Μόλις από 18,90€ για Ασφαλή και Ακίνδυνη Απεντόμωση και Απολύμανση Διαμερίσματος 
ή Απεντόμωση και Απολύμανση των Kοινόχρηστων Xώρων Πολυκατοικίας, με τη χρήση εγκεκριμένων βιοκτόνων σκευασμάτων, για να απαλλαγείτε άμεσα και με ασφάλεια, από τα ανεπιθύμητα έντομα, με την Υπογραφή της Εξειδικευμένης Eταιρείας «Green Eco»

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
103

Μόλις από 18,90€ για Ασφαλή και Ακίνδυνη Απεντόμωση και Απολύμανση Διαμερίσματος 
ή Απεντόμωση και Απολύμανση των Kοινόχρηστων Xώρων Πολυκατοικίας, με τη χρήση εγκεκριμένων βιοκτόνων σκευασμάτων, για να απαλλαγείτε άμεσα και με ασφάλεια, από τα ανεπιθύμητα έντομα, με την Υπογραφή της Εξειδικευμένης Eταιρείας «Green Eco»

103 Αγορές
  • 18,90€ για Ασφαλή και Ακίνδυνη Απεντόμωση & Απολύμανση 1 Διαμερίσματος, ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων, για να απαλλαγείτε άμεσα και με ασφάλεια, από τα ανεπιθύμητα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια)
  • 28,90€ για Ασφαλή και Ακίνδυνη Απεντόμωση & Απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων 1 Πολυκατοικίας, για να απαλλαγείτε άμεσα και με ασφάλεια, από τα ανεπιθύμητα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια)

Απεντόμωση

Απεντόμωση είναι η εφαρμογή που λαμβάνει χώρα για την αντιμετώπιση εντόμων - ακάρεων. 

Λόγω της διαφοράς των συνηθειών των εντόμων, κάθε πρόβλημα επιδέχεται διαφορετικής μεθόδου αντιμετώπισης. 

Ανάλογα με τη φύση του προβλήματος επιλέγεται και η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης με τον εκάστοτε εξοπλισμό. 

Πολλές εφαρμογές γίνονται με τοποθέτηση gel σε σημεία ανάπτυξης ή συνάθροισης των εντόμων, ενώ άλλες γίνονται με ψεκαστήρες χαμηλής ή υψηλής πίεσης. Επίσης, εφαρμογές λαμβάνουν χώρα με χρήση της μεθόδου της ψυχρής ή θερμής εκνέφωσης. 

Τέλος, μέτρο πρόληψης ενάντια σε έντομα είναι η προσθήκη φερομονικών ή ηλεκτρικών εντομοπαγίδων. 

Απολύμανση

Απολύμανση είναι η εφαρμογή ενάντια στα μικρόβια και στους μικροοργανισμούς. Γίνεται με χρήση απολυμαντικών ( όπου φέρουν την άδεια από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων) σε χώρους επιβαρυμένους από μικρόβια. 

Στην κατηγορία της απολύμανσης υπάγεται και η απόσμηση ενός χώρου. 

Μετά από την εφαρμογή απολύμανσης σε έναν χώρο το μικροβιακό φορτίο μειώνεται και ο χώρος αυτός εξυγιαίνεται αποκτώντας μια αίσθηση φρεσκάδας. 

Με την απολύμανση καταπολεμούμε βακτήρια, άλγη, μύκητες και ιούς.

* ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η προσφορά μπορεί να υλοποιηθεί έως τις 29/02/2020.

* Η προσφορά ισχύει για υλοποίηση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα ισχύει για τους παρακάτω δήμους: 

Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας, Νεάπολης, Συκεών, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Ευκαρπίας, Κορδελιού, Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Μενεμένης. 

* Για περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης καθώς και για απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συνεννόησης σας με την επιχείρηση.

* Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει όλα όσα περιγράφονται στο πακέτο της επιλογής σας. 

* Σας παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιήσετε 3 για προσωπική χρήση, και τα υπόλοιπα να τα χρησιμοποιήσουν άτομα της επιλογής σας.

* Για την υλοποίηση της προσφοράς, είναι απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στον υπεύθυνο της επιχείρησης που θα σας επισκεφτεί.

* Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 664382 & 6977 780161, τουλάχιστον τρείς ημέρες πριν την επιθυμητή επίσκεψη στο χώρο σας. 

* Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας ή να αλλάξετε την ημερομηνία του, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο μία ημέρα προ του προγραμματισμένου ραντεβού σας για την επίσκεψη του υπεύθυνου της επιχείρησης στον χώρο σας. 

* Η προσφορά της επιχείρησης δεν συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με τυχόν άλλες προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης.

Η Green Eco δραστηριοποιείται και παρέχει υπηρεσίες εξυγίανσης και ελέγχου παρασίτων - μικροοργανισμών σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με ολοκληρωμένες μεθόδους αντιμετώπισης και χρησιμοποιούνται μόνο εγκεκριμένα βιοκτόνα σκευάσματα (κατάλληλα για κατοικημένους χώρους και ακίνδυνα προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον) ενώ πάντα δίνουμε έμφαση στηv πρόληψη. 

Η εταιρεία έχει νόμιμα αναγγελθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων ενώ είναι μέλος στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Την Εταιρία εμπιστεύονται ιδιώτες σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα αλλά και επαγγελματίες όπως χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος (Cafe-bar, εστιατόρια, αναψυκτήρια), χώροι επεξεργασίες τροφίμων (αρτοποιεία-φούρνοι, κρεοπωλεία, super markets), βιοτεχνίες – εργοστάσια, ξενοδοχεία, σχολεία – παιδικοί σταθμοί. 

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία).

Ο Γεωπόνος της εταιρείας συμμετέχει σε ετήσια βάση σε σεμινάρια που σκοπό έχουν την κατάρτιση – επιμόρφωση σε θέματα pest control ώστε να παραμένει ενημερωμένος για κάθε νέο προϊόν και να σας παρέχει κάθε νέα μέθοδο – τεχνολογία.

Εμπιστευτείτε την Green Eco για μια ασφαλή – ακίνδυνη, αποτελεσματική και τεκμηριωμένη επιστημονικά λύση.

Φιλίππου 23, Πολίχνη
http://www.greenecopest.gr/
2310 664382

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη
  • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!