Αθήνα

Από 9,90€: Ειδικές Συνεδρίες κατά του Τοπικού Λίπους | Αγία Παρασκευή

Από 9,90€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Lipolaser, για Αδυνάτισμα, Μείωση του Τοπικού Λίπους και της Κυτταρίτιδας, στο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής «Deniz Beauty Clinic», στην Αγία Παρασκευή!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
15

Από 9,90€: Ειδικές Συνεδρίες κατά του Τοπικού Λίπους | Αγία Παρασκευή

Από 9,90€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Lipolaser, για Αδυνάτισμα, Μείωση του Τοπικού Λίπους και της Κυτταρίτιδας, στο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής «Deniz Beauty Clinic», στην Αγία Παρασκευή!

15 Αγορές

Lipolaser για Αδυνάτισμα, Μείωση του Τοπικού Λίπους και της Κυτταρίτιδας

 • 9,90€ για 1 Συνεδρία
 • 14,90€ για 3 Συνεδρίες (4,96€/συνεδρία)
 • 24,90€ για 6 Συνεδρίες (4,15€/συνεδρία)
 • 34,90€ για 9 Συνεδρίες (3,87€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε Συνεδρίας: 30'
- Η κάθε συνεδρία πραγματοποιείται σε όποια περιοχή του σώματος επιθυμείς ή και σε συνδυασμό διάφορων περιοχών με έμφαση όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη (κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, κ.α.)
- Η κάθε συνεδρία πραγματοποιείται περίπου ανά 1 εβδομάδα, ώστε να επέλθει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα σε συνδυασμό με μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
- Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή με περιμετρική μείωση πόντων αμέσως μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για καλύτερα αποτελέσματα ωστόσο, προτείνονται τουλάχιστον 6 συνεδρίες, πάντα ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

* Δες όλες τις Προσφορές του Κέντρου Αισθητικής «Deniz Beauty Clinic», με κλικ ----> ΕΔΩ

Lipolaser
Το Lipolaser είναι μια μη-χειρουργική διαδικασία, με χρήση χαμηλού επιπέδου λέιζερ, με στόχο τα αποθέματα λίπους στο σώμα μας. Το πρωτοποριακό είναι ότι μετατρέπει αυτές τις εναποθέσεις λίπους σε ενέργεια για τον οργανισμό, το οποίο καταναλώνεται αμέσως μετά τη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία λέιζερ Lipo, το λίπος που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα, αποστραγγίζεται μέσω του λεμφικού συστήματος, μεταβολίζεται και αποβάλλεται μέσω του ουροποιητικού συστήματος.

Το Lipolaser μειώνει εκατοστά σε στοχευμένες περιοχές του σώματος, όπως κοιλιά, μηρούς, μπράτσα, μέση, γλουτούς, πλάτη. Η θεραπεία είναι εγκεκριμένη από τον FDA και θεωρείται μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση.

 • Ισχύει έως 30/09/2022.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 έως 20:30.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στα τηλέφωνα 210 6014250 ή 694 2700257, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.

Το Deniz Beauty Clinic δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, επεμβατικής και μοντέρνας αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν όμορφο χώρο και άρτια εξοπλισμένο.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου με εξατομικευμένα προγράμματα, ανάλογα με τις πραγματικές σου ανάγκες, σε προσιτές τιμές.

Εδώ θα βρεις υπηρεσίες όπως:
- Αισθητική Προσώπου
- Αισθητική Σώματος
- Αποτρίχωση
- Μασάζ
- Περιποίηση Άκρων

Μεσογείων 465 Α, Αγία Παρασκευή
https://debeaute.gr/
210 6014250

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!