Αθήνα

Από 29€: Ραδιοσυχνότητες για Σμίλευση του Σώματος | Αργυρούπολη

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων (RF) σε Περιοχές της επιλογής σου (Γλουτούς, Κοιλιακούς, Μπράτσα, Προσαγωγούς, Μηρούς), για μείωση λίπους και σύσφιξη, στο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής «B-unique», στην Αργυρούπολη!

50,00€
29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
21,00€
Αγορές
16

Από 29€: Ραδιοσυχνότητες για Σμίλευση του Σώματος | Αργυρούπολη

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων (RF) σε Περιοχές της επιλογής σου (Γλουτούς, Κοιλιακούς, Μπράτσα, Προσαγωγούς, Μηρούς), για μείωση λίπους και σύσφιξη, στο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής «B-unique», στην Αργυρούπολη!

50,00€
29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
16 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,00€

Ραδιοσυχνότητες (RF) για Μείωση Λίπους & Σύσφιξη

  • 29€ από 50€ για 1 Συνεδρία
  • 79€ από 150€ για 3 Συνεδρίες (26,33€/συνεδρία)
  • 149€ από 300€ για 6 Συνεδρίες (24,83€/συνεδρία)
  • 199€ από 450€ για 9 Συνεδρίες (22,11€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 20' έως 45' αναλόγως με την περιοχή εφαρμογής. Μικρές περιοχές όπως τα μπράτσα χρειάζονται συνήθως περίπου 20' ενώ μεγαλύτερες περιοχές όπως οι μηροί μπορεί να χρειαστούν έως και 45'. Σημαντικός παράγοντας στη διάρκεια χρήσης του μηχανήματος σε κάθε περιοχή είναι και η ποιότητα-ανθεκτικότητα του δέρματος, όπως επίσης και το μέγεθος του προβλήματος.
* Κάθε συνεδρία πραγματοποιείται σε ένα μόνο σημείο της επιλογής σου (Γλουτούς ή Κοιλιακούς ή Μπράτσα ή Προσαγωγούς ή Μηρούς).
* Στα πακέτα των πολλών συνεδριών μπορεί να γίνει συνδυασμός περιοχών. Για παράδειγμα, το πακέτο των 6 συνεδριών μπορεί να μοιραστεί σε 2 συνεδρίες σε γλουτούς, 2 σε μηρούς και 2 στα μπράτσα ή όπως αλλιώς εσύ επιθυμείς.
* Για αναλυτικές πληροφορίες για τη Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων και το μηχάνημα Dermax, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Δες όλες τις Προσφορές του B-Unique ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

b-unique-kritikes.jpg

Ραδιοσυχνότητες (RF)
Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο αναδιαμόρφωσης του σώματος. Επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν βάθει ιστούς του σώματος, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου.

Η υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, καθώς και τη διάσπαση και φυσική αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας.

Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων δίνουν τη δυνατότητα οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων στην περιοχή που πραγματοποιείται η εφαρμογή.

  • Ισχύει έως 18/12/2022.
  • Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-15:00 | Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 210 9961553, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το «B-Unique» είναι ένα Κέντρο Αισθητικής που βρίσκεται στην Αργυρούπολη, σε έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, για τη δική σου φροντίδα και περιποίηση!

Εδώ θα βρεις εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, σώματος και άκρων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Είναι εδώ για να σου προσφέρει μια κορυφαία προσωπική εμπειρία αναζωογόνησης, για να φροντίσει την επιδερμίδα σου και να αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά!

Στο Κέντρο Αισθητικής «B-Unique» αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη της κοσμετολογίας προκειμένου να καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, εφαρμόζοντας σύγχρονες θεραπείες, οι οποίες στοχεύουν στην ανάδειξη του καλύτερού σου εαυτού.

Απόλαυσε μια σειρά θεραπειών, αισθητικής πρόληψης και αποκατάστασης, με συνεχείς αναβαθμίσεις και ανανεώσεις των υπηρεσιών, βασισμένες στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση της παγκόσμιας επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης.

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται, εξατομικευμένα και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

Be unique γιατί η ομορφιά είναι θέμα επιλογής!

Κυκλάδων 13, Αργυρούπολη
https://www.b-unique.gr/
210 9961553

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αθήνα
Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!
Έκπτωση -59% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!

Αγορές: 23 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
24,90€
Αθήνα
Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!
Έκπτωση -33% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!

Αγορές: 15 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 90,00€
59,90€