Όλες οι Προσφορές του Goldmall.gr

4€ από 5€ για την Ταινία «The Batman» | Θερινό Cine Πέραμα


4€ από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Πέραμα» για την Ταινία «The Batman», την πολυαναμενόμενη νέα εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη με τον Ρόμπερτ Πάτινσον!

5,00€
4,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
1,00€
Αγορές
17

4€ από 5€ για την Ταινία «The Batman» | Θερινό Cine Πέραμα


4€ από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Πέραμα» για την Ταινία «The Batman», την πολυαναμενόμενη νέα εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη με τον Ρόμπερτ Πάτινσον!

5,00€
4,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 1,00€
  • 4€ από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Πέραμα» για την Ταινία «The Batman»!

    - Προβολές: Δευτέρα 04/07 και Τετάρτη 06/07 στις 21:00
    - Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.

    Πώς θα το αποκτήσω στην τιμή προσφοράς;
    1. Εάν δεν είσαι ήδη μέλος του Goldmall.gr, μπορείς να κάνεις ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σου ΕΔΩ
    2. Κάνε κλικ στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
    3. Αγόρασε τα κουπόνια σου με την κάρτα σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (από οποιαδήποτε τράπεζα).
    4. Τα κουπόνια σου καταχωρούνται αυτόματα στο «Προφίλ» σου στο Goldmall.gr.
    5. Επιδεικνύεις τα κουπόνια κατά την είσοδό σου από κινητό ή εκτυπωμένα.
    * Εάν επιθυμείς να κάνεις τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking, ρίξε μία ματιά στους Τρόπους Αγοράς.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Tenet) είναι ο νέος Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν, ένας πραγματικά Σκοτεινός Ιππότης στην πρώτη γνήσια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου του αυτόκλητου τιμωρού της Γκόθαμ. Η νέα πολλά υποσχόμενη εκδοχή του Μπάτμαν στρέφεται στο ξεκίνημα του, με τον ήρωα να εκτελεί χρέη ντετέκτιβ στα χνάρια ενός νοσηρού κατά συρροή δολοφόνου, παρουσιάζοντας την πιο σκοτεινή και γειωμένη εκδοχή του μύθου.

«The Batman»

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν (Ρόμπερτ Πάτινσον) που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ (Άντι Σέρκις) και τον Τζέιμς Γκόρντον (Τζέφρι Ράιτ), ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν (Ζόι Κράβιτς), ο Όσβαλντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος (Κόλιν Φάρελ), ο Κάρμαϊν Φαλκόνε (Τζον Τορτούρο) και ο Έντουαρντ Νάστον/Γρίφος(Πολ Ντέινο). Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Μπάτμαν πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι. Η εκδίκηση ισούται με δικαιοσύνη, τόσο για τη Νυχτερίδα όσο και για την Γάτα.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Tenet) είναι ο νέος Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν, ένας πραγματικά Σκοτεινός Ιππότης στην πρώτη γνήσια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου του αυτόκλητου τιμωρού της Γκόθαμ. Την πρωτότυπη υπερπαραγωγή σκηνοθετεί ο Ματ Ριβς (Ο Πλανήτης των Πιθήκων) που συγκεντρώνει γύρω από τον Πάτινσον ένα πανίσχυρο καστ. Τον ρόλο της αινιγματικής Κατγούμαν υποδύεται η εντυπωσιακή Ζόι Κράβιτς (Χ-Men: Η πρώτη γενιά), ο Κόλιν Φάρελ (Ο Αστακός) είναι αγνώριστος ως Πιγκουίνος, ο Πολ Ντέινο (Θα Χυθεί Αίμα) στοιχειώνει ως Γρίφος, ο Άντι Σέρκις (Ο Πλανήτης των Πιθήκων) ενσαρκώνει ιδανικά τον συνοδοιπόρο Άλφρεντ, ο Τζέφρι Ράιτ (Η Γαλλική Αποστολή) είναι ο υπαστυνόμος Τζέιμς Γκόρντον, ενώ οι Τζον Τορτούρο (Ω, αδελφέ, πού είσαι;) ενσαρκώνει επιβλητικά τον αρχιμαφιόζο.

Η νέα πολλά υποσχόμενη εκδοχή του Μπάτμαν στρέφεται στο ξεκίνημα του, με τον ήρωα να εκτελεί χρέη ντετέκτιβ στα χνάρια ενός νοσηρού κατά συρροή δολοφόνου, παρουσιάζοντας την πιο σκοτεινή και γειωμένη εκδοχή του μύθου.

ΗΠΑ, 2022
Παραγωγή: Ντίλαν Κλαρκ, Ματ Ριβς
Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Σενάριο: Ματ Ριβς, Πίτερ Κρεγκ
Φωτογραφία: Γκρεγκ Φρέιζερ
Μοντάζ: Γουίλιαμ Χόι, Τάιλερ Νέλσον
Μουσική: Μάικλ Τσιακίνο
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζόε Κράβιτς, Κόλιν Φάρελ, Πολ Ντέινο, Τζέφρι Ράιτ, Τζον Τουρτούρο
Διάρκεια: 176 λεπτά
Διανομή: Tanweer

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Οι καλοκαιρινές νύχτες στο Πέραμα μυρίζουν γιασεμί και ολόφρεσκο βουτυρένιο ποπ κορν!

Στο Cine Πέραμα, τον απόλυτο σινεφίλ προορισμό, θα βρεις έναν θερινό κινηματογραφικό παράδεισο!

Σε ένα κατάφυτο και όμορφο περιβάλλον, κάθε βράδυ απολαμβάνεις όλες τις νέες κινηματογραφικές επιτυχίες, με όλα τα σύγχρονα μέσα ήχου και εικόνας!

Θερινές cine-βραδιές κάτω από το φως των αστεριών στο Cine Πέραμα!

Στον χώρο λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο bar που θα σε προμηθεύσει με όλα τα... απαραίτητα για τη διάρκεια της ταινίας!

Λεωφόρος Δημοκρατίας 146, Πέραμα
210 4020700

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!