Θέατρο | Συναυλίες

Από 9€: Παιδική Παράσταση «Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα», Artbox

 
Από 9€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα», στο Θέατρο ArtBox Fargani, από 2 Δεκεμβρίου!

Η περιπέτεια του Άι Βασίλη που τον έκανε να σταματήσει τα γλυκά και να ξεκινήσει την υγιεινή διατροφή!

11,00€
9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-18%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
469

Από 9€: Παιδική Παράσταση «Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα», Artbox

 
Από 9€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα», στο Θέατρο ArtBox Fargani, από 2 Δεκεμβρίου!

Η περιπέτεια του Άι Βασίλη που τον έκανε να σταματήσει τα γλυκά και να ξεκινήσει την υγιεινή διατροφή!

11,00€
9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
469 Αγορές
-18% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 9€ από 11€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Ζώνη Β' στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα», στο Θέατρο ArtBox Fargani
  • 11€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Ζώνη Α' στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα», στο Θέατρο ArtBox Fargani

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου - 17:00
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου - 17:00
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου - 17:00
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου - 17:00
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου - 17:00
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου - 17:00

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου - 12:00
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου - 17:00

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου - 18:00
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου - 17:00

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου - 17:00
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου - 17:00
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου - 17:00
Τρίτη 2 Ιανουάριου - 17:00
Τετάρτη 3 Ιανουάριου - 17:00

Πέμπτη 4 Ιανουάριου - 17:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης στη Ζώνη Β' θα είναι 11€ και στη Ζώνη Α' 13€. 
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Θέατρο ArtBox (πρώην Φαργκάνη Art) (Αγίου Παντελεήμονος 10, Περιοχή Καμάρας, Κέντρο)

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά! Το ταξίδι του Αϊ-Βασίλη προετοιμάζουν τάρανδοι και ξωτικά! Τα παιδιά όλου του κόσμου προσμένουν, μ’ ανυπομονησία και χαρά, δώρα και ζαχαρωτά! Ο Αϊ-Βασίλης είναι ο μόνος που μπορεί να βρει ποιο δώρο τους αρμόζει και τι παιχνίδι τους ευχαριστεί! Μα ώρες ώρες, φέρεται κι αυτός σαν παιδί και χρειάζεται την γυναίκα του, την Κυρία Βασιλεία να τον φροντίζει και να τον επιτηρεί.

Συντελεστές
Κείμενο: Μάρι Χεκιμιάν
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου
Μουσική Επιμέλεια: Χρίστος Ντόβας
Σκηνογραφία: Αγγελική Κουρμουλάκη
Ηθοποιοί: Παναγιώτης Καπρίτσιος, Σταυρινή Κωνσταντίνου, Χριστίνα Σεραφειμίδου, Ηλιάνα Τσακιρίδου
Επικοινωνία: Χριστίνα Σαμολαδά
Φωτογραφίες: Γιώργος Χρυσοχοΐδης
----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Ο Άι Βασίλης Σφήνωσε στην Καμινάδα,
στο Θέατρο ArtBox Fargani

Μια συμπαραγωγή του Artbox Theater με την TheatrAction:

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο συγγραφικό έργο με ζωντανή μουσική επί σκηνής, που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας αλλά που, όπως όλα τα έργα μας, μπορούν να το παρακολουθήσουν ευχάριστα και οι μεγάλοι.

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά! Το ταξίδι του Αϊ-Βασίλη προετοιμάζουν τάρανδοι και ξωτικά! Τα παιδιά όλου του κόσμου προσμένουν, μ’ ανυπομονησία και χαρά, δώρα και ζαχαρωτά! Ο Αϊ-Βασίλης είναι ο μόνος που μπορεί να βρει ποιο δώρο τους αρμόζει και τι παιχνίδι τους ευχαριστεί! Μα ώρες ώρες, φέρεται κι αυτός σαν παιδί και χρειάζεται την γυναίκα του, την Κυρία Βασιλεία να τον φροντίζει και να τον επιτηρεί. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με φαϊ, αφού στις λιχουδιές έχει αδυναμία μεγάλη και του είναι δύσκολο να αντισταθεί! Η περιπέτεια που πρόκειται να ζήσει, ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, γνώμη θα του αλλάξει μονομιάς! Θα σταματήσει να τρώει τόσα πολύ γλυκά και θα αρχίσει επιτέλους να τρέφεται πιο υγιεινά!

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο: Μάρι Χεκιμιάν

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου

Μουσική Επιμέλεια: Χρίστος Ντόβας

Σκηνογραφία: Αγγελική Κουρμουλάκη

Ηθοποιοί: Παναγιώτης Καπρίτσιος, Σταυρινή Κωνσταντίνου, Χριστίνα Σεραφειμίδου, Ηλιάνα Τσακιρίδου

Επικοινωνία: Χριστίνα Σαμολαδά

Φωτογραφίες: Γιώργος Χρυσοχοΐδης

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Θέατρο Artbox Fargani, μια από τις ιστορικότερες σινεφίλ αίθουσες της πόλης μας, επαναλειτουργεί ανακαινισμένο, υπό νέα διεύθυνση, φιλοδοξώντας να δώσει ένα νέο στίγμα και μια διαφορετική πρόταση στους κινηματογραφόφιλους, στους φίλους του θεάτρου, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Έλα σε ένα υπερσύγχρονο θέατρο, πλήρως ανακαινισμένο, με καινούργια καθίσματα, νέο φουαγιέ και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε ήχο και φώτα.

Το Θέατρο Artbox Fargani είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε μορφή τέχνης και μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές παραστάσεις, συναυλίες ή παρουσιάσεις.

Προβολές ταινιών για τους λάτρεις της 7ης τέχνης, φιλοξενία φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές εκδηλώσεις σε έναν αυθεντικό χώρο με μία σύγχρονη αισθητική και με νέα αντίληψη.

Ο πολυχώρος ArtBox δημιουργήθηκε για να γεμίσει τις νύχτες και τις μέρες μας με όλα όσα αφορούν την τέχνη και να αποτελέσει ένα νέο πόλο πολιτισμού και διασκέδασης, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Αγίου Παντελεήμονος 10, Περιοχή Καμάρας, Κέντρο
2310 208007

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!