Αυτοκίνητο | Μηχανή

Προσφορά: Ξεθάμπωμα Μπροστινών Φαναριών & επιλογή για Μόνιμο Ξεθάμπωμα

Από 14,90€ για Ξεθάμπωμα των 2 Μπροστινών Φαναριών του Αυτοκινήτου & επιλογή για Μόνιμο Ξεθάμπωμα με επίστρωση ειδικών βερνικιών και διάρκεια 5 χρόνια, στον επαγγελματικό Πολυχώρο Φροντίδας Αυτοκινήτων «CarFellas», δίπλα στο Mediterranean Cosmos!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
49

Προσφορά: Ξεθάμπωμα Μπροστινών Φαναριών & επιλογή για Μόνιμο Ξεθάμπωμα

Από 14,90€ για Ξεθάμπωμα των 2 Μπροστινών Φαναριών του Αυτοκινήτου & επιλογή για Μόνιμο Ξεθάμπωμα με επίστρωση ειδικών βερνικιών και διάρκεια 5 χρόνια, στον επαγγελματικό Πολυχώρο Φροντίδας Αυτοκινήτων «CarFellas», δίπλα στο Mediterranean Cosmos!

49 Αγορές
  • 14,90€ για Ξεθάμπωμα των 2 Μπροστινών Φαναριών του Αυτοκινήτου - Διάρκεια Υπηρεσίας: 30'
  • 39€ για Μόνιμο Ξεθάμπωμα των 2 Μπροστινών Φαναριών του Αυτοκινήτου με επίστρωση ειδικών βερνικιών και διάρκεια 5 χρόνια - Διάρκεια Υπηρεσίας: έως 4 ώρες

Τα πλεονεκτήματα της αποκατάστασης των φαναριών του αυτοκινήτου σου είναι τα εξής:
- Αισθητή βελτίωση ορατότητας και ισχύος
- Ασφάλεια και οδηγική άνεση
- Οικονομία καθώς αποφεύγεις την αντικατάσταση των προβολέων
- Επιτυχής έλεγχος ΚΤΕΟ

Ξεθάμπωμα φανών
Στην περίπτωση που τα φανάρια μας έχουν κιτρινίσει ή θολώσει από την εξωτερική τους πλευρά, η πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική μέθοδος που ακολουθούμε είναι το ξεθάμπωμα με τρίψιμο και γυάλισμα των φανών. Η μέθοδος χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί, έχει διάρκεια από 6 μήνες έως 2 χρόνια ανάλογα με τον τύπο του φαναριού και της έκθεσης του οχήματος στον ήλιο.

Μόνιμο Ξεθάμπωμα φανών

Στις περιπτώσεις που δεν μπορούν να επιδιορθωθούν τα φανάρια με ένα απλό ξεθάμπωμα ή που απλά επιδιώκουμε ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα, προτείνουμε το μόνιμο ξεθάμπωμα φανών. Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια με την πρώτη με τη διαφορά ότι εδώ η εξωτερική επιφάνειά τους σφραγίζεται με ειδικό βερνίκι για πολυκαρβονικές επιφάνειες με σκοπό την αποτροπή της επανεμφάνισης του θαμπώματος. Η μέθοδος αυτή χρειάζεται 4 ώρες για να ολοκληρωθεί, είναι μόνιμη και εφαρμόζεται σε όλα τα φανάρια ανεξαιρέτως φθοράς.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

carfellas-kritikes.jpg

  • Ισχύει έως 31/05/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 18:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ι.Χ. αυτοκίνητο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού, στο τηλέφωνο 2310 476756.
  • Εάν επιθυμείτε ακύρωσή ή αλλαγή ραντεβού, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο μία ημέρα προ του προγραμματισμένου ραντεβού σας.

Όλα ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη το 2009. Eπρόκειτο για ένα όνειρο που μοιράστηκαν δύο αδέρφια, ο Χάρης και ο Δημήτρης Παπάζογλου. Βάση του οράματός τους αποτέλεσε το αντικείμενο της τοπικής βαφής του αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια κάλυψης του κενού που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη στη συγκεκριμένη αγορά.

Η αγάπη του κόσμου αλλά και οι ανάγκες της ίδιας της αγοράς αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για την διεύρυνση της εταιρείας και σε άλλους κλάδους του αυτοκινήτου, όπως η υγραεριοκίνηση και η αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Έτσι, δημιουργήθηκε η Carfellas, ένας πολυχώρος που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο, με γνώμονα πάντα το τρίπτυχο: ποιότητα, ταχύτατη εξυπηρέτηση και τιμές προσαρμοσμένες στην ελληνική οικονομία του σήμερα.

Το concept της εταιρείας είναι απλό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο, με την έννοια ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη. Πρόκειται για την κάλυψη κάθε είδους υπηρεσίας που αφορά το αυτοκίνητο σε έναν μόνο χώρο, γεγονός που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήματα στον πελάτη, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται πηγαίνοντας από συνεργείο σε συνεργείο.

Παράλληλα, ξεφεύγοντας από τα standards των κοινών συνεργείων, δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον που μετατρέπει την επίσκεψη στο συνεργείο σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Φυσικά, η ποιότητα των υπηρεσιών της CarFellas είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει συγκεντρώσει μια ομάδα από έμπειρους τεχνικούς σε κάθε τομέα.

Το εγχείρημα της Carfellas θα μπορούσε να περιγραφεί με τρεις λέξεις: Όραμα, Καινοτομία, Δημιουργικότητα.

Philippos Business Center (δίπλα στο Mediterranean Cosmos)
https://www.carfellas.gr/
2310 476756

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!