Από 12€ για Full Body Massage Μυοχαλαρωτικό ή Θεραπευτικό ή Ρεφλεξολογία ή Deep Tissue Massage, από έμπειρους Φυσικοθεραπευτές, στο σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Ολιστικής και Εναλλακτικής Θεραπευτικής «Physio-Holistic Therapy» στο Κέντρο!

25,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-52%
Κερδίζεις
13,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
107


Από 12€ για Full Body Massage Μυοχαλαρωτικό ή Θεραπευτικό ή Ρεφλεξολογία ή Deep Tissue Massage, από έμπειρους Φυσικοθεραπευτές, στο σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Ολιστικής και Εναλλακτικής Θεραπευτικής «Physio-Holistic Therapy» στο Κέντρο!

25,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
107 Αγορές
-52% Έκπτωση
Κερδίζεις 13,00€
 • 12€ από 25€ για 1 Μυοχαλαρωτικό Full Body Massage | ή 1 Θεραπευτικό Full Body Massage
 • 16€ από 30€ για 1 Μυοχαλαρωτικό Full Body Massage ή 1 Θεραπευτικό Full Body Massage | & 1 Θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας
 • 19,90€ από 40€ για 1 Deep Tissue Massage σε όλο το Σώμα & το Πρόσωπο
 • 34,90€ από 80€ για 2 Deep Tissue Massage σε όλο το Σώμα & το Πρόσωπο

Διάρκεια κάθε Συνεδρίας 50’ 

Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 

«Physio- Holistic Therapy» Εθνικής Αμύνης 34, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Μυοχαλαρωτικό Massage

Είναι ένα μασάζ που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν χαλάρωση, ηρεμία και τόνωση του σώματος. Είναι ένα σύνολο ειδικών κινήσεων που εφαρμόζονται πάνω στους μύες του σώματος, τόσο για ανακούφιση από κάποιο μυοσκελετικό πόνο, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. 

Η κακή στάση σώματος, οι πολλές ώρες εργασίας, η καθιστική ζωή, το έντονο στρες, οι έντονοι ρυθμοί καταπονούν το σώμα και επιβαρύνουν τη διάθεσή μας.

Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, προάγεται η συνολική ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται.

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα, απελευθερώνοντάς το από το σφίξιμο και τον πόνο. 

Full Body Massage 

To Full Body Massage είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. 

Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.    

Deep Tissue massage

Το Deep Tissue massage είναι βαθύ και δυνατό μασάζ. Η ένταση αυξάνεται σταδιακά και αποτελείται από δυνατές και αργές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν. Το Deep Tissue massage απελευθερώνει τον μυϊκό πόνο ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Είναι Ιδανικό για: 

- Μείωση και απομάκρυνση των χρόνιων πόνων
- Ενεργοποίηση μυϊκών ομάδων που βρίσκονται σε βάθος
- Ανακούφιση από κράμπες, έντονα πιασίματα, θλάση και τραβήγματα μυών, λόγω άσκησης, όπως μηροί, γλουτοί και γάμπες
- Αντιμετώπιση χρόνιων προτύπων στάσης ή επαναλαμβανόμενων κινήσεων που καταπονούν το σώμα
- Ανακούφιση αυχένα, κοιλιακά και εντερικά προβλήματα
- Αποβολή τοξινών
- Σταδιακή διάλυση της κυτταρίτιδας

Ρεφλεξολογία

Από την εποχή του Ιπποκράτη… ως τις μέρες μας…

Η Ρεφλεξολογία σαν συμπληρωματική μέθοδος φυσικοθεραπείας, εμφανίστηκε, ή πιο σωστά, επανεμφανίστηκε περίπου στα μέσα του περασμένου αιώνα στη Δύση, παρόλο που οι ρίζες της χάνονται στα βάθη της Ιστορίας. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν Αρχαιοελληνικές παραστάσεις, που απεικονίζουν ανθρώπους που δέχονται ρεφλεξολογία. Αντίστοιχες εικόνες υπάρχουν και σε αρχαίες κινεζικές παραστάσεις. Αδιάφορο όμως από πού προέρχεται, το αδιαμφισβήτητο γεγονός, είναι ότι βοηθά πάρα πολύ στη ψυχοσωματική υγεία.

Το όνομά της το οφείλει στην Αγγλική λέξη reflex – ρεφλέξ, που σημαίνει μεταξύ άλλων και αντανακλαστικό, και στην ελληνική λέξη –λόγος- λογία που θέλει να υποδηλώσει ειδικότητα. Όπως προκύπτει σαφώς, από αρχαίες παραστάσεις, -που απεικονίζουν κάποιον να κάθεται σε αναπαυτική καρέκλα, ή ξαπλωμένος, ενώ ο θεραπευτής εργάζεται στο πέλμα του- οι φυσικές μέθοδοι έχουν σίγουρα αρχαία καταγωγή, και εφαρμόζονταν ευρέως. Σήμερα, που ο κόσμος μας μοιάζει να έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το αδιέξοδο που οδηγείται, από το σύγχρονο τρόπο ζωής, ξανα-ανακαλύπτει διάφορες συμπληρωματικές – εναλλακτικές θεραπείες, οι οποίες, αντί να απομακρύνονται από την ανθρώπινη φύση, πολύ απλοϊκά λέγοντάς το, επιστρέφουν, ή ακόμα πιο σωστά μας επιστρέφουν σε αυτήν.

Η Ρεφλεξολογία βασίζεται στο γεγονός ότι, το ανθρώπινο σώμα, ακολουθώντας το αρχαίο ρητό – αξίωμα που λέει, «όπως είναι επάνω, είναι και κάτω» αντανακλάται και αυτό (όπως και το ίδιο αντανακλά) στις παλάμες, στα μάτια, στα πέλματα και σε διάφορα άλλα σημεία στο σώμα. Με άλλα λόγια, στο πέλμα, έχουμε μια μικρογραφία του ανθρώπινου σώματος, ακριβώς όπως και ο άνθρωπος – τηρουμένων πάντα των αναλογιών- είναι η μικρογραφία του Σύμπαντος. 

Η ίδια η «θεραπευτική» αγωγή, γίνεται με ένα ιδιαίτερο είδος άσκησης πιέσεων, σε όλα τα σημεία του πέλματος, που όπως είπαμε παραπάνω, έχουμε αντανάκλαση ολόκληρου του σώματος.

Στα πέλματα «περνούν» πάνω από 7000 νεύρα, εξασφαλίζοντας έτσι «επικοινωνία» με όλο το σώμα. Αυτή η επικοινωνία είναι αμφίδρομη. Αυτό θέλει να πει, πως σε ένα πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη για παράδειγμα, όταν αγγίζουμε το αντανακλαστικό της σημείο στο πέλμα, ο άνθρωπος πονάει. Δουλεύοντας σε αυτό το σημείο ειδικά, μετά από λίγο ο δεχόμενος τη συνεδρία παύει σιγά – σιγά να πονά, και όταν αυτή τελειώσει μπορεί να μην πονά, ούτε καν στο ίδιο το σημείο της σπονδυλικής στήλης. Εδώ λοιπόν επιβεβαιώνεται ότι το μήνυμα της σπονδυλικής στήλης ότι πονά, έφθασε στο πέλμα στο αντανακλαστικό της σημείο, αλλά και από εκεί πέρασε το «μήνυμα» των ειδικών βοηθώντας την να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Προκύπτει λοιπόν σαφώς, ότι η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα προβλήματα, «προάγοντας» τη λειτουργία των συστημάτων του σώματος. Έτσι λοιπόν ο όρος συμπληρωματική θεραπεία, της ταιριάζει απόλυτα. Ο όρος προληπτική, της ταιριάζει εξίσου, μια και εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, απομακρύνοντας έτσι τη πιθανότητα για την απόκτηση κάποιας παθολογίας. Και αυτό το κάνει διότι, καταφέρνει πολύ καλά, τη χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Είναι πλέον γνωστό, ότι ο σύγχρονος άνθρωπος σωματοποιεί και δημιουργεί ασθένειες, ως αποτέλεσμα του τρόπου ζωής του. 

Η ρεφλεξολογία, με τη χαλάρωση που προκαλεί στο νευρικό σύστημα, δημιουργεί έτσι ένα προστατευτικό τείχος, ανεβάζοντας την ποιότητα των λειτουργιών του σώματος.

 • Ισχύει έως 30/09/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 έως 21:00.  
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 4 για προσωπική χρήση και τα υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 
  2310 853685 & 6977429946.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Χαρίλαου Βογιατζή «Physio- Holistic Therapy» εδρεύει στην περιοχή Ευζώνων,
ενώ βρίσκεται στον χώρο της υγείας και της φυσικής αποκατάστασης από το 1998.

Στον όμορφο χώρο του μπορείτε να απολαύσετε μασάζ από μία τεράστια λύση θεραπευτικών επιλογών, με κύριο μέλημα τον άνθρωπο, το σεβασμό στην υγεία και την καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση και συνεισφορά.

Στόχος του είναι η σωστή αξιολόγηση της κατάστασης του ασθενή, η λεπτομερής και ενδελεχής λήψη ιστορικού και η καλύτερη των επιλογών του θεραπευτικού προσανατολισμού και σχήματος.

Το «PhysioPraxis - Holistic Therapy» θεωρεί τον ασθενή ως ένα σύνολο με ψυχοσωματική διάσταση, που χαρακτηρίζεται από αρμονία στη λειτουργικότητα του.
 
Η υγεία, που είναι το ζητούμενο και η «κατάκτησή» της ο σημαντικότερος στόχος στη ζωή, επιτυγχάνεται όταν όλα τα τμήματα του σώματος είναι ελεύθερα να λειτουργούν σε αρμονική σχέση το ένα με το άλλο, είτε αυτό αφορά στη λειτουργία ενός κυττάρου, είτε στη λειτουργία του πιο περίπλοκου μηχανισμού του σώματος. Η διαταραχή αυτής της λειτουργικής αρμονίας είναι υπεύθυνη για πολλές παθολογικές και επώδυνες καταστάσεις.

Η ολιστική ιατρική είναι μία διαφορετική φιλοσοφία προσέγγισης της υγείας που βλέπει τον άνθρωπο ως ολοκληρωμένη οντότητα και όχι ως καρδιά, πνευμόνια, κόκαλα κτλ. Η κλασσική ιατρική έχει κάνει άλματα τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά για να το επιτύχει αυτό κατακερματίστηκε σε πολλά μικρά και αποσπασμένα τμήματα. Υπάρχει ο ειδικός για την καρδιά, για την πίεση, για το σάκχαρο, για τα κόκαλα, για το στομάχι κλπ. Ο Ολιστικός Ιατρός θα δει τον άνθρωπο ως ένα σύνολο και κατά συνέπεια η θεραπευτική προσέγγιση θα είναι συνολική.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας «PhysioPraxis - Holistic Therapy» μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά σε ένα σύνολο παθήσεων όπως: 
Σκελετικού & Μυοσκελετικού Συστήματος, Σπλαχνικού Συστήματος, Νευρικού Συστήματος, Περιτοναϊκά Σύνδρομα και Μυικές Βραχύνσεις, Πόνο στην Πλάτη, Προβλήματα και Πόνο στις Αρθρώσεις, Σκολίωση-Κύφωση, Οσφυαλγία, Αυχενικό Σύνδρομο

Εθνικής Αμύνης 34, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
http://hvogiatzis.gr/
2310 853685 & 6977429946

Κατάστημα 2

Εθνικής Αμύνης 34

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!