Προϊόντα

Προσφορά: Ζυγαριά NutriTab Bluetooth | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσσαλονίκη


35,90€ από 45€ για 1 Ζυγαριά Κουζίνας NutriTab Bluetooth Κόκκινη, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, για να έχεις όλες τις πληροφορίες για τη διατροφή σου, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Σύνδεσέ την με τον κινητό ή το tablet σου και φάε υγιεινά & ισορροπημένα με την έξυπνη ζυγαριά!

45,00€
35,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
9,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
13

Προσφορά: Ζυγαριά NutriTab Bluetooth | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσσαλονίκη


35,90€ από 45€ για 1 Ζυγαριά Κουζίνας NutriTab Bluetooth Κόκκινη, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, για να έχεις όλες τις πληροφορίες για τη διατροφή σου, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Σύνδεσέ την με τον κινητό ή το tablet σου και φάε υγιεινά & ισορροπημένα με την έξυπνη ζυγαριά!

45,00€
35,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
13 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 9,10€
  • 35,90€ από 45€ για 1 Ζυγαριά Κουζίνας NutriTab Bluetooth Κόκκινη, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (2 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.

- Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
- Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.


Terraillon, ένα brand καινοτομίας για περισσότερο από έναν αιώνα!
Από τη δημιουργία της, η Terraillon έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για την ανάπτυξη και την προσφορά καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που υπερβαίνουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών!
Με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες, η Terraillon είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους ηγέτες στα προϊόντα μπάνιου, κουζίνας, οικιακών ειδών και άλλων gadgets, με πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμυρίων προϊόντων κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο!

Περιγραφή προϊόντος
Ζυγαριά Κουζίνας NutriTab Bluetooth Κόκκινη GR14414 Terraillon (GR14756)

Όλες οι πληροφορίες για τη διατροφή σας!
Η διατροφή σας λεπτομερώς Είτε είστε αθλητικός τύπος, είτε ανησυχείτε για το τι τρώτε και προσέχετε το βάρος σας, ή ακόμα και αν είστε διαβητικός, το NutriTab είναι ο τέλειος συνεργάτης για να ισορροπήσετε τα γεύματά σας. Αυτή η ζυγαριά κουζίνας πέρα από τη ζύγιση του φαγητού σας, μπορεί να σας δώσει όλη τη σύνθεση του μέσω της εφαρμογής Terraillon. Θα έχετε πλέον πλήρη γνώση των θερμίδων, λιπιδίων, των υδατανθράκων, πρωτεϊνών, τις ίνες και το νάτριο και των ενεργειακές προσλήψεων των τροφίμων. Πρέπει μόνο να τα τοποθετήσετε στην έξυπνη ζυγαριά κουζίνας, και να επιλέξετε στην επίσημη βάση δεδομένων ANSES * και η εφαρμογή θα υπολογίσει και θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες.
* French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety

Μάθετε τι υπάρχει στο καρότσι αγορών σας
Χάρη στη σύνδεση με τη βάση δεδομένων Open Food Facts, μπορείτε να σαρώσετε το barcode των προϊόντων σας για να τα προσθέσετε απευθείας στο ταμπλό σας. Όλα τα δεδομένα ενέργειας του σαρωμένου προϊόντος θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας. Η εφαρμογή αναγνωρίζει περισσότερα από 350000 διαφορετικά προϊόντα, ιδανικό για μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή! Για εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, η εφαρμογή εμφανίζει επίσης το Nutriscore.

Η τέλεια συσχέτιση της εφευρετικότητας και του στυλ
Συνδεδεμένο με την υπηρεσία Wellness Coach – Health free, η έξυπνη ζυγαριά κουζίνας Nutritab σας βοηθά να θέσετε τους στόχους σας και να τους φτάσετε χάρη σε επιστημονικά επικυρωμένες συμβουλές. Η μεγάλη γυάλινη πλάκα και το δακτύλιο από λάστιχο anti-shock θα σας επιτρέψουν να ζυγίσετε μεγάλους όγκους.

Παρακολουθήστε τις καθημερινές ποσότητες ενέργειας που λαμβάνετε χάρη στη συνδεδεμένη ζυγαριά κουζίνας NutriTab: θα έχετε πλέον πλήρη γνώση των θερμίδων, των λιπιδίων, υδατανθράκων, πρωτεϊνών και του νατρίου που λαμβάνετε. Πρέπει μόνο να ζυγίσετε το φαγητό σας και να το επιλέξετε στην επίσημη βάση δεδομένων ANSES στην εφαρμογή Wellness Coach – Health και αυτόματα υπολογίζει τις προσλήψεις του φαγητού σας.

Φροντίστε τον εαυτό σας ανάλογα με τις πληροφορίες που παρέχει η εφαρμογή, ανεξάρτητα από τους στόχους ή τη φυσική σας κατάσταση. Δημιουργήστε συνταγές απευθείας στην εφαρμογή ή σαρώστε το barcode του προϊόντος για να το προσθέσετε στον πίνακα ελέγχου. Χάρη στην εφαρμογή Wellness Coach – Health, ορίστε τους στόχους σας και προσεγγίστε τους χάρη στις επιστημονικά εγκεκριμένες και δωρεάν συμβουλές. Περισσότερο από μια έξυπνη συνδεδεμένη ζυγαριά κουζίνας, το NutriTab είναι επίσης λειτουργικό. Μπορεί να ζυγίσει μεγάλους όγκους χάρη στη μεγάλη πλατφόρμα γυαλιού. Είναι επίσης προστατευμένο από ένα ελαστικό δακτύλιο αντι-κτυπήματος.

  • Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί στο προϊόν που περιγράφεται παραπάνω.
  • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
    - Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.
  • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.

To Goldmall.gr σας προσφέρει καθημερινά ασυναγώνιστες και υψηλού επιπέδου προσφορές σε προϊόντα, με εξαιρετικές εκπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους και εγκεκριμένους προμηθευτές, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Στα προϊόντα του pairno.gr που σου προσφέρει το Goldmall.gr σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, θα βρεις μία τεράστια γκάμα προϊόντων για Τεχνολογία, Σπίτι, Γραφείο, Παιχνίδια, Εποχιακά Είδη και πολλά άλλα ακόμη!

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!