Αθήνα

28,90€ από 50€ για Ολικό Lifting Προσώπου | Παλαιό Φάληρο

28,90€ από 50€ για Full-Face Lifting Χωρίς Νυστέρι με ΔιπολικόΤριπολικό RF & Μάσκα Υαλουρονικού, για ανώδυνη Ανάπλαση του Προσώπου, στον Πολυχώρο Ομορφιάς «Female Future & Men», στο Παλαιό Φάληρο!

50,00€
28,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
21,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
17

28,90€ από 50€ για Ολικό Lifting Προσώπου | Παλαιό Φάληρο

28,90€ από 50€ για Full-Face Lifting Χωρίς Νυστέρι με ΔιπολικόΤριπολικό RF & Μάσκα Υαλουρονικού, για ανώδυνη Ανάπλαση του Προσώπου, στον Πολυχώρο Ομορφιάς «Female Future & Men», στο Παλαιό Φάληρο!

50,00€
28,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
17 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,10€
  • 28,90€ από 50€ για Facial Rejuvenation-Κολλαγονογένεση-Full-Face Lifting με Διπολικό, Τριπολικό RF & Μάσκα Υαλουρονικού (60')

* Κατάλληλες θεραπείες για Γυναίκες & Άνδρες.

* Δες όλες τις Προσφορές του Female Future & Men, με κλικ ----> ΕΔΩ

Διπολικό RF για τα Μάτια, το Μέτωπο και την Ρινοχειλική Περιοχή
To διπολικό RF για τα μάτια, το μέτωπο και την ρινοχειλική περιοχή είναι μία ελεγχομένη μη επεμβατική μέθοδος που μέσω των ραδιοσυχνοτήτων RF επιτυγχάνει το αποτέλεσμα του λίφτινγκ χωρίς νυστέρι.
Η μέθοδος είναι ανώδυνη και λειτουργεί θερμαίνεται το κολλαγόνο που βρίσκεται στο εσωτερικό του δέρματος και αυτό δειγείρεται και ως συνέπεια το δέρμα τεντώνει. Όταν ανέβει η θερμοκρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας πυροδοτείται ο μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού και διεγείρονται οι ινοβλάστες.

Τριπολικό RF για το Οβάλ του Προσώπου

Το Τριπολικό RF είναι η πιο καινούρια τεχνολογία με βάση της ραδιοσυχνότητες RF στο χώρο της κοσμητικής μη επεμβατικής αισθητικής. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το διπολικό, στοχεύοντας δηλαδή στην διέγερση και ανάπτυξη του φυσικού κολλαγόνου που συναντάται στο δέρμα μας.
Με τις τρεις κεφαλές, έχουμε καλύτερη στόχευση των ραδιοσυχνοτήτων και δυνατότητα για να φτάσει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται επιδερμική σύσφιξη κα βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου, στη χαλάρωση του λαιμού και αντιμετώπιση των παρειών.

Μάσκα Υαλουρονικού

H μάσκα υαλουρονικού ενισχύει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος που υπάρχει στο δέρμα μας και προστατεύει την επιδερμίδα από την απώλειά του. Είναι ιδανική λύση για την αναζωογόνηση του δέρματος και προσφέρει σύσφιξη, μεταξένια υφή της επιδερμίδας, τόνωση και ομοιομορφία.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

future-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, έως 1 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, στο τηλέφωνο 21 0988 2895.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Female Future & Men είναι ένας χώρος ευχάριστος, άνετος και φιλικός, με μια έμπειρη ομάδα πρόσχαρων ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, υπέροχοι και ανανεωμένοι από την κορυφή έως τα νύχια!

Η ομάδα του Female Future & Men αποτελείται από έμπειρους hair stylist, color specialists, αισθητικούς, nail artists, κ.α. και γνωρίζει πολύ καλά πως η διαμόρφωση και η ανάδειξη της πηγαίας ομορφιάς και του προσωπικού στυλ είναι θέμα γνώσης, έρευνας, φροντίδας και φυσικά… ταλέντου.

Ο φιλόξενος αυτός πολυχώρος ομορφιάς προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες κομμωτηρίου, αισθητικής, spa & ευεξίας, με εξατομικευμένη φροντίδα για γυναίκες και άνδρες.

Εσείς απλά αφεθείτε με εμπιστοσύνη στα χέρια της και ζήστε τη μοναδική εμπειρία ανανέωσης που σας αξίζει!

Λ. Ποσειδώνος 20-21 & Νηρέως 1, Π. Φάληρο
https://femalefuture.gr/
210 9882895

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αθήνα
Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!
Έκπτωση -59% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!

Αγορές: 24 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
24,90€