Ομορφιά | Ευεξία

Από 9,90€: Χτένισμα και δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Αναδόμησης & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ, Babylights & Θεραπεία Προστασίας από τη Φθορά, στο Κέντρο Ομορφιάς «Annie Care For You», στo Κέντρο (περιοχή Ροτόντας)!

20,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
10,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
46

Από 9,90€: Χτένισμα και δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Αναδόμησης & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ, Babylights & Θεραπεία Προστασίας από τη Φθορά, στο Κέντρο Ομορφιάς «Annie Care For You», στo Κέντρο (περιοχή Ροτόντας)!

20,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
46 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,10€
 • 9,90€ από 20€ για Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
 • 14,90€ από 30€ για Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
 • 29,90€ από 50€ για Βαφή Ρίζας, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
 • 34,90€ από 60€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
 • 39,90€ από 80€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
 • 44,90€ από 100€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες
 • 49,90€ από 100€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
 • 59,90€ από 120€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
 • 69,90€ από 140€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες

* Δες όλες τις Προσφορές του «Annie Care For You», με κλικ -----> ΕΔΩ

- Χρησιμοποιούνται τα επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας L' Oreal Professionel.
- Η θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης και η Θεραπεία Προστασίας της Φθοράς των Μαλλιών από βαφές και άλλους παράγοντες είναι της εταιρείας L' Oreal Professionel. Πραγματοποιούνται και οι δύο στον λουτήρα, η πρώτη μετά το λούσιμο και η δεύτερη μετά τη βαφή.

- Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή χρώματος μόνο στην περίπτωση που η επίτευξη της επιθυμητής απόχρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση βαφής. Δεν πραγματοποιείται αλλαγή χρώματος σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω διαδικασία προηγουμένως (π.χ. ξεβαφή).
- Στο Χτένισμα συμπεριλαμβάνεται το ίσιωμα των μαλλιών (με Πιστολάκι ή L'Oreal Professionel Steam Pod V3 Ισιωτική Ατμού).

* Για τη Βαφή Ρίζα:
- Αν η έκταση της ρίζας είναι πέραν των δύο εκατοστών, τότε επίλεξε το αμέσως επόμενο πακέτο, που αφορά την ολική βαφή.

* Σε όλα τα πακέτα που υπάρχει η υπηρεσία Ολική Βαφή/Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, όταν τα μαλλιά ξεπερνούν σε μάκρος τους αγκώνες, τότε υπάρχει extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης (το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

annie-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 28/09/2024.
 • Τρίτη-Παρασκευή 10:00-19:00 | Σάββατο 10:00-16:00
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 698 727 9954
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Ποτέ η φροντίδα του εαυτού σου δεν ήταν εύκολη υπόθεση!

Εδώ και λίγο διάστημα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης θα βρεις έναν χώρο αισθητικής που έχει ως απόλυτο στόχο να κάνει την υπόθεση «ομορφιά» απλά διασκέδαση και χαρά!

Σε έναν καλαίσθητο και άνετο χώρο, θα βρεις εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, καθώς και έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο κομμωτηρίου.

Το έμπειρο προσωπικό του χώρου λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό, ακούγοντας πάντα τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και προτείνοντας όλες τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς, προσαρμοσμένες ειδικά σε σένα.

Δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εδώ θα ζήσεις μία μοναδική εμπειρία ανανέωση του στυλ σου!

Το πάθος για να προσφέρουν πάντα υπηρεσίες ομορφιάς υψηλής ποιότητας, διασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Annie Care For You! Φροντίζει για σένα!

Αρμενοπούλου 27, Κέντρο (περιοχή Ροτόντας)
698 727 9954

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!