Massage

Από 24,90€: Full Body Massage ή Χαμάμ 2 Ατόμων & Δυνατότητα Συνδυασμού


Από 24,90€ για 1 Ανατολίτικη Ethnic Εμπειρία Αναζωογόνησης 2 Ατόμων, με Prive Hammam (45') ή Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax ή Deep Tissue & δυνατότητα συνδυασμού τους & extra δυνατότητα για Body Scrub (15') με κόκκους από χαβιάρι, στους ατμοσφαιρικούς χώρους του «Harara Hammam», στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
25,10€
Αγορές
341

Από 24,90€: Full Body Massage ή Χαμάμ 2 Ατόμων & Δυνατότητα Συνδυασμού


Από 24,90€ για 1 Ανατολίτικη Ethnic Εμπειρία Αναζωογόνησης 2 Ατόμων, με Prive Hammam (45') ή Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax ή Deep Tissue & δυνατότητα συνδυασμού τους & extra δυνατότητα για Body Scrub (15') με κόκκους από χαβιάρι, στους ατμοσφαιρικούς χώρους του «Harara Hammam», στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
341 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€
  • 24,90€ από 50€ για Prive Hammam (45') 2 Ατόμων
  • 28,90€ από 40€ για Full Body Relax Massage (60') 2 Ατόμων σε Prive Καμπίνα με Ethnic Design
  • 39,90€ από 55€ για Πακέτο 2 Ατόμων συνολικής διάρκειας 75' που περιλαμβάνει Full Body Relax Massage (60') & Body Scrub (15') με κόκκους από χαβιάρι σε Prive Καμπίνα με Ethnic Design
  • 49,90€ από 80€ για Πακέτο 2 Ατόμων συνολικής διάρκειας 105' που περιλαμβάνει Full Body Relax ή Deep Tissue Massage (60') & Prive Hammam (45') σε Prive Καμπίνα με Ethnic Design
  • 59,90€ από 95€ για Πακέτο 2 Ατόμων συνολικής διάρκειας 120' που περιλαμβάνει Full Body Relax ή Deep Tissue Massage (60') & Prive Hammam (45') & Body Scrub (15') με κόκκους από χαβιάρι σε Prive Καμπίνα με Ethnic Design

* Οι κανονικές τιμές για το Full Body Relax Massage (60') για 2 Άτομα είναι 40€ και για το Full Body Deep Tissue Massage (60') για 2 Άτομα είναι 50€.
* Παρέχονται παντόφλες και πετσέτες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Και αν θες την αντίστοιχη Προσφορά για 1 Άτομο, κάνε κλικ -----> ΕΔΩ


Harara Hammam (Κατούνη 33, Θεσσαλονίκη)

Το Harara Hammam είναι μία όαση ευεξίας και γαλήνης που αποφορτίζει το σώμα και το πνεύμα και προσφέρει ψυχική ανάταση. Με σεβασμό στην παράδοση της ανατολίτικης φιλοσοφίας και διακόσμηση που θυμίζει Εγγύς Ανατολή, το άψογα καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει μια πλήρη εμπειρία χαμάμ, σε ατμόσφαιρα ηρεμίας. Το κέντρο είναι ένας παράδεισος χαλάρωσης και ευεξίας στο κέντρο της πόλης.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αναζωογόνησης και της ευεξίας, το κέντρο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση της ανατολής με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Τι είπαν οι πελάτες της επιχείρησης: 

harara-hammam.png

Relax Massage
Το relax massage είναι μια απολαυστική εμπειρία που μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Μπορείτε να μειώσετε το άγχος και το στρες, να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος και να βελτιώσετε την ύπνο σας. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από πόνους στη μέση, τον αυχένα και τους ώμους, καθώς και στην ανακούφιση από μυϊκους τραυματισμούς. Συνολικά, το relax massage είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν τρόπο να ανακουφιστούν από το στρες της καθημερινότητας και να αισθανθούν πιο χαλαρωμένοι και ανανεωμένοι.

Deep Tissue Massage
Το deep tissue massage είναι μια θεραπευτική μορφή μασάζ που στοχεύει στην ανακούφιση από έντονους πόνους και πίεση στους μύες και τα αποτελέσματα είναι αμέσως αντιληπτά. Με τη βοήθεια του deep tissue massage, μπορείτε να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και της λεμφοκίνησης, να μειώσετε το άγχος και το στρες, να αυξήσετε την ευλυγισία των μυών σας και να βελτιώσετε την στάση σας. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από πόνους στη μέση, τον αυχένα, τους ώμους και τους γλουτούς, καθώς και στην καταπράυνση χρόνιων πόνων και σε καταστάσεις μετά από τραυματισμούς.

Hammam
Το χαμάμ είναι μια παραδοσιακή μέθοδος αναζωογόνησης του σώματος, που προέρχεται από τις αραβικές κουλτούρες. Με τη χρήση ατμού και διαφόρων φυσικών συστατικών, το χαμάμ μπορεί να βοηθήσει το σώμα να ανακουφιστεί από το άγχος και το στρες, να απομακρύνει τους τοξίνες και τους ρύπους από το δέρμα και να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία σας.
Επιπλέον, το χαμάμ μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να συνεισφέρει στην ανακούφιση από πόνους στους μύες και τους αρθρώσεις. Είναι επίσης γνωστό ότι βοηθά στην ανακούφιση από προβλήματα αναπνοής και στην βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης.

Μασάζ Κεφαλής 
Το μασάζ κεφαλής είναι ένα είδος παραδοσιακού θεραπευτικού μασάζ που εστιάζει στο κεφάλι και το άνω μέρος του σώματος, επιμένοντας ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα, όπως είναι οι βραχίονες, οι ώμοι, το άνω μέρος της πλάτης, το πρόσωπο, ο λαιμός, οι κρόταφοι και η περιοχή ανάμεσα στα μάτια, όπου βρίσκεται το ιγμόρειο, και το τριχωτό της κεφαλής.
Το μασάζ χρησιμοποιεί δική του τεχνική με ειδικές πιέσεις και ήπιες μαλάξεις. Η αίσθηση που αποκομίζει ο θεραπευόμενος είναι μοναδική, καθώς χαλαρώνει από την ένταση και βυθίζεται στην απόλυτη γαλήνη.

Foot Massage
Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Η μάλαξη άκρων είναι μία ολιστική μάλαξη και προτείνεται σε όλους για ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.
Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος. Ολόκληρο το πέλμα έχει χαρτογραφηθεί και έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που περιέχουν συμπλέγματα νεύρων και δίνουν ερεθίσματα σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Από το πέλμα περνούν πολλά αγγεία και νεύρα (για την ακρίβεια 72.000 απολήξεις νεύρων), τα οποία συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος , και το αιματώνουν και το νευρώνουν.

  • Ισχύει έως 29/02/2024.
  • Δευτέρα έως Κυριακή 12:00-22:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 534609, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Harara Hammam 

Το Harara Hammam είναι μία όαση ευεξίας και γαλήνης που αποφορτίζει το σώμα και το πνεύμα και προσφέρει ψυχική ανάταση. Με σεβασμό στην παράδοση της ανατολίτικης φιλοσοφίας και διακόσμηση που θυμίζει Εγγύς Ανατολή, το άψογα καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει μια πλήρη εμπειρία χαμάμ, σε ατμόσφαιρα ηρεμίας. Το κέντρο είναι ένας παράδεισος χαλάρωσης και ευεξίας στο κέντρο της πόλης.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αναζωογόνησης και της ευεξίας, το κέντρο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση της ανατολής με τη σύγχρονη τεχνολογία.
Επιπλέον, στον χώρο του καφε - μπαρ μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα σε ένα ατμοσφαιρικό, ανατολίτικο περιβάλλον. 
Επισκέψου το Harara Hammam και θα εκτιμήσεις την πραγματική αξία της χαλάρωσης!

Κατούνη 33, Θεσσαλονίκη
https://www.hararahammam.gr/
231 053 4609

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!