39€ από 80€ για Service και Έλεγχο του Συστήματος Φρένων Ι.Χ. Αυτοκινήτου, με αγορά και τοποθέτηση 1 σετ Τακάκια Φρένων, ή 1 σετ Σιαγόνων των πίσω Φρένων & δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης, για Ασφάλεια και Οικονομία, στο Συνεργείο Αυτοκινήτων «Auto Service Ζαχαριάδης» στον Εύοσμο!

80,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
41,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
49


39€ από 80€ για Service και Έλεγχο του Συστήματος Φρένων Ι.Χ. Αυτοκινήτου, με αγορά και τοποθέτηση 1 σετ Τακάκια Φρένων, ή 1 σετ Σιαγόνων των πίσω Φρένων & δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης, για Ασφάλεια και Οικονομία, στο Συνεργείο Αυτοκινήτων «Auto Service Ζαχαριάδης» στον Εύοσμο!

80,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
49 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 41,00€
 • 39€ από 80€ για Service και Έλεγχος του Συστήματος Φρένων Ι.Χ. Αυτοκινήτου έως 1600cc & Αγορά και τοποθέτηση 1 σετ Τακάκια μπροστινών Φρένων ή Αγορά και τοποθέτηση 1 σετ Τακάκια πίσω Φρένων ή  Αγορά και τοποθέτηση 1 σετ Σιαγόνων των πίσω Φρένων

- Δυνατότητα παροχής Αυτοκινήτου Αντικατάστασης, 

κατόπιν σχετικής διαθεσιμότητάς και έπειτα από συνεννόηση 
με τον υπεύθυνο της επιχείρησης πριν την επίσκεψή σας στον χώρο. 

- Για κάποια μοντέλα Αυτοκινήτων άνω των 1.600 cc ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στην αγορά και τοποθέτηση φρένων και σιαγόνων, έπειτα από συνεννόηση σας με τον υπεύθυνο της επιχείρησης και πληρωτέα απευθείας στην επιχείρηση.

 • Ισχύει έως 30/03/2022.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 έως 18:00.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Ι.Χ. Αυτοκίνητο
 • Δυνατότητα αγοράς 8 κουπονιών, έως 4 για προσωπική χρήση.
 • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά. Π.χ. αγοράζοντας 2 κουπόνια, έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε και τα εμπρός και τα πίσω τακάκια ή σιαγόνες του αυτοκινήτου σας για τελειότερο και οικονομικότερο αποτέλεσμα.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2314 018254.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων «Auto Service Ζαχαριάδης», έκτος από υπηρεσίες επισκευής παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης και βελτίωσης του αυτοκινήτου σας οι οποίες θα σας προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια και την απόλυτη οδηγική συμπεριφορά του οχήματος σας. 

Σε ένα φιλικό περιβάλλον το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι βέβαιο πως θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη σας με την εμπειρία που διαθέτει και χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνική αλλά και τα άριστης ποιότητας υλικά σε κάθε περίπτωση.

Έκτος από τις πολυάριθμες υπηρεσίες που παρέχονται αξιοσημείωτη είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς για κάθε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου με συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό.

Επτανήσου 39, Εύοσμος
2314 018254

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!