Προϊόντα

Από 14,90€: Μπουκέτο με Τουλίπες ή Τριαντάφυλλα | Louloudia Online


Από 14,90€ για 1 Μπουκέτο Λουλουδιών με 6 Τριαντάφυλλα ή 10 Τουλίπες, με επιλογή από διάφορα χρώματα, για να δείξεις την αγάπη σου με τον πιο όμορφο τρόπο, με Παραλαβή από το Κατάστημα, από το σύγχρονο Ανθοπωλείο «Louloudia Online», στην Άνω Πόλη!

19,90€
14,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
5,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18

Από 14,90€: Μπουκέτο με Τουλίπες ή Τριαντάφυλλα | Louloudia Online


Από 14,90€ για 1 Μπουκέτο Λουλουδιών με 6 Τριαντάφυλλα ή 10 Τουλίπες, με επιλογή από διάφορα χρώματα, για να δείξεις την αγάπη σου με τον πιο όμορφο τρόπο, με Παραλαβή από το Κατάστημα, από το σύγχρονο Ανθοπωλείο «Louloudia Online», στην Άνω Πόλη!

19,90€
14,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
18 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 14,90€ από 19,90€ για 1 Μπουκέτο Λουλουδιών με 6 Τριαντάφυλλα, για Παραλαβή από το Ανθοπωλείο
  • 19,90€ από 29,90 για 1 Μπουκέτο Λουλουδιών με 10 Τουλίπες, για Παραλαβή από το Ανθοπωλείο

Επιλογές:
Τουλίπες: Ροζ ή Πορτοκαλί.
Τριαντάφυλλα: Κόκκινο, Ροζ, Λευκό, Κίτρινο

* Παραδίδεται στη μορφή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες (γέμισμα του μπουκέτου με φύλλα και άνθη γύρω από τα λουλούδια, χαρτί περιτυλίγματος και σακούλα δώρου πολυτελείας).

Τρόπος Παραλαβής: Επισκέπτεστε το φυσικό κατάστημα στην οδό Κλαυθμώνος 49 στη Θεσσαλονίκη, δείχνετε τον κωδικό κουπονιού goldmall από το κινητό σας ή εκτυπωμένο και παραλαμβάνετε το μπουκέτο της επιλογής σας.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

louloudia-online.png

  • Ισχύει έως 29/09/2024.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 1 προϊόν.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριορίστων κουπονιών.
  • Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 20:00 | Κυριακή 09:00 έως 16:00
  • Τρόπος Παραλαβής: Επισκέπτεστε το φυσικό κατάστημα στην οδό Κλαυθμώνος 49 στη Θεσσαλονίκη, δείχνετε τον κωδικό κουπονιού goldmall από το κινητό σας ή εκτυπωμένο και παραλαμβάνετε το μπουκέτο της επιλογής σας.

Louloudia Online 

Τα λουλούδια δεν είναι απλά ένα δώρο, είναι συναίσθημα! Εκφράζουν με τον αγνότερο τρόπο την αγάπη, τον έρωτα, τον θαυμασμό και ότι άλλο έντονο μπορεί να περικλείει η πράξη της αποστολής λουλουδιών. Γνωρίζοντας αυτή την ιδιαιτερότητα του δώρου σας, στο LouloudiaOnline τους ανατίθεται κάθε ημέρα, σε κάθε μια απο τις παραγγελίες σας μια ειδική αποστολή! Να μεταφέρουν τα συναισθήματα σας με τον αρτιότερο τρόπο, με αγάπη και φροντίδα σαν να πρόκειται να μεταφέρουν τα δικά τους συναισθήματα στους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Έτσι για την ομάδα του LouloudiaOnline η προσοχή της κάθε λεπτομέρειας στα προϊόντα που ετοιμάζουν αποτελεί μονόδρομο! Η διαδρομή του LouloudiaOnline στις αποστολές λουλουδιών ξεκινά από το 2016 και διαρκεί μέχρι και σήμερα έχοντας υλοποιήσει πολλές χιλιάδες παραδόσεων συνθέσεων λουλουδιών και συναισθημάτων! Εργάζονται καθημερινά με γνώμονα την απόλυτη προϊοντική ποιότητα και την ταχύτητα στην παράδοση των αποστολών τους. Η εμπιστοσύνη που τους δείχνετε είναι η επιβράβευση των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια και τους κάνει να συνεχίζουν να εξελίσουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους τομείς. Έχοντας βοηθήσει ανθρώπους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στέλνοντας λουλούδια από κάθε γωνία του κόσμου, καλούν και εσάς να πλοηγηθείτε στο site τους και να επιλέξετε από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιέχει. Ούτως η άλλως, όπως έχει πει και η Maya Angelou "Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι είπες ή τι έκανες, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουν πώς τους έκανες να νιώσουν".

Κλαυθμώνος 49, Θεσσαλονίκη
https://louloudia-online.gr/
2310 200455

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!