Ομορφιά | Ευεξία

Από 23,90€: 1 έως 9 Συνεδρίες Bodysculpt με το επαναστατικό MagBeauty!

Από 23,90€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Bodysculpt σε περιοχές της επιλογής σου, με το ολοκαίνουργιο επαναστατικό μηχάνημα MagBeauty EMS, για Γυναίκες & Άνδρες, για Μείωση του Λίπους & Μυϊκή Ενδυνάμωση, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Αισθητικής «Divine Beauty», στην Τούμπα!

Ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης!

23,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
41

Από 23,90€: 1 έως 9 Συνεδρίες Bodysculpt με το επαναστατικό MagBeauty!

Από 23,90€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Bodysculpt σε περιοχές της επιλογής σου, με το ολοκαίνουργιο επαναστατικό μηχάνημα MagBeauty EMS, για Γυναίκες & Άνδρες, για Μείωση του Λίπους & Μυϊκή Ενδυνάμωση, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Αισθητικής «Divine Beauty», στην Τούμπα!

Ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης!

23,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
41 Αγορές

Συνεδρίες Bodysculpt σε περιοχές της επιλογής σου, με το μηχάνημα MagBeauty, για Μείωση του Λίπους & Μυϊκή Ενδυνάμωση

 • 23,90€ από 40€ για 1 Συνεδρία
 • 65,90€ από 120€ για 3 Συνεδρίες (21,96€/συνεδρία)
 • 118,90€ από 240€ για 6 Συνεδρίες (19,81€/συνεδρία)
 • 158,90€ από 360€ για 9 Συνεδρίες (17,65€/συνεδρία)

* Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 30' (ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης!)
* Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται εφαρμογή σε 1 περιοχή της επιλογής σου.
* Επιλογή περιοχών από: Γλουτούς | Κοιλιακούς | Πόδια (μπροστά-πίσω)
* Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.

* Κι αν θες πρόσωπο που λάμπει, τσέκαρε και την Προσφορά του Divine Beauty για Luxury Face Treatment, με κλικ -----> ΕΔΩ


MagBeaty, η επανάσταση στην καταπολέμηση του λίπους, στο αδυνάτισμα και το χτίσιμο μυών!
Το ολοκαίνουριο μηχάνημα Mag Beauty χρησιμοποιεί την τεχνολογία HiEMT High Energy Focused Electromagnetic Wave με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πυκνότητα και ο όγκος των μυών. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας των 30 λεπτών ο μυς συστέλλεται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και ένταση με αποτέλεσμα την απόπτωση των λιποκυττάρων με φυσικό τρόπο και κατά συνέπεια τη μείωση του βάρους.

Ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης!!

Έρευνες δείχνουν ότι μετά από συνεδρίες με Mag Beauty μπορεί να μειωθεί το λίπος κατά 19% και να αυξηθεί το 16% των μυών!

- Για περισσότερες πληροφορίες για το Mag Beauty κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Το ολοκαίνουριο μηχάνημα MAG BEAUTY χρησιμοποιεί την τεχνολογία HiEMTHighEnergyFocusedElectromagneticWave με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πυκνότητα και ο όγκος των μυών. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας των 30 λεπτών ο μυς συστέλλεται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και ένταση με αποτέλεσμα την απόπτωση των λιποκυττάρων με φυσικό τρόπο και κατά συνέπεια τη μείωση του βάρους.

Ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης!!

Κατά τη διάρκεια φυσικής άσκησης δραστηριοποιούμε περίπου το 70% του μυός. Με το μηχάνημα πραγματοποιούμε ενεργοποίηση 100% του μυός αφού σε κάθε συνεδρία γίνονται περισσότερες από 30.000 συσπάσεις οι οποίες είναι στοχεύουν εκεί που εμείς θέλουμε!!

Η στοχευμένη μυϊκή κίνηση όχι μόνο ΔΕΝ προκαλεί τραυματισμούς, βλάβη στις αρθρώσεις στα οστά αλλά είναι εντελώς ανώδυνη και ενισχύει αποτελεσματικά τους κοιλιακούς ή τους ισχιακούς μύες αυξάνοντας και τον όγκο τους! Σμιλεύει τη γραμμή του σώματος καθιστώντας την πιο εμφανή!!

Έρευνες δείχνουν ότι μετά από συνεδρίες με Mag Beauty μπορεί να μειωθεί το λίπος κατά 19% και να αυξηθεί το 16% των μυών!!

Άριστα αποτελέσματα:

Γλουτοί
Αντί για την άσκηση των ‘’καθισμάτων’’ οι 20.000 συσπάσεις του EMS πραγματοποιούν αύξηση της μυϊκής μάζας , επιτυγχάνεται υπερτροφία χωρίς να μεγαλώνουν οι μηροί και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται ανόρθωση!! Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και εξαιρετικό!

Κοιλιακοί
Χρησιμοποιώντας τα προγράμματα του EMS γυμνάζονται οι μυείς, αυξάνεται ο μεταβολισμός και καίγεται το λίπος!! Αποτέλεσμα ? Επίπεδη κοιλιά, απώλεια βάρους και σύσφιξη !!

Πόδια μπροστά/πίσω
Η στοχευμένη μυϊκή κίνηση που προκαλεί η τεχνολογία High Energy Focused Electromagnetic Wave έχει ως αποτέλεσμα τη θεαματική βελτίωση της εικόνας των μυών καθώς επιτυγχάνεται μυϊκή υπερτροφία και καύση λίπους μαζί!!

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 30/11/2022.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-21:00
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2310 904477
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής Divine Beauty βρίσκεται στην περιοχή της Τούμπας στην οδό Λαμπράκη 23, πλησίον της οδού Κατσιμίδη.

Σε έναν ζεστό και υψηλής αισθητικής χώρο, θα απολαύσεις επαγγελματικές υπηρεσίες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Η αγάπη για τις υπηρεσίες αισθητικής, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα!

Συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων αισθητικής και παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες!

Γνώρισε το Divine Beauty και αυτό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και να αποκαλύψεις τη δική σου μοναδική ομορφιά !

Γρ. Λαμπράκη 23 (πλησίον Κατσιμίδη)
https://divinebeauty-thessaloniki.gr/
2310 904477

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!