Μόλις από 12,90€ για Full Body Relax Massage ή Deep Tissue Massage ή Thai Massage ή Shiatsu Massage ή Massage Ρεφλεξολογίας ή Ολιστικό Αναζωογονητικό Massage Προσώπου - Rejuvance, στο όμορφο περιβάλλον του «Dreamland», στον Πολυχώρο του «ARTaction Pilates» στο Κέντρο!

12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
120Μόλις από 12,90€ για Full Body Relax Massage ή Deep Tissue Massage ή Thai Massage ή Shiatsu Massage ή Massage Ρεφλεξολογίας ή Ολιστικό Αναζωογονητικό Massage Προσώπου - Rejuvance, στο όμορφο περιβάλλον του «Dreamland», στον Πολυχώρο του «ARTaction Pilates» στο Κέντρο!

12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
120 Αγορές
 • 12,90€ για Full Body Relax Massage (50’) 
 • 12,90€ για Deep Tissue Massage (50’) 
 • 14,90€ για Shiatsu Massage (50’)
 • 14,90€ για Rejuvance Προσώπου - Ολιστικό Αναζωογονητικό Massage Προσώπου (50’) 
 • 14,90€ για 1 Massage Ρεφλεξολογίας (50’) 
 • 19,90€ για Thai Massage (50’) 

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 

- Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε άνδρα ή γυναίκα θεραπεύτρια.

Full Body Relax Massage 

To Full Body Relax Massage είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. 

Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.    

Deep Tissue massage

Το Deep Tissue massage είναι βαθύ και δυνατό μασάζ. Η ένταση αυξάνεται σταδιακά και αποτελείται από δυνατές και αργές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν. Το Deep Tissue massage απελευθερώνει τον μυϊκό πόνο ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος.
Είναι Ιδανικό για: 
- Μείωση και απομάκρυνση των χρόνιων πόνων
- Ενεργοποίηση μυϊκών ομάδων που βρίσκονται σε βάθος
- Ανακούφιση από κράμπες, έντονα πιασίματα, θλάση και τραβήγματα μυών, λόγω άσκησης, όπως μηροί, γλουτοί και γάμπες
- Αντιμετώπιση χρόνιων προτύπων στάσης ή επαναλαμβανόμενων κινήσεων που καταπονούν το σώμα
- Ανακούφιση αυχένα, κοιλιακά και εντερικά προβλήματα
- Αποβολή τοξινών
- Σταδιακή διάλυση της κυτταρίτιδας

Shiatsu Massage

Το Shiatsu είναι θεραπευτική τεχνική χειρομάλαξης που προέρχεται απ’ την ιαπωνική χειροπρακτική μέθοδο ΑΝΜΑ, η οποία έχει τις ρίζες της στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Το shiatsu είναι ιαπωνική λέξη και προέρχεται από τις συνδετικές λέξεις shi, που σημαίνει δάχτυλο, και atsu, που σημαίνει πίεση. Έτσι, το Σιάτσου είναι το κατεξοχήν μασάζ πίεσης με τα δάχτυλα.

Το shiatsu είναι στην ουσία ένα είδος βελονισμού χωρίς βελόνες, όπου με τις παλάμες, τα δάχτυλα (κυρίως τους αντίχειρες), τους αγκώνες ή και τα γόνατα γίνονται μαλάξεις και ασκούνται πιέσεις στα ενεργειακά κανάλια ή αλλιώς στους μεσημβρινούς του σώματος, δηλαδή την εσωτερική ενέργεια του σώματος. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε συνεδρίας πιέζονται σημεία αντίστοιχα με του βελονισμού.

Οι μαλάξεις και οι πιέσεις αυτές βοηθούν στην ενεργειακή εξισορρόπηση του σώματος, ξεμπλοκάροντας την ενέργεια που έχει συσσωρευτεί κι έχει μείνει στάσιμη σε κάποια σημεία, ενώ σε άλλα δεν κινείται. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποκαταστήσει την υγεία και να αποτρέψει μια πιθανή ασθένεια.

Το shiatsu είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε οσφυαλγίες – ισχιαλγίες, αυχενικό σύνδρομο, πόνους μέσης, τενοντίτιδα, επικονδυλίτιδα, κολίτιδες, προβλήματα πέψης, αϋπνία, κόπωση, ιλίγγους, πονοκεφάλους και ημικρανίες, διαταραχές εμμήνου ρύσεως κ.ά. Φυσικά βελτιώνει τη διάθεση και φέρνει ευεξία.

Απ’ την πρώτη κιόλας συνεδρία θα νιώσετε ευεξία, αναζωογόνηση και εσωτερική ισορροπία.

 Rejuvance Προσώπου

Το Rejuvance είναι ένα ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου που απαλλάσσει τους μύες του προσώπου από τις εντάσεις. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο κεφάλι και λαιμό με σκοπό ένα πρόσωπο λαμπερό, ήρεμο και με λιγότερες ρυτίδες.

Θα λέγαμε ότι είναι ένας φυσικός τρόπος ανανέωσης, αναζωογόνησης και αντιμετώπισης της φθοράς του χρόνου δηλαδή της διαδικασίας της γήρανσης και πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας και στο χώρο των Spa.

Οι τεχνικές του  Rejuvance δουλεύουν με τη φυσιολογία του οργανισμού με αποτέλεσμα τη βαθιά εσωτερική ενυδάτωση του δέρματος και όλες οι κινήσεις γίνονται με τα ακροδάχτυλα  σε στεγνό δέρμα χωρίς κρέμες, λάδια ή άλλα καλλυντικά σκευάσματα.

Ο θεραπευτικός κύκλος ολοκληρώνεται σε 6 διαφορετικές  συνεδρίες, σε εβδομαδιαία βάση, που δουλεύουν σε διαφορετικά σημεία του προσώπου κάθε φορά. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να προταθεί συντήρηση για εμβάθυνση των αποτελεσμάτων.

Εξαλείφει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους, επαναφέρει τον μυϊκό τόνο, αποκαθιστά μυϊκές δυσμορφίες, τονώνει την αιμάτωση των ιστών και απελευθερώνει το κολλαγόνο λειτουργώντας ως φυσικό lifting. 

Παράλληλα ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ένταση του αυχένα, βοηθά στην χαλάρωση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, βελτιώνει την λειτουργία της γνάθου και της αναπνοής. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τον αυχένα, το κεφάλι.

Ρεφλεξολογία

Η μέθοδος της Ρεφλεξολογίας έχει τις ρίζες της στους αρχαίους πολιτισμούς. 
Η παρατήρηση και η σχέση των φυσικών στοιχείων με τον άνθρωπο έγινε αντιληπτή από τις αρχές της ύπαρξής του. 

Τα πόδια, λόγω της θέσης τους στο ανθρώπινο σώμα έχουν το πλεονέκτημα της άμεσης επαφής και επικοινωνίας με ένα από τα βασικά φυσικά στοιχεία, τη Γη. Με αυτή τη βασική ιδιότητα απέκτησαν αμέσως ιδιαίτερο σεβασμό. 

Κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί έδιναν μεγάλη σημασία στην καλή κατάσταση και περιποίηση των πελμάτων. Η ενασχόληση αυτή και το φυσικό ένστικτο του ανθρώπου άρχισαν να οδηγούν σε κάποιες παρατηρήσεις που συνέδεαν τα πέλματα με τη διατήρηση της καλής υγείας και αυτοθεραπείας όλου του σώματος. 
Η ρεφλεξολογία θεωρείται σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες συμπληρωματικές θεραπείες.
 
Thai Massage 

Το Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ είναι μια αρχαιότατη θεραπευτική μέθοδος παλαιότερη των 2.500 ετών. Έλκει την καταγωγή του απ’ την Ινδία. Στην Ταϋλάνδη έφτασε  τον 20 - 30  π.Χ. αιώνα μαζί με το Βουδισμό.

Ο δότης της θεραπείας χρησιμοποιεί δάχτυλα (ειδικά τους αντίχειρες), παλάμες, αγκώνες, γόνατα και πατούσες για να ασκήσει πιέσεις και ήπιες διατάσεις στις ενεργειακές γραμμές Sen (αντίστοιχες των Μεσημβρινών της Κινέζικης Ιατρικής).

Οι πιέσεις ασκούνται για να απελευθερωθεί η μπλοκαρισμένη ενέργεια των εσωτερικών οργάνων και οι διατάσεις για να υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι πόνοι.

Μερικά απ’ τα οφέλη του Thai Massage είναι η βελτίωση και πολύ συχνά η εξαφάνιση αυχενικών προβλημάτων, δυσχερειών της σπονδυλικής στήλης, τενοντίτιδας, επικονδυλίτιδας και αρθρίτιδας.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό  για διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, καθώς ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Βοηθά επίσης σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και αποσυμφόρηση συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων κ.ά.

 • Ισχύει έως 31/03/2019.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00 & Σάββατο έως Κυριακή 10:00 έως 18:00.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 3 για προσωπική χρήση και τα υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 699 5674426, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού. 
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Η Χριστίνα Πολύζου έχει δημιουργήσει έναν πολυχώρο στο κέντρο της πόλης, στο οποίο θα συναντήσετε μαθήματα για όλες τις ηλικίες, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία με είδη μασάζ και θεραπειών για μία ολιστική προσέγγιση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας.

Όλα αυτά, θα τα βρείτε σε έναν ζεστό, φιλόξενο, όμορφο και άρτια εξοπλισμένο χώρο στον οποίο μπορείτε όχι μόνο να γυμναστείτε, αλλά και να αποκτήσετε τον δικό σας χώρο ανάπαυσης και αναζωογόνησης, μυαλού και σώματος.

Παράλληλα, η Χριστίνα και η ARTaction Pilates σας παρέχουν άρτια εκπαιδευτικά προγράμματα της μεθόδου Pilates. Μαζί της μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα και να διδαχτείτε την «τέχνη» της μεθόδου Pilates και να γίνεται ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.

Ίωνος Δραγούμη 57, Θεσσαλονίκη
699 5674426

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Δωρεάν Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!