Μόλις από 3,90€ για Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Καθαρισμό Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών, με τις πιο Σύγχρονες Μεθόδους Καθαρισμού, Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και την Ποιοτική Εγγύηση της Eco Clean!

9,00€
3,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-57%
Κερδίζεις
5,10€
Αγορές
361

Μόλις από 3,90€ για Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Καθαρισμό Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών, με τις πιο Σύγχρονες Μεθόδους Καθαρισμού, Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και την Ποιοτική Εγγύηση της Eco Clean!

9,00€
3,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
361 Αγορές
-57% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€
 • 3,90€ από 9€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού εμβαδού έως 1m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
 • 6,90€ από 18€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού εμβαδού από 1,01m² έως 2m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
 • 11,90€ από 36€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού εμβαδού από 2,01m² έως 4m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
 • 15,90€ από 54€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού εμβαδού από 4,01m² έως 6m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
 • 22,90€ από 81€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού εμβαδού από 6,01m² έως 9m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών

Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και “ντύνει” κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Έχουν όμως την ιδιαιτερότητα να συσσωρεύουν σκόνη, λάσπη, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και συσσωρεύονται βαθιά στη βάση τους. 

Η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνει την εμφάνιση των χαλιών σας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους ενώ τα διάφορα μικροατυχήματα έχουν επιπτώσεις στην εμφάνισή τους και συνεπώς στην αισθητική του χώρου σας. Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου στον οποίο είναι στρωμένο!

Στην Eco Clean χάρη στην πολυετή τους εμπειρία, γνωρίζουνε με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτεί βάσει του υλικού σύνθεσής του. Δίνουνε μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό. 

Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, φιλικά προς στο περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα. Κάθε διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με την απορρύπανση του χαλιού ή της μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος. 

Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά το βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ακολουθούν το στέγνωμα, το δίπλωμα και φυσικά η αποθήκευση στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτουμε.

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι αυτό συνθήκες.

Η εταιρεία σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό της και τα σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρονικές βούρτσες καθαρισμού, ξεχνουδωτές χαλιών, περιστροφικά στυπτήρια, στεγνωτήρια χαλιών) και τα βιολογικά – οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται την ευαίσθητη ίνα του ακριβού μάλλινου χαλιού σας και το περιβάλλον επιτυγχάνουν το τελικό ιδανικό αποτέλεσμα.

 • Ισχύει έως 30/04/2019.
 • Η παραλαβή και η παράδοση είναι Δωρεάν για όλο το Νομό Θεσσαλονίκης.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα χαλί μηχανής ή μοκέτας ή χειροποίητο και περιλαμβάνει όλα όσα περιγράφονται στο πακέτο της επιλογής σας, βάσει των τετραγωνικών μέτρων των χαλιών σας.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Ελάχιστη παραγγελία 4m² 
 • Για χαλιά των 9m² επιπλέον χρέωση 3,90€ ανά τετραγωνικό μέτρο καταβλητέο απ' ευθείας στην Eco Clean.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 έως 21:00 & Σάββατο: 08:00 έως 16:00  
 • Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα.
  Δηλαδή: Μήκος Χαλιού x Πλάτος Χαλιού = Τετραγωνικά Μέτρα Χαλιού
 •  Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτει τελικά τα τετραγωνικά μέτρα του χαλιού για το πακέτο τις επιλογής σας που έχετε αγοράσει, υπάρχει επιπλέον χρέωση την οποία και καταβάλετε απευθείας στην επιχείρηση.
  π.χ. εάν αγοράσετε κουπόνι χαλιού αξίας 11,90 ευρώ για χαλιά 2,01m² έως 4m², και το χαλί που παραδώσατε είναι 4,5m², τότε ισχύει η τιμή 15,90€ που αντιστοιχεί κανονικά στο μέγεθος του χαλιού σας (από 4,01m² έως 6m²), και καταβάλλετε τη διαφορά 15,90€ - 11,90€ = 4€ ευρώ στην επιχείρηση.
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται κιλίμια και ιδιαίτερα χαλιά (π.χ. μεταλλικά, δερμάτινα σχέδια κ.α.).
 • Τα χαλιά παραλαμβάνονται τυλιγμένα σε ρολά. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. 
 • Η προαιρετική φύλαξη των χαλιών  γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. 
 • Aπαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στα τηλέφωνα 2310 853727, 2310 688280, 6983 196490 & 6938 445414


  Η Εco Clean & delivery είναι μια σύγχρονη, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πολυετή εμπειρία!

  Στα καθαριστήρια της Eco Clean παρέχονται άριστες  υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για οικολογικό καθαρισμό  χαλιών, στρωμάτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων, παπλωμάτων, κουβερτών, ρούχων.

  Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία Eco Clean είναι  υποαλλεργικά, εντελώς άοσμα, αναζωογονούν τα χρώματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

  Τα καθαριστήρια Eco Clean δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούν και εγγυόνται την άριστη ποιότητά τους. Επιλέγουν πάντα τα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, τα οποία είναι  φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά ακόμη και προς τα κατοικίδιά σας.

  Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχει με εξειδικευμένα μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας!

  ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας
  http://www.ecocleandelivery.com
  2310 853727 & 2310 688280

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
  • Παραγγελία του κουπονιού σας με Αντικαταβολή 
  • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!