Για το Παιδί

Από 12€: Πάρκο Δεινοσαύρων, Πάρκο Θηλαστικών, Μουσείο Μαμούθ, Σπήλαιο


Από 12€ για μία μοναδική Οικογενειακή εμπειρία 2 έως 5 Ατόμων, στις εντυπωσιακές υπαίθριες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Εκπαίδευσης «Nouvelle», στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, στο «Πάρκο Θηλαστικών», στο «Μουσείο Μαμούθ», στο Σπήλαιο και στον Παιδότοπο Χαράπολις!

24,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
12,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
1014

Από 12€: Πάρκο Δεινοσαύρων, Πάρκο Θηλαστικών, Μουσείο Μαμούθ, Σπήλαιο


Από 12€ για μία μοναδική Οικογενειακή εμπειρία 2 έως 5 Ατόμων, στις εντυπωσιακές υπαίθριες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Εκπαίδευσης «Nouvelle», στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, στο «Πάρκο Θηλαστικών», στο «Μουσείο Μαμούθ», στο Σπήλαιο και στον Παιδότοπο Χαράπολις!

24,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
1014 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 12,00€
 • 12€ από 16για Είσοδο 2 Ατόμων
 • 17€ από 24€ για Είσοδο 3 Ατόμων
 • 22€ από 32€ για Είσοδο 4 Ατόμων
 • 28€ από 40€ για Είσοδο 5 Ατόμων
 • * Οι αρχικές τιμές των εισιτήριων με κλικ εδώ

  Η είσοδος πραγματοποιείται στους παρακάτω υπαίθριους χώρους:
 • Πάρκο Δεινοσαύρων
 • Πάρκο Θηλαστικών
  και στους παρακάτω κλειστούς χώρους:
 • Μουσείο Μαμούθ
 • Σπήλαιο
 • Παιδότοπος
  * Για διδακτικές σχολικές επισκέψεις λειτουργούν όλες οι θεματικές εκθέσεις – προγράμματα, όλη την εβδομάδα κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310 686544.

  * Τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.
  * Ωράριο Λειτουργίας
  Σάββατο, Κυριακή και Αργίες 11:00 έως 19:00 (Ξεναγήσεις ανά 1 ώρα - τελευταία ξενάγηση στις 18:00)
  Εορταστικό Ωράριο Πάσχα:
  Μ. Δευτέρα 29/04 – Μ. Παρασκευή 03/05 11:00–15:00
  Μ. Σάββατο 04/05 11:00–15:00
  Κυριακή του Πάσχα 05/05 Κλειστά
  Δευτέρα του Πάσχα 06/05 11:00-19:00
  Τρίτη 07/05 - Παρασκευή 10/05 11:00–15:00
  Σάββατο 11/05 - Κυριακή 12/05 11:00-19:00
  * Δωρεάν είσοδος έως 2 ετών

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

parko-deinosaurwn-kritikes.jpg

«Πάρκο Δεινοσαύρων»
Οι γιγάντιοι Δεινόσαυροι και τα προϊστορικά Θηλαστικά, τα ζώα της εποχής των παγετώνων ταξιδεύουν τους επισκέπτες εκατομμύρια χρόνια πριν‼ Ο επισκέπτης μαθαίνει για την ιστορία της γης και τα ζώα που εμφανίστηκαν σε αυτήν σε διαφορετικές περιόδους από την απαρχή της… έως σήμερα. Αναπαραστάσεις χαρακτηριστικών ειδών δεινοσαύρων και ερπετών διαφόρων γεωλογικών περιόδων σε πραγματικές διαστάσεις με κίνηση και στατικά. Αυτά τα ομοιώματα μας βοηθούν να καταλάβουμε πως ήταν η ζωή στη Γη πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια. Ενημέρωση για την εξέλιξη και εξαφάνιση αυτών των μοναδικών ζώων. O Τυρανόσαυρος REX, o Τρικεράτοπας, ο Πλησιόσαυρος, ο Δεινόνυχας και άλλα 100 εκθέματα σας περιμένουν.

Το «Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων» είναι γεμάτο από θηλαστικά που έζησαν και κυριάρχησαν στην χώρα μας κατά το παρελθόν σε φυσικό μέγεθος. Μαμούθ, Μαχαιρόδοντες, ελέφαντες ύψους ενός μέτρου που ζούσαν στα σπήλαια των νησιών μας, ως επιβλητικούς μαστόδοντες με χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων! Τα παιδιά θα ζήσουν την καταπληκτική εμπειρία να δούνε μιας τεράστια φάλαινα όπως επίσης θα γνωρίσουν και τα θηλαστικά που ζουν τώρα στην χώρα μας και κινδυνεύουν με αφανισμό! Όλο το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί η Παγκοσμίου φήμης Παλαιοντολόγος και καθηγήτρια του τμήματος Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά. Μέρος της έκθεσης η ανακάλυψη της ο Μαστόδοντας της Μηλιάς των Γρεβενών. «Έκθεση Ερπετών» σε αυτήν την ενότητα, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την Ερπετοπανίδα της χώρας μας. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, διαθέτει μια πολύ αξιόλογη Ερπετοπανίδα, ενώ πολλά είδη είναι Ενδημικά, δηλαδή υπάρχουν μόνο στη χώρα μας. Πέραν των ποικίλων σαυρών, φιδιών και χελωνών, που υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Προϊστορικά Ερπετά, που έζησαν κατά τον Καινοζωικό Αιώνα, μετά δηλαδή από την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων, στη χώρα μας. Μεγάλες σαύρες Βαράνοι, μεγαλύτερες από το σημερινό Δράκο του Κομόντο, τεράστιες Κόμπρες, γιγάντιοι Πύθωνες και οι κολοσσιαίες χελώνες Χειρογάστηρ! Στο Πάρκο υπάρχει ακόμη η αρχαιότερη χελώνα της Ελλάδας, η Νοστιμοχελώνη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον Παλαιοντολόγο του Πάκου μας Γεώργιο Γεωργαλή. Τα Ερπετά αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικότατο κομμάτι της οικολογικής ισορροπίας για αυτό και ο επισκέπτης ενημερώνεται για τα είδη που υπάρχουν και τους τρόπους προστασίας τους.

Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Στον χώρο λειτουργεί και η Πισίνα του ξενοδοχείου NOUVELLE.

«Ice Age – Μουσείο Μαμούθ»
Τα απολιθώματα βοηθούν να καταλάβουμε την επίδραση που έχουν οι κλιματικές αλλαγές στη ζωή. Το πιο χαρακτηριστικό και γνωστό παράδειγμα κάνει την αφήγησή του στο μοναδικό Μουσείο Μαμούθ! Με πραγματικά απολιθώματα Τριχωτών Μαμούθ, του Μαχαιρόδοντα και άλλων ζώων, αρκετών χιλιάδων ετών, από το πάτο της Βόρειας Θάλασσας της Ολλανδίας, μαθαίνουμε για τις Εποχές των Παγετώνων. Πριν από μόλις μερικές χιλιάδες χρόνια, ένα μεγάλο μέρος του Βορείου Ημισφαιρίου ήταν καλυμμένο από πάγους και το κλίμα ήταν πολύ πιο ψυχρό και ξηρό. Αυτές οι ραγδαίες κλιματικές αλλαγές είχαν τεράστιες επιπτώσεις στα ζώα, τα φυτά και το περιβάλλον.

«Το Σπήλαιο»
Κατά τη διάρκεια των μεγάλων αυτών κλιματικών αλλαγών, κάνει την εμφάνιση του το είδος μας, ο Άνθρωπος. Στο Σπήλαιο της Εξέλιξης μαθαίνουμε για την εξελικτική ιστορία του είδους μας (θεματικές φιγούρες Homo Sapiens, Homo Erectus κ.α.). Κατά τη διάρκεια των Εποχών των Παγετώνων, τα σπήλαια πρόσφεραν καταφύγιο στον άνθρωπο. Σε ένα μοναδικό ομοίωμα ενός σπηλαίου, μαθαίνουμε για τα σπηλαιοθέματα, τις βραχογραφίες με ζώα και μία ολοκληρωμένη συλλογή με λίθινα εργαλεία και απολιθώματα που φιλοξενούνται από το Α.Π.Θ.

Παιδότοπος «Χαράπολις»

Και μετά την ξενάγηση περιμένει μία έκπληξη τους μικρούς μας φίλους. Ο Μεγαλύτερος Υπαίθριος η και Κλειστός Παιδότοπος «ΧΑΡΑΠΟΛΙΣ» (σε περίπτωση κακοκαιρίας η χαμηλής θερμοκρασίας) στη Θεσσαλονίκη με Φουσκωτό, Τραμπολίνο, Λαβύρινθους, Επιτραπέζια και άλλα Παιχνίδια που θα τους ενθουσιάσουν!! Ένας ανακαινισμένος χώρος στον οποίο μπορούν οι γονείς να ξεκουραστούν την ώρα που τα παιδιά τους παίζουν με την πλήρη επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας. Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

 • Ισχύει έως 30/09/2024.
 • Σάββατο, Κυριακή και Αργίες 11:00 έως 19:00 (Ξεναγήσεις ανά 1 ώρα - τελευταία ξενάγηση στις 18:00)
  Εορταστικό Ωράριο Πάσχα:

  Μ. Δευτέρα 29/04 – Μ. Παρασκευή 03/05 11:00–15:00
  Μ. Σάββατο 04/05 11:00–15:00
  Κυριακή του Πάσχα 05/05 Κλειστά
  Δευτέρα του Πάσχα 06/05 11:00-19:00
  Τρίτη 07/05 - Παρασκευή 10/05 11:00–15:00
  Σάββατο 11/05 - Κυριακή 12/05 11:00-19:00
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 έως 5 άτομα, ανάλογα με την επιλογή σας.
 • Δωρεάν είσοδος έως 2 ετών.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, εκτυπωμένο ή στο κινητό κατά την άφιξη σας.
 • Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.
 • Τηλέφωνο Πληροφοριών: 2310 686544
 • Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από παλαιοντολόγους ανά 1 ώρα.

 

Το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. και είναι η μεγαλύτερη έκθεση με Δεινόσαυρους στην Ευρώπη (100 εκθέματα). 

Σπάνια αληθινά απολιθώματα και οι αναπαραστάσεις σε φυσικές διαστάσεις «ζωντανεύουν» τον κόσμο των δεινοσαύρων. 

Τεράστιοι δεινόσαυροι, πλάσματα με κίνηση, μάχες, με τους ήχους των δεινοσαύρων και την βλάστηση να κάνουν την εμπειρία της ξενάγησης μοναδική!

Οι αναπαραστάσεις των Δεινοσαύρων και των άλλων προϊστορικών ερπετών έχουν γίνει υπό την επιστημονική επίβλεψη του Γεώργιου Γεωργαλή, Ερευνητή Ζωολογίας και Παλαιοντολογίας Σπονδυλωτών, ο οποίος είναι συνεργάτης ερευνητής στο πρόγραμμα Παλαιοντολογίας του πανεπιστημίου της Ουψάλας στη Σουηδία ενώ επιπλέον συνεργάζεται με το Α.Π.Θ. και το Εθνικό Μουσείο της Πράγας.

Τη ξενάγηση πραγματοποιούν Παλαιοντολόγοι – Γεωλόγοι του Α.Π.Θ. ανά μία ώρα 
κάθε Σάββατο, Κυριακή & Αργίες 10:00 με 18:00. Τελευταία ξενάγηση στις 17:00

Πάρκο Δεινοσαύρων

Στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων οι επισκέπτες παρακολουθούν την μεγαλύτερη έκθεση με δεινοσαύρους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (100 σε φυσικό μέγεθος). Η έκθεση περιλαμβάνει και κινούμενους δεινόσαυρους. Την έκθεση κοσμεί  αληθινό απολίθωμα από την εποχή των Δεινοσαύρων. Ο Κεϊχούσαυρος (Keichousaurus hui) ήταν ένα θαλάσσιο Ερπετό της Τριαδικής περιόδου που άνηκε στα Παχυπλευροσαύρια (Pachypleurosauria). Έζησε στην Κίνα περίπου 240 εκατομμύρια χρόνια πριν. Η μουσική υπόκρουση από ήχους δεινοσαύρων δίνει την αίσθηση και μεταφέρει τους επισκέπτες σε εκείνη την εποχή.

Ice Age – Μουσείο Μαμούθ - Πάρκο Θηλαστικών

Εδώ οι επισκέπτες εξερευνούν την τελευταία ψυχρή περίοδο σε μια σειρά από παγκόσμιες κλιματικές αλλαγές που συνέβησαν περίπου 10 χιλιάδες χρόνια πριν.  Ερευνούν τις συνθήκες που επικράτησαν στην  γη,  τα θηλαστικά που υπήρξαν και προσαρμόστηκαν στο εξαιρετικά ψυχρό κλίμα άλλα και αυτά που εξαφανιστήκαν. Πρόκειται για ένα πραγματικό Μουσείο που  περιλαμβάνει πραγματικά απολιθώματα του τριχωτού Μαμούθ, του Τριχωτού Ρινόκερου, του Βίσωνα της Στέπας,  αλλά και  πραγματικό κομμάτι δέρμα και τρίχες από Μαμούθ. Αυτά προέρχονται από την Σιβηρία και μας δόθηκαν με την βοήθεια της  Ολλανδικής κυβέρνησης και σε συνεργασία με τον κ. Dick Mol πρόεδρο της Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας Θηλαστικών. Το πάρκο των θηλαστικών περιλαμβάνει  θηλαστικά της σημερινής εποχής, σπάνια θηλαστικά που έζησαν κατά το παρελθόν στην Ελλάδα σε φυσικό μέγεθος και έκθεση με προϊστορικά ερπετά της Ελλάδας. Την επιστασία έχει η παγκοσμίου φήμης παλαιοντολόγος κ Ευαγγελία Τσουκαλά. 

Το Σπήλαιο

Το Σπήλαιο της εξέλιξης είναι ένα ομοίωμα πραγματικού σπηλαίου όπου εκεί οι επισκέπτες μαθαίνουν την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους (θεματικές φιγούρες Homo Sapiens, Homo Erectus κ.α.) και βλέπουν  βραχογραφίες  με ζώα και μία ολοκληρωμένη συλλογή με λίθινα εργαλεία και απολιθώματα που φιλοξενούνται από το Α.Π.Θ.

Στον χώρο υπάρχει και κατάστημα με αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες.

7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
https://parkodeinosauron.gr/
2310 686544 & 6976432675

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!