Ομορφιά | Ευεξία

Από 9,90€: Χτένισμα, Κούρεμα, Ενυδάτωση, Βαφή | Staggos | Τσιμισκή

Από 9,90€ για Χτένισμα, Κούρεμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Βαφή, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, για να αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό look, με την υπογραφή του «Staggos Hair Styling», στην Τσιμισκή!

    35,00€
    9,90€
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Έκπτωση
    -72%
    Κερδίζεις
    25,10€
    Απομένουν ακόμη
    Αγορές
    212

    Από 9,90€: Χτένισμα, Κούρεμα, Ενυδάτωση, Βαφή | Staggos | Τσιμισκή

    Από 9,90€ για Χτένισμα, Κούρεμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Βαφή, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, για να αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό look, με την υπογραφή του «Staggos Hair Styling», στην Τσιμισκή!

      35,00€
      9,90€
      ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
      212 Αγορές
      -72% Έκπτωση
      Κερδίζεις 25,10€
      • 9,90€ από 35€ για Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, Χτένισμα και Ολοκλήρωση με Λακ (Προαιρετικά)
      • 14,90€ από 55€ για Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Κούρεμα, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, Χτένισμα και Ολοκλήρωση με Λακ (Προαιρετικά)
      • 24,90€ από 85€ για Βαφή Ρίζας, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Κούρεμα, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, Χτένισμα και Ολοκλήρωση με Λακ (Προαιρετικά)
      • 34,90€ από 105€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Κούρεμα, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, Χτένισμα και Ολοκλήρωση με Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για μαλλιά έως και λίγο κάτω από τους ώμους (έως 2cm)
      • 44,90€ από 125€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Κούρεμα, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, Χτένισμα και Ολοκλήρωση με Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για μαλλιά κάτω από τους ώμους (πέραν των 2cm) έως και τα μπράτσα
      • 49,90€ από 145€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης, Κούρεμα, Εφαρμογή Πρωτεΐνης Κερατίνης & Argan Oil, Χτένισμα και Ολοκλήρωση με Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για μαλλιά κάτω από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες

      * Για πολύ πυκνά μαλλιά ανεξαρτήτως μάκρους υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 10€ (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση)

      * Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή χρώματος μόνο στην περίπτωση που η επίτευξη της επιθυμητής απόχρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση βαφής. Δεν πραγματοποιείται αλλαγή χρώματος σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω διαδικασία προηγουμένως (π.χ. ξεβαφή).

      * Χτένισμα: Ίσιωμα των μαλλιών ή ίσιωμα με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες, το οποίο πραγματοποιείται με πιστολάκι. Πριν το χτένισμα εφαρμόζονται στα μαλλιά πρωτεΐνη κερατίνης και Argan Oil, φυτικά προϊόντα της εταιρείας label.m.
      * Οι βαφές και τα προϊόντα περιποίησης είναι της εταιρείας Schwarzkopf.
      * Η Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης πραγματοποιείται στον λουτήρα μετά το λούσιμο.

      Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

      staggos-kritikes.jpg

      • Ισχύει έως 22/12/2024.
      • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-19:00 | Σάββατο 11:00-20:00 | Κυριακές και Αργίες 12:00-20:00
      • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
      • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
      • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
      • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στα τηλέφωνα: 6944 180240, 2310 250315.
      • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

      Αν θέλεις εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές, αλλά και έξυπνες συμβουλές για το look σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

      Οι κορυφαίες υπηρεσίες κομμωτικής και ομορφιάς βρίσκονται στον φιλόξενο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του «Staggos Hair Styling», στην Τσιμισκή!

      Εορτάζοντας 30 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας, το έμπειρο προσωπικό του Staggos Hair Styling, με δημιουργικότητα, ικανότητα και επαγγελματισμό, συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών!

      Παρέχοντας πολυτελείς υπηρεσίες ομορφιάς, θα περιποιηθούν τα μαλλιά σου, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών και βαφών του χώρου.

      Επιπλέον, το «Staggos Hair Styling» δίνει απόλυτη έμφαση στην υγεία των μαλλιών σας και σας προτείνει θεραπευτικές λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ασθένεια παρουσιάζει το τριχωτό της κεφαλής σας (τριχόπτωση - ξηροδερμία - υπερβολική λιπαρότητα - πιτυρίδα - σπασμένες άκρες - φριζάρισμα - υπερβολική αφυδάτωση - ψαλίδα - θάμπωμα των μαλλιών).

      Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι δημιουργοί του εμπλουτίζουν συνεχώς την τεχνογνωσία τους με ταξίδια στο εξωτερικό, συμμετοχές σε συνέδρια και επιδείξεις έτσι ώστε να σου προσφέρουν ό,τι πιο σύγχρονο στον χώρο.

      Στόχος είναι να συνδέσουν τις επιθυμίες σου με τις τεχνικές τους. Μέσω των νέων τεχνικών που αφορούν το κούρεμα, το styling, τα χρώματα και τη χρήση επαγγελματικών προϊόντων, σου προσφέρουν ένα μοναδικό και προσαρμοσμένο σε εσένα look. 

      Δεν είναι τυχαίο ότι το «Staggos Hair Styling» συνεργάστηκε επί 5 χρόνια με το ΚΘΒΕ, ενώ το κατάστημα έχουν επισκεφτεί ουκ ολίγοι επώνυμοι καλλιτέχνες.

      Staggos Hair Styling! Βρες το πιο εντυπωσιακό look σου!  

      Τσιμισκή 54 (1ος Όροφος), Κέντρο
      6944 180240, 2310 250315

      Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
      Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

      • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
      • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

      Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

      Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

      Δείτε σχετικές προσφορές!