Θέατρο | Συναυλίες

7€: Παιδική Παράσταση «Πινόκιο & Τζεπέτο: Ένα Αληθινό Παραμύθι»


7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πινόκιο & Τζεπέτο: Ένα Αληθινό Παραμύθι», την πιο γοητευτική κλασική ιστορία του κόσμου!

Μία διαδραστική παράσταση με τους μικρούς θεατές να ψάχνουν κρυμμένους θησαυρούς, να χορεύουν και να τραγουδούν, στο Κινηματοθέατρο Βακούρα, κάθε Κυριακή!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-30%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
319

7€: Παιδική Παράσταση «Πινόκιο & Τζεπέτο: Ένα Αληθινό Παραμύθι»


7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πινόκιο & Τζεπέτο: Ένα Αληθινό Παραμύθι», την πιο γοητευτική κλασική ιστορία του κόσμου!

Μία διαδραστική παράσταση με τους μικρούς θεατές να ψάχνουν κρυμμένους θησαυρούς, να χορεύουν και να τραγουδούν, στο Κινηματοθέατρο Βακούρα, κάθε Κυριακή!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
319 Αγορές
-30% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 7€ από 10για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Πινόκιο & Τζεπέτο: Ένα Αληθινό Παραμύθι», στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Κυριακή 5 Μαρτίου - 11:00
Κυριακή 12 Μαρτίου - 11:00
Κυριακή 19 Μαρτίου - 11:00
Κυριακή 26 Μαρτίου - 11:00
Κυριακή 2 Απριλίου - 11:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 10€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης, επιδεικνύοντας το κουπόνι που αγόρασες.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο για να λάβεις τη θέση σου.


Κινηματοθέατρο Βακούρα (Ιωάννου Μιχαήλ 8, Κέντρο)

Η πιο γοητευτική κλασική ιστορία του κόσμου, του ξύλινου παιδιού με τη χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται στο Κινηματοθέατρο Βακούρα! Ο Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Διάρης (μία παιχνιδιάρικη μαϊμού), θα χρειαστούν τη βοήθειά των μικρών μας φίλων για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας και της αληθινής αγάπης. Οι μικροί θεατές θα ψάξουν χαμένους θησαυρούς, θα πιάσουν πολύχρωμα μπαλόνια, θα γίνουν μικροί μάγοι, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν όσο ποτέ, στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς!

Συντελεστές
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός, Βοηθός Σκηνοθέτη - Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Χύτος, Ενδυματολογία: Κωνσταντίνος Σπύρου, Παραγωγή: Θεατρική Διάδραση, Παίζουν: Γιάννης Λαζαρίδης, Ειρήνη Τζουρέλη, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Καλλιόπη Φυντανή

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Πινόκιο & Τζεπέτο: Ένα Αληθινό Παραμύθι
στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

Η πιο γοητευτική κλασική ιστορία του κόσμου, του ξύλινου παιδιού με τη χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται στο Κινηματοθέατρο Βακούρα.

Ο Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Διάρης (μία παιχνιδιάρικη μαϊμού), θα χρειαστούν τη βοήθειά σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας και της αληθινής αγάπης.

Έλα με τη μαμά και τον μπαμπά σου στο Κινηματοθέατρο Βακούρα για να ψάξεις χαμένους θησαυρούς, να πιάσεις πολύχρωμα μπαλόνια, να γίνεις μικρός μάγος, να χορέψεις και να τραγουδήσεις όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς!

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από τη συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Διάρκεια: 65’ (χωρίς διάλειμμα)

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Info

Ημέρες Παραστάσεων: κάθε Κυριακή στις 11:00 (για 5 μόνο παραστάσεις)

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός

Βοηθός Σκηνοθέτη - Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Χύτος

Ενδυματολογία: Κωνσταντίνος Σπύρου

Παραγωγή: Θεατρική Διάδραση

Παίζουν:

Γιάννης Λαζαρίδης, Ειρήνη Τζουρέλη, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Καλλιόπη Φυντανή

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Καθημερινά 18:00-22:00. Πληροφορίες (Ταμείο Βακούρα): 2310 233665

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Κινηματοθέατρο Βακούρα έχει γράψει ιστορία στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ιστορία την υποστηρίζει χρόνια τώρα για όλους τους σινεφίλ, αλλά και σε όλους τους θεατρόφιλους!

Με σεβασμό στο κοινό φρόντισε να εξοπλίσει τις υπερσύγχρονες πλέον αίθουσες με τα πιο προηγμένα συστήματα εικόνας και ήχου για να απολαμβάνετε εσείς τις ταινίες και τις παραστάσεις που αγαπάτε στις ιδανικότερες συνθήκες.

Το Κινηματοθέατρο Βακούρα έχει χαρίσει σε πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν όμορφες στιγμές και συνεχίζει ακάθεκτο. Πάρτε τον σύντροφό σας ή την παρέα σας και κι ελάτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή παράσταση στα πολυτελή του καθίσματα.

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Κέντρο
2310 233665 & 2310 233669

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!