Online Εκπαίδευση

Από 9,90€: 4 Online Μαθήματα Ζωγραφικής για Παιδιά από το zografiki.gr


Από 9,90€ για 4 Online Μαθήματα Ζωγραφικής για Παιδιά, από το zografiki.gr, το μεγάλο διαδικτυακό Εργαστήρι Ζωγραφικής!

Τα παιδιά μπαίνουν στον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής, ανακαλύπτουν την κλίση και το ταλέντο τους και φυσικά ομορφαίνουν την ψυχή τους, αφήνοντας την να εκφραστεί!

9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
63

Από 9,90€: 4 Online Μαθήματα Ζωγραφικής για Παιδιά από το zografiki.gr


Από 9,90€ για 4 Online Μαθήματα Ζωγραφικής για Παιδιά, από το zografiki.gr, το μεγάλο διαδικτυακό Εργαστήρι Ζωγραφικής!

Τα παιδιά μπαίνουν στον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής, ανακαλύπτουν την κλίση και το ταλέντο τους και φυσικά ομορφαίνουν την ψυχή τους, αφήνοντας την να εκφραστεί!

9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
63 Αγορές
  • 9,90€ από 20€ για 4 Online Μαθήματα Ζωγραφικής για 1 Παιδί
  • 18,90€ από 30€ για 4 Online Μαθήματα Ζωγραφικής για 2 Παιδιά ταυτόχρονα (αδερφάκια)

Βήματα για την Παρακολούθηση των Online Μαθημάτων:
1. Μετά την αγορά σας, δηλώνετε τη συμμετοχή σας αποστέλλοντας email στο zografiki@zografiki.gr ή καλείτε στο τηλ που θα βρείτε στο κουπόνι σας, αναφέροντας το mail σας, τον κωδικό που αγοράσατε και το κινητό σας τηλέφωνο για επικοινωνία και ορισμό των live online μαθημάτων.
2. Πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιλαμβάνει τον σύνδεσμο σύνδεσης από το zografiki.gr. Κάνετε κλικ πάνω στον σύνδεσμο την καθορισμένη ώρα του μαθήματος και αυτόματα συνδέεστε στο μάθημα.
* Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Live μέσω της πλατφόρμας Webex (η ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα παιδιά για τα μαθήματα του σχολείου). Αναλυτικότερες οδηγίες θα περιλαμβάνονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα λαμβάνετε από το zografiki.gr.
* Τα 4 μαθήματα πραγματοποιούνται εντός 1 μήνα από το 1ο μάθημα. Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μάθημα ανά εβδομάδα (κατά περίπτωση μετά από συνεννόηση των συμμετεχόντων μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση).
* Διάρκεια κάθε μαθήματος: 60'
* Ηλικίες: 6 έως 12 ετών
* Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα ανά τμήμα.

Ημέρες Διαδικτυακών Μαθημάτων Ζωγραφικής για παιδιά

Ημέρα: Σάββατο

Ώρες διεξαγωγής

1ο τμήμα 16:00 – 17:00
2ο τμήμα 17:30 – 18:30
3ο τμήμα 19:00 – 20:00


Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα της καθημερινότητας όλων μας, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, σταθήκαμε δίπλα στους μαθητές μας. Συνεχίζουμε να παρέχουμε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες. Όπως είναι φυσικό καμία εκπαιδευτική πλατφόρμα δεν μπορεί να μεταμορφώσει διά μαγείας μια ψηφιακή αίθουσα σε χώρο ουσιαστικής μάθησης χωρίς τη συμβολή εκπαιδευτικών που αγαπούν τη δουλειά τους και μαθητών που έχουν όρεξη να διδαχθούν. Εμείς τα καταφέραμε και σε αυτό, γιατί δεν μας έλειψε ούτε η διάθεση για μάθηση, ούτε η όρεξη για διδασκαλία, ούτε η απαραίτητη τεχνογνωσία. Το zografiki.gr σας προσκαλεί όλους σε ένα πολύχρωμο ταξίδι ζωγραφικής μέσα από το οποίο θα γνωρίσουμε μεγάλους καλλιτέχνες και θα διδαχθούμε την ιστορία της ζωγραφικής.

Διδάσκοντες:

Πρίντζη Ανθή
Τσιμπισκάκης Νίκος

Λίγα λόγια για τα μαθήματα

Μέσα από τα μαθήματα τα παιδιά θα γνωρίσουν μεγάλους έλληνες και ξένους ζωγράφους τόσο σύγχρονους όσο και κλασικούς. Η διδασκαλία ξεκινά με μια εισαγωγή κατά την οποία τα παιδιά διδάσκονται την θεωρία για τον καλλιτέχνη που θα πραγματευτούμε και την ιστορία του όσο και για το ρεύμα που ανήκει, εν συνεχεία προχωράμε στην πράξη ξεκινώντας με το σχέδιο και ολοκληρώνοντας με το χρώμα. Κατά την διάρκεια των τεσσάρων μαθημάτων θα ολοκληρώσουμε κατ΄ ελάχιστο πλήρως (2) έργα.


Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα μαθήματα είναι τα παρακάτω:
- Μπλοκ ακουαρέλας μέγεθος Νο3
- Μολύβι σχεδίου η άλλο
- Ξύστρα
- Σβήστρα
- Λαδοπαστέλ

* Απαραίτητη η Δήλωση Κηδεμόνα για τα Προσωπικά Δεδομένα
Ενημερώθηκα αναλυτικά για το πρόγραμμα, τις ημέρες και τον τρόπο λειτουργίας των μαθημάτων. Με την παρούσα, δηλώνω ότι συναινώ ρητά, ελεύθερα, συγκεκριμένα και εν έχοντας πλήρη επίγνωση στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου και αυτών των ανήλικου/ων τέκνου/ων μου, σύμφωνα με τον Κανονισμό 679/2016 Ε.Ε. Η συγκατάθεσή μου αυτή είναι ελευθέρως ανακλητή, επομένως μπορώ να την ανακαλέσω ανά πάσα στιγμή. Ο/οι εκπαιδευτής/ες αποθηκεύει, δημοσιεύει και επεξεργάζεται τα εξής προσωπικά απλά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τόσο όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημ. γέννησης, χώρα καταγωγής, διεύθυνση, τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας.

  • Ισχύει για oλοκλήρωση μαθημάτων έως 31/05/2022.
  • Κάθε κουπόνι των 9,90€ ισχύει για 1 άτομο, ενώ το κουπόνι των 18,90€ για 2 άτομα.
  • Δυνατότητα έως 1 αγοράς κουπονιού ανά χρήστη.
  • Βήματα για την Παρακολούθηση των Online Μαθημάτων:
    1. Μετά την αγορά σας, δηλώνετε τη συμμετοχή σας αποστέλλοντας email στο zografiki@zografiki.gr ή καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας, αναφέροντας το mail σας, τον κωδικό που αγοράσατε και το κινητό σας τηλέφωνο για επικοινωνία και ορισμό των live online μαθημάτων.
    2. Πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος λαμβάνετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιλαμβάνει τον σύνδεσμο σύνδεσης από το zografiki.gr. Κάνετε κλικ πάνω στον σύνδεσμο την καθορισμένη ώρα του μαθήματος και αυτόματα συνδέεστε στο μάθημα.
  • Τα τμήματα συμπληρώνονται με σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής. Εάν το τμήμα που έχετε επιλέξει δεν έχει κενές θέσεις θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα υπόλοιπα.
  • Τα 4 μαθήματα πραγματοποιούνται εντός 1 μήνα από το 1ο μάθημα. Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μάθημα ανά εβδομάδα (κατά περίπτωση μετά από συνεννόηση των συμμετεχόντων μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση).

Το zografiki.gr, η μεγάλη διαδικτυακή (και όχι μόνο) κοινότητα για τη Ζωγραφική παρέχει υψηλού επιπέδου online μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά με τις πιο σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες.

Με διάθεση για μάθηση, όρεξη για διδασκαλία, αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία, τα παιδιά μπαίνουν στον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής, ανακαλύπτουν την κλίση και το ταλέντο τους και φυσικά ομορφαίνουν την ψυχή τους, αφήνοντας την να εκφραστεί!

http://zografiki.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!