Θέατρο | Συναυλίες

8€: «Πώς Λένε το Κορίτσι που Κρατά ένα Μπαλόνι;» | Θέατρο Σοφούλη


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πώς Λένε το Κορίτσι που Κρατά ένα Μπαλόνι;», στο Θέατρο Σοφούλη, κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου!

Τέσσερις ηθοποιοί επί σκηνής, με ένα πρωτότυπο σκηνικό χορεύουν, τραγουδούν και μιλούν για την παιδικότητα, την ελευθερία, την ανιδιοτελή αγάπη και το κυνήγι της ευτυχίας!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
71

8€: «Πώς Λένε το Κορίτσι που Κρατά ένα Μπαλόνι;» | Θέατρο Σοφούλη


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πώς Λένε το Κορίτσι που Κρατά ένα Μπαλόνι;», στο Θέατρο Σοφούλη, κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου!

Τέσσερις ηθοποιοί επί σκηνής, με ένα πρωτότυπο σκηνικό χορεύουν, τραγουδούν και μιλούν για την παιδικότητα, την ελευθερία, την ανιδιοτελή αγάπη και το κυνήγι της ευτυχίας!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
71 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 8€ από 10για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι;» στο Θέατρο Σοφούλη

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου - 17:30
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου - 17:30
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου - 17:30
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου - 17:30


- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 10€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης, επιδεικνύοντας το κουπόνι που αγόρασες.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.
- Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 8 χρονών.


Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά)

Ανανεωμένο και άκρως επίκαιρο, το εξαιρετικά τρυφερό έργο «Πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι;» του Μάνου Κοντολέων, έρχεται ξανά στη σκηνή του θεάτρου Σοφούλη, από την θεατρική ομάδα BLACKBIRD. Ένα αγόρι ψάχνει ένα κορίτσι που κρατά… ένα κόκκινο μπαλόνι. Μα το κορίτσι όλο έρχεται και χάνεται. Στη στάση ενός λεωφορείου πρέπει να την πρωτοσυνάντησε, μα ούτε το όνομά της δεν πρόλαβε να μάθει. Πού να βρίσκεται το κορίτσι που χόρεψαν μαζί κάτω από τη βροχή; Σε ένα πάρκο; Σε μία παρέλαση; Μπροστά από κάποιο βιβλίο;

Συντελεστές

Σκηνοθεσία | Θεατρικό κείμενο: Ανθή Ιωαννίδου
Βοηθός σκηνοθέτη | Εμψύχωση ομάδας: Αλέξης Κότσυφας
Τραγούδι παράστασης: «Το μπαλόνι» του Θοδωρή Κοτονιά
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Χαρίσιος Γκατζόφλιας
Ενδυματολογία: Τζένη Γεωργιάδου – JAGE
Σχεδιασμός | Κατασκευή σκηνικού: Θανάσης Λιακόπουλος, Αλέξης Κότσυφας
Φωτισμοί: Ανέστης Aτακτίδης
Σχεδιασμός αφίσας | Γραφιστικά: Δήμητρα Βυζαντιάδου
Φωτογραφίες: Μελίνα Μαραγκάκη
Βίντεο | Τρέιλερ: Στέφανος Μπουζόπουλος
Επικοινωνία | Δημόσιες σχέσεις: Μαρία Τότσκα

Παίζουν:
Μαρκέλλα Καραπιπέρη
Γιώτα Κασιμιάδου
Χρύσα Σεραφείμ
Γιώργος Τερζής

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

«Πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι;»

Ανανεωμένο και άκρως επίκαιρο, το εξαιρετικά τρυφερό έργο «Πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι;» του Μάνου Κοντολέων, έρχεται ξανά στη σκηνή του θεάτρου Σοφούλη, από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 17:30 για 4 μόνο παραστάσεις από την θεατρική ομάδα BLACKBIRD. Βλέποντας συνεχώς ανθρώπους να τρέχουν, να προσπαθούν να προλάβουν, να ξεχνούν να ζήσουν, να ονειρευτούν, ανθρώπους που έχουν αφήσει το παιδί μέσα τους, προέκυψε αυτή η παράσταση, την οποία προσκαλούμε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά να δουν και να θυμηθούν πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι.

Η υπόθεση

Ένα αγόρι ψάχνει ένα κορίτσι που κρατά… ένα κόκκινο μπαλόνι. Μα το κορίτσι όλο έρχεται και χάνεται. Στη στάση ενός λεωφορείου πρέπει να την πρωτοσυνάντησε, μα ούτε το όνομά της δεν πρόλαβε να μάθει. Πού να βρίσκεται το κορίτσι που χόρεψαν μαζί κάτω από τη βροχή; Σε ένα πάρκο; Σε μία παρέλαση; Μπροστά από κάποιο βιβλίο; Το αγόρι την ψάχνει παντού, μπροστά από ψηλά κτίρια, μα και στενά δρομάκια και αναρωτιέται μήπως κάποιος την έχει δει. Μα κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί. Εσύ; Μήπως εσύ την έχεις δει; Ίσως κάπου να την έχεις συναντήσει;

Τέσσερις ηθοποιοί επί σκηνής, μ’ ένα πρωτότυπο σκηνικό που θα μπορούσε να θυμίσει το σκίτσο ενός μικρού παιδιού, παρέα με το χαρακτηριστικό κόκκινο μπαλόνι, χορεύουν, τραγουδούν και μιλούν για την παιδικότητα, την ελευθερία, την ανιδιοτελή αγάπη και το κυνήγι της ευτυχίας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία|Θεατρικό κείμενο: Ανθή Ιωαννίδου

Βοηθός σκηνοθέτη|Εμψύχωση ομάδας: Αλέξης Κότσυφας

Τραγούδι παράστασης: «Το μπαλόνι» του Θοδωρή Κοτονιά

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Χαρίσιος Γκατζόφλιας

Ενδυματολογία: Τζένη Γεωργιάδου – JAGE

Σχεδιασμός|Κατασκευή σκηνικού: Θανάσης Λιακόπουλος, Αλέξης Κότσυφας

Φωτισμοί: Ανέστης Aτακτίδης

Σχεδιασμός αφίσας|Γραφιστικά: Δήμητρα Βυζαντιάδου

Φωτογραφίες: Μελίνα Μαραγκάκη

Βίντεο|Τρέιλερ: Στέφανος Μπουζόπουλος

Επικοινωνία|Δημόσιες σχέσεις: Μαρία Τότσκα

Παίζουν

Μαρκέλλα Καραπιπέρη

Γιώτα Κασιμιάδου

Χρύσα Σεραφείμ

Γιώργος Τερζής

Πληροφορίες

Πρεμιέρα: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 17:30

Παραστάσεις: Όλα τα Σάββατα του Φλεβάρη

Ώρα έναρξης: 17.30

Χώρος: Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά)

Διάρκεια: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ηλικία: Για παιδιά από 8 χρονών

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 8 χρονών.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το θέατρο Σοφούλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2001 από μία ομάδα ανήσυχων καλλιτεχνών και διατηρεί ένα σταθερό πυρήνα συνεργατών και καλλιτεχνικού προσωπικού.

Βασική του επιδίωξη είναι η προαγωγή της θεατρικής τέχνης με παραστάσεις υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων. Προτεραιότητα του θεάτρου Σοφούλη αποτελεί η παιδική σκηνή και η ανάδειξη νέων έργων, παράλληλα με σκηνοθετικές αναζητήσεις σε έργα του παγκόσμιου κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Ταμείο Θεάτρου Σοφούλη: Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-15:00, Σαββατοκύριακα 09:00-21:00

Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά
http://www.theatrosofouli.gr/
2310 423925

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!