Προϊόντα

11,99€: Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσσαλονίκη


11,99€ από 14,99€ για 1 Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, βραβευμένο ως το Νο1 προϊόν στη Γαλλία, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

14,99€
11,99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

11,99€: Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσσαλονίκη


11,99€ από 14,99€ για 1 Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, βραβευμένο ως το Νο1 προϊόν στη Γαλλία, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

14,99€
11,99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
21 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 11,99€ από 14,99€ για 1 Ψηφιακή Ζυγαριά Μπάνιου, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (2 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.

- Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
- Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.


Terraillon, ένα brand καινοτομίας για περισσότερο από έναν αιώνα!
Από τη δημιουργία της, η Terraillon έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για την ανάπτυξη και την προσφορά καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που υπερβαίνουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών!
Με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες, η Terraillon είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους ηγέτες στα προϊόντα μπάνιου, κουζίνας, οικιακών ειδών και άλλων gadgets, με πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμυρίων προϊόντων κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο!

Περιγραφή προϊόντος
Ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου TP1000 GR13186 TERRALLION
- Βραβευμένο ως το Νο1 προϊόν στη Γαλλία
- Ζυγαριά σε γκρι απόχρωση
- Μέγιστο βάρος ζύγισης 150kg
- Οθόνη LCD

  • Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί στο προϊόν που περιγράφεται παραπάνω.
  • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
    - Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.
  • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.

To Goldmall.gr σας προσφέρει καθημερινά ασυναγώνιστες και υψηλού επιπέδου προσφορές σε προϊόντα, με εξαιρετικές εκπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους και εγκεκριμένους προμηθευτές, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Στα προϊόντα του pairno.gr που σου προσφέρει το Goldmall.gr σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, θα βρεις μία τεράστια γκάμα προϊόντων για Τεχνολογία, Σπίτι, Γραφείο, Παιχνίδια, Εποχιακά Είδη και πολλά άλλα ακόμη!

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!