Online Εκπαίδευση

Από 30€: Online Μαθήματα για Χειριστές Drone | Προετοιμασία για Πτυχίο


Από 30€ για Online Μαθήματα για Χειριστές Drone: Προετοιμασία για Πτυχίο Α1-Α3 & A2, από τη «DroneXperts», το Πιστοποιημένο κατά την EASA Κέντρο Εκπαίδευσης!

59,00€
30,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-49%
Κερδίζεις
29,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
17

Από 30€: Online Μαθήματα για Χειριστές Drone | Προετοιμασία για Πτυχίο


Από 30€ για Online Μαθήματα για Χειριστές Drone: Προετοιμασία για Πτυχίο Α1-Α3 & A2, από τη «DroneXperts», το Πιστοποιημένο κατά την EASA Κέντρο Εκπαίδευσης!

59,00€
30,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
17 Αγορές
-49% Έκπτωση
Κερδίζεις 29,00€
  • 30€ από 59€ για Προετοιμασία για Πτυχίο Ανοικτής Κατηγορίας Α1-Α3: Θεωρία Online Μέσω Ειδικής Πλατφόρμας Σύγχρονης & Ασύγχρονης Εκπαίδευσης
  • 160€ από 200€ για Προετοιμασία για Πτυχίο Ανοικτής Κατηγορίας Α1-Α3-Α2: Θεωρία Online Μέσω Ειδικής Πλατφόρμας Σύγχρονης & Ασύγχρονης Εκπαίδευσης

* Διάρκεια Μαθημάτων: Από 3 ημέρες έως 1 μήνα ανάλογα με το χρόνο που θα επενδύσει ο μαθητής.
* Βάσει του νέου κανονισμού, τα πτυχία της ανοικτής κατηγορίας είναι Α1-A3 και Α2.
* Υπάρχει η απαίτηση αυτοεκπαίδευσης για τους χειριστές στην Α2 υποκατηγορία για την οποία παρέχονται οδηγίες στους μαθητές χωρίς χρέωση ως έξτρα υπηρεσία.
* Δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων.


Προϋποθέσεις Ανοικτής Κατηγορίας
- Ο χειριστής πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών (υπάρχει η δυνατότητα η εκτέλεση της πτήσης υπό την άμεση επίβλεψη χειριστή που πληροί τις ισχύουσες απαιτήσεις).
- Ο χειριστής θα πρέπει να ολοκληρώσει μια θεωρητική ηλεκτρονική εκπαίδευση και εξέταση (ηλεκτρονική εκπαίδευση και εξέταση για τις υποκατηγορίες Α1 και Α3, ξεχωριστή εκπαίδευση καθώς και εξέταση για την υποκατηγορία Α2).
- Να διατηρείται πάντα το ΣμηΕΑ σε οπτική επαφή.
- Το μέγιστο ύψος της λειτουργίας είναι 120 μέτρα (400ft).
- Η μέγιστη μάζα απογείωσης του drone είναι 25 kg.

Επιπλέον, δημιουργούνται τρεις διαφορετικές υποκατηγορίες με βάση τους επιχειρησιακούς περιορισμούς, τις απαιτήσεις των πιλότων και τις τεχνικές απαιτήσεις του UAS.

Υποκατηγορία Α1

Για μη επανδρωμένα αεροσκάφη κάτω των 250 g, ή τύπου C0 και C1, τα οποία πετούν πάνω από άτομα που δεν εμπλέκονται στην επιχείρηση, αποδεικνύεται ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το εγχειρίδιο του αεροσκάφους. Εκτός αυτού, για τον τύπο C1, είναι απαραίτητο να προηγηθεί ένα online εκπαιδευτικό σεμινάριο και να περάσει μια θεωρητική εξέταση.
Α1 από 0 έως 900gr με υποκατηγορίες
C0: 0 έως 250gr
C1: 250 έως 900gr

Υποκατηγορία Α3

Για ιδιωτικά κατασκευασμένα ή προ-τυποποιημένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη κάτω των 25 kg, οι λειτουργίες επιτρέπονται σε περιοχές μακριά από κατοικημένες, ψυχαγωγικές, βιομηχανικές ή εμπορικές περιοχές και σε απόσταση τουλάχιστον 150 μέτρων από αυτές. Απαραίτητα είναι η γνώση του εγχειριδίου χρήσης και η ολοκλήρωση ενός online μαθήματος με τις αντίστοιχες εξετάσεις του.
A3 από 4 έως 25kg με υποκατηγορίες
C3-C4 : 4 έως 25kg

Υποκατηγορία Α2

Αυτή η υποκατηγορία καθορίζεται για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου C2 (βάρους μικρότερου των 4 kg). Η πτήση επιτρέπεται κοντά σε άτομα εκτός της επιχείρησης, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείται μια απόσταση ασφαλείας 5-30 μέτρων. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε το εγχειρίδιο του αεροσκάφους και να διαθέτετε πιστοποιητικό ικανότητας, το οποίο θα λαμβάνετε μέσω εκπαίδευσης και θεωρητικής-πρακτικής εξέτασης.
Α2 από 900gr έως 4kg με υποκατηγορία
C2: 900gr έως 4kg

Μαθήματα και Εξετάσεις

Τα μαθήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν από τον κάθε μαθητή μόνο μέσω διαδικτύου (videos, zoom meetings, καθώς και μέσω online μαθημάτων). Υπάρχει και η δυνατότητα πρακτικών μαθημάτων. Η εξέταση online γίνεται με βάση το Πολλαπλών Επιλογών Ερωτηματολόγιο το οποίο καλύπτεται πλήρως από την διδασκαλία των Θεωρητικών μαθημάτων της σχολής. Οι μαθητές αφού έχουν περατώσει το θεωρητικό Σχολείο καλούνται σε ορισμένη ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί με την σχολή να εξεταστούν σε 40 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για το Α1-Α3 ενότητες και σε 30 ερωτήσεις για την απόκτηση της Α2 κατηγορίας. Επιτυχών θεωρείται ο εξεταζόμενος που θα συγκεντρώσει ελάχιστη βαθμολόγια 75%. Σε περίπτωση αποχής ή αποτυχίας ο εξεταζόμενος μπορεί να λάβει μέρος σε άλλη ημερομηνία.

    • Ισχύει για έναρξη μαθημάτων έως τις 31/05/2024.
    • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
    • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο info@dronexprts.com, αναφέροντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & τον κωδικό του κουπονιού ή καλείς στο τηλέφωνο που θα βρεις στο κουπόνι σου.

    Η Drone experts IKE είναι ένα πιστοποιημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Κέντρο Εκπαίδευσης.
    Η πολύχρονη εμπειρία τους στην Πολιτική Αεροπορία καθώς και η αγάπη, η πιστοποιημένη γνώση όπως και η συμμετοχή τους σε διάφορα κατασκευαστικά προγράμματα στα Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών «ΣμηΕΑ» εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών τους στην Ερασιτεχνική αλλά και στην Επαγγελματική εκπαίδευση.
    Έχοντας θέσει ως στόχο τη συνεργασία με τα πιο σύγχρονα πρότυπα, με συνέπεια και ασφάλεια, η DroneXperts μπορεί να εγγυηθεί σε όλες τις δραστηριότητές της, την καλύτερη και την πιο προσιτή λύση για τις ανάγκες σου.

    Λεωφ. Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι
    https://dronexprts.gr/
    2102201266

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!

    Θεσσαλονίκη
    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!
    Έκπτωση -41% Αναβάθμιση - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης | Κέντρο

    Online Μαθήματα Χειρισμού Η/Υ & Eξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής για Συμμετοχή σε Προκηρύξεις ΑΣΕΠ!

    Αγορές: 24 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 150,00€
    89,00€