Προϊόντα

36,90€: Επώνυμα Γυαλιά Οράσεως & Οπτομετρική Εξέταση | Οπτικά Ζωγράφος


36,90€ από 110€ για 1 Ζευγάρι Γυαλιά Οράσεως Επωνύμων Οίκων και Εταιρειών & 2 Οφθαλμικούς Φακούς με Αντιχαρακτικές, Αντιθαμβωτικές & Αντιανακλαστικές Επιστρώσεις, 1 Οπτομετρική Εξέταση με Γραπτή Εγγύηση για 1 έτος και After Sales Service, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Οπτικά Ζωγράφος» στην Ερμού!

110,00€
36,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-66%
Κερδίζεις
73,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
231

36,90€: Επώνυμα Γυαλιά Οράσεως & Οπτομετρική Εξέταση | Οπτικά Ζωγράφος


36,90€ από 110€ για 1 Ζευγάρι Γυαλιά Οράσεως Επωνύμων Οίκων και Εταιρειών & 2 Οφθαλμικούς Φακούς με Αντιχαρακτικές, Αντιθαμβωτικές & Αντιανακλαστικές Επιστρώσεις, 1 Οπτομετρική Εξέταση με Γραπτή Εγγύηση για 1 έτος και After Sales Service, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Οπτικά Ζωγράφος» στην Ερμού!

110,00€
36,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
231 Αγορές
-66% Έκπτωση
Κερδίζεις 73,10€
  • 36,90€ από 110€ για 1 Ζευγάρι Γυαλιά Οράσεως Επώνυμων Οίκων & Εταιριών (Oliver, Michelangelo Cavaliere, Artisti Italiani, Montana, Maui, Carlo Rossi κ.α.) & 2 Οφθαλμικούς Φακούς με Αντιχαρακτικές, Αντιθαμβωτικές & Αντιανακλαστικές Επιστρώσεις & 1 Οπτομετρική Εξέταση Γραπτή Εγγύηση για 1 έτος After Sales Service

* Σε όλους του σκελετούς οράσεως της προσφοράς, παρέχεται δυνατότητα τοποθέτησης οργανικών οφθαλμικών φακών ηλίου με χρώμα (fume/brown/g15) φίλτρο UV & αντιχαρακτική επίστρωση, αντί για τους οφθαλμικούς φακούς της προσφοράς (με επιπλέον χρέωση 10€ ανά φακό)
* Σε όλους του σκελετούς οράσεως της προσφοράς, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης οφθαλμικών φακών ηλίου, με τους βαθμούς που επιθυμείς, αντί για τους οφθαλμικούς φακούς που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
* Διοπτρίες για οφθαλμικούς φακούς μέχρι +-2,75 βαθμούς σφαίρωμα & +-2,00 βαθμούς κύλινδρο.

Δείτε όλες τις προσφορές από τα «Οπτικά Ζωγράφος» -----> ΕΔΩ


Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

zwgrafos.png

  • Ισχύει έως 09/05/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 | Σάββατο 09:30 έως 16:00.
  • Διοπτρίες για οφθαλμικούς φακούς μέχρι +-2,75 βαθμούς σφαίρωμα & +-2,00 βαθμούς κύλινδρο 
  • Η τοποθέτηση οφθαλμικών φακών ηλίου, με τους αντίστοιχους βαθμούς που επιθυμείς, αντί για τους οφθαλμικούς φακούς της προσφοράς, πραγματοποιείται με κόστος 10€ ανά φακό και καταβάλλεται στην επιχείρηση.
  • Η τρέχουσα προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της επιχείρησης.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Ο αγοραστής έπειτα από την επίσκεψη του στο κατάστημα και εντός 14 ημέρων από την πραγματοποίηση της αγοράς του κουπονιού του, εφόσον δεν ικανοποιηθεί από τις επιλογές σε Γυαλιά Οράσεως, έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την αγορά του. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνεί είτε τηλεφωνικά στο 2310 230060 είτε αποστέλλει e-mail στο sales@goldmall.gr, ζητώντας την ακύρωση της συναλλαγής του.

Το πιο εξειδικευμένο κατάστημα οπτικών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Το κατάστημα οπτικών ΖΩΓΡΑΦΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών από το 1986.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ζωγράφος Παντελής (πτυχιούχος οπτικός AL.FLEMING-PERUGIA ITALY) & το εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας προτείνει λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα όρασης, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου & γυαλιά οράσεως επώνυμων συλλογών, φακούς επαφής συμβατικούς, μηνιαίους & ημερήσιας αντικατάστασης, αστιγματικούς ή έγχρωμους. 

Επίσης υγρά φακών επαφής και διάφορα αξεσουάρ. Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως DIOR, GUCCI, OLIVER PEOPLES, BOTTEGA VENETA και MYKITA.

Τα οπτικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ προσφέρουν την πληρέστερη ενημέρωση πάνω σε όλα τα είδη πολυεστιακών γυαλιών, τα οποία πωλούνται με εγγύηση προσαρμογής, ώστε τα άτομα με πρεσβυωπία να μπορούν να βλέπουν άνετα σε όλες τις αποστάσεις. 

Όλα τα οπτικά είδη προσφέρονται σε προσιτές τιμές και σε 10 άτοκες δόσεις για όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Η άψογη εξυπηρέτηση & το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

ΟΠΤΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ότι περιμένεις από το καλύτερο κατάστημα οπτικών, σε τιμές που δεν περίμενες!

Ερμού 77 (Πλατεία Αγίας Σοφίας), Κέντρο, Θεσσαλονίκη
http://www.optics.gr
2310 281456

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!