινήσει!

Η πιο... διασκεδαστική γραμμή στο Κέντρο (90'), με Free WiFi & με δυνατότητα Hop on-Hop off καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (8:30-17:00)!

10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
50 Αγορές

Mία διαδρομή Red Route (90') στο Κέντρο της Αθήνας με δυνατότητα Hop on Hop off καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (8:30-17:00)

  • 10€ για 1 Ενήλικα
  • 20€ για 2 Ενήλικες και 1 Παιδί
  • 25€ για 2 Ενήλικες και 2 Παιδιά

    * Hop on Hop off: Δυνατότητα να ανέβεις και να κατέβεις όσες φορές επιθυμείς και να πάρεις κάποιο από τα επόμενα δρομολόγια.
    Παιδί θεωρείται από 6 έως και 14 ετών. Κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν.
    * Η αφετηρία είναι στο Σύνταγμα και ο τερματισμός στην Πλατεία Κοτζιά.
    * Στάσεις: Α1) Πλατεία Kολοκοτρώνη (πλησίον πλατείας Συντάγματος), Α2) Άγαλμα Μελίνας Μερκούρη/ Πλάκα, Α3) Μουσείο Ακρόπολης, Α4) Ακρόπολη, Α5) Στύλοι του Ολυμπίου Διός, Α6 a&b) Βουλή/ Εθνικός Κήπος, A7) 4 Μουσεία, Α8) Εθνική Πινακοθήκη, Α9) Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Α10) Εθνική Βιβλιοθήκη, Α11) Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Α12) Πλατεία Ομονοίας, Α13) Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) * (έξτρα στάση) Θησείο, Α14) Μοναστηράκι, Α15) Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο ΑΘηνών)

    Δες την Αθήνα όπως δεν την έχεις ξαναδεί, από... όπου δεν την έχεις ξαναδεί! 

    Σίγουρα κάπου τα έχει πάρει το μάτι σου... Αυτά τα διώροφα κόκκινα λεωφορεία που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας, που φέρνουν σε επαφή τους ανθρώπους με το τι συνιστά ο ρυθμός, η ιστορία, ο σύγχρονος πολιτισμός της Αθήνας και φυσικά τα δεκάδες αξιοθέατα!

    Έλα και εσύ στο City Sightseeing Athens με το κορυφαίο Open-Top Bus στον κόσμο!

    Δες τα όλα από... ψηλά, κατέβα και ανέβα όσες φορές θέλεις και φτιάξε το δικό σου tour, όπως εσύ επιθυμείς!

    • Ισχύει έως 31/03/2023.
    • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
    • Παιδί θεωρείται από 6 έως και 14 ετών. Κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν.
    • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.

    Το κορυφαίο Open-top Bus στον κόσμο!

    Το City Sightseeing World Wide δημιουργήθηκε το 1999 στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Ξεκινώντας με μόλις τέσσερις πόλεις το 2000 και αρχικά ως κοινοπραξία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου Ensign Bus και της νεοσύστατης City Sightseeing Ισπανίας, το City Sightseeing World Wide είναι τώρα ο ασυναγώνιστος νούμερο ένα φορέας Open-Top Bus στον κόσμο, με ποιοτικές περιηγήσεις σε περισσότερες από 110 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που μεταφέρουν πάνω από 11 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο!

    Τα διασκεδαστικά Red Open Top Bus είναι περιζήτητα και εντοπίζονται εύκολα από τουρίστες και επισκέπτες σχεδόν σε όλους τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου. Αυτές οι περιηγήσεις παρέχουν τον τέλειο τρόπο για να δείτε τα καλύτερα αξιοθέατα σε κάθε πόλη.

    Το 24ωρο εισιτήριο για 2 ημέρες και η δυνατότητα «Hop On Hop Off» δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να εξερευνήσουν την πόλη με τον δικό τους ρυθμό!

    Οι Citysightseeing-Athens, Piraeus & Beach-Riviera Lines λειτουργούν κάθε μέρα και ασχολούνται με την ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας και της Αττικής με μετάφραση σε 12 γλώσσες. Η ιστορία της Αρχαίας πόλης των Αθηνών, του Πειραιά και της ακτογραμμής της, από την Αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

    Και όλα αυτά από ψηλά! Χαρά και μάθηση πακέτο, με έναν διασκεδαστικό! Επιπλέον, δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε ενέργεια για τα μουσεία, τις γκαλερί τέχνης, τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, τα ψώνια και το κολύμπι!

    Στις τρεις περιηγήσεις (Αθήνα, Πειραιάς & Παραλία-Ριβιέρα) υπάρχουν συνολικά 36 στάσεις που μπορεί κανείς να κάνει Hop On Hop Off όσες φορές επιθυμεί!

    Ο καθένας μπορεί να επιλέξει πού και πότε θα αναχωρήσει σε οποιαδήποτε από τις πολλές στάσεις, να κοιτάξει γύρω του και να είναι ελεύθερος να επανέλθει σε ένα μεταγενέστερο δρομολόγιο!

    https://www.citysightseeing.gr/
    210 922 0604

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!